Eşle ayrı tatil

Kayra19

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
2.013
1.005
333
Kizlar merhaba,

Boyle bir soru gundeme geldi. Ben ailemle koye gitmem gerekiyor dugunumuz var. Esim de bir iki arkadasiyla bodrum a gitmek istiyor.

Ben kabul etmedim biliyor huyumu. Ama bir arkadasim da suan ayni durumdaymis. Ne gerek var sık bogaz etmeye dedi, esim gidebilir dedi. 1 haftadir bodrum da o malum unlu plajlara gidip arkadaslariyla icip egleniyorlar. Bana gore degil acikcasi. Ama bu sefer dusundurmedi degil, acaba sık bogaz mi ediyorum yoksa gitmesi normal mi?

Yani bizimki gitmeyecek suan ama arkadasim oyle dedigi icin merak ediyorum.

Kizlar merhaba,

Boyle bir soru gundeme geldi. Ben ailemle koye gitmem gerekiyor dugunumuz var. Esim de bir iki arkadasiyla bodrum a gitmek istiyor.

Ben kabul etmedim biliyor huyumu. Ama bir arkadasim da suan ayni durumdaymis. Ne gerek var sık bogaz etmeye dedi, esim gidebilir dedi. 1 haftadir bodrum da o malum unlu plajlara gidip arkadaslariyla icip egleniyorlar. Bana gore degil acikcasi. Ama bu sefer dusundurmedi degil, acaba sık bogaz mi ediyorum yoksa gitmesi normal mi?

Yani bizimki gitmeyecek suan ama arkadasim oyle dedigi icin merak ediyorum.

benim eşim ayrıca tatile gider. ben de giderim. birlikte zaten gidiyoruz o cepte. ben birlikte de tatil yapılmışsa/yapılacaksa birkaç günlüğüne ayrı tatile gayet mantıklı bakıyorum. yıl boyu zaten dip dibesiniz bırakın biraz kendi kafalarınca takılsın insanlar. sizin için de geçerli.

Bensiz çok şey yapabilir, ben bir yere giderken arkadaşlarıyla başka yere gidebilir (düğüne, restorana, günü birlik gezmeye vs) hatta bu konularda aşırı rahatım, herkesin kendine özel hayatı olmalı düşüncesini savunurum ama bensiz bekar gibi arkadaşlarıyla tatile gitmesini ben bile hazmedemem. Yılda bir kez yapılabilen bir şeyi arkadaşlarıyla yapmasını kabul edemem. Güven meselesi değil ama evli bir insanın da sınırları olmalı...

Yerinizde olsam düğüne gitmem, birlikte tatile giderim...

Ben arkadaşlarıyla tatile gitmesini istemem,izin vermem. Eşiniz dünya iyisi bile olsa arkadaşlarının gazıyla neler neler yaparlar orada kim bilir. Hiç riske atamam. Yaşayıp görüyoruz çünkü. Bir kereden nolcak tatil bu vs hiç düşünmek istemedim :63::kızgın:

Bazi evliliginde nefes alamayan insanlar bir nefes alma ihtiyaci olarak bu ayri gezme, ayri tatile ihtiyac duyma durumlari yasayabiliyor.
Ya tatile birlikte giderdik ya dugune ki tercihim eşimle tatil olurdu.
Bunun sık bogaz etmek oldugunu dusunmuyorum. Esimde "ben arkadaslarla tatile gidiyorum." Diyecek bir insan degil o da var tabi.

hayır gidemez öyle şey mi olur allahım ya . Önce sizle düğüne gelsin o damat değil mi karısının ve onun ailesinin yanında olsun sonra birlikte bodrumda yer içersiniz. Benim eşim böyle birşey düşünmez istemez isteseydi kürekle ağzına bi vururum birde duvar vurur valla:oha:

Hayatta hiç birşey kalıba girmiyor ki. Hayır öyle yapamaz doğrusu şudur diyemiyoruz. Kime göre doğru neye göre doğru? Nerden bileceğim kimin düşüncesinin doğru olduğunu. Bak arkadaşın "ne var bu da gitsin benim kocam da gidiyor" demiş. Başka birileri "ne alaka gidemez, bekar gibi ne o öyle" demiş. Nerden bilicez hangisi doğru.
Ha bana göre madem eşim arkadaşlarıyla bensiz tatile gitmeyi teklif edebiliyor gitsin hiç sorun değil. O bensiz tatil yapabiliyor ben neden onsuz yapamayayim? O bı sorun görmüyor ben neden göreyim? Bazı şeyler sadece benim istememle olacaksa hiç olmasın. Eşsiz tatile çıkmama yada eşinle ayrı tatile çıkmama konusunda o benim kadar istekli değilse neden ben istekli olayım? O bensiz tatile çıkmakta sorun görmüyorsa neden kendimi yamayayım? Eee evliyiz biz diyeceksiniz belki. Ben onla evliysem o da benimle evli?

2 gunluguine balik tutmak neysede 1 haftalik tatil cok normal degil ,sen arkadaslarinla git bende gidiyim hadi hayirlisi,deseydiniz ,sdizde gidebilecekseniz sorun yok

Eğer senede birden fazla tatile gidiyorsak, ayrı tatile tabi çıkabilir. Bence tatilin niteliği önemli. Benim eşim karma beach te, içmeli ne bileyim eğlenceli tatile gitmez, gitseydi de ben musade etmezdim. Ama erkek erkeğe birkaç günlüğüne kampa gitse, balığa çıksa, yahut daha ortamı müspet otele yahut denizi olan bı tatile gitse neden sorun olsun..

Sonuçta evli-çocuklu adamin arkadaşlarıyla öyle tatile gitmesi bence uygun değil. Düşünün hanımı, ailesinin köyunde düğünde, adam bekar arkadaşlarla bu gece barda gönlüm hovarda modda. Ciks! Olmaz.

Son düzenleme:
Benim eşim bensiz gitmez ben de onsuz gitmem. Tabiki her zaman dip dibe olacağız, evlendik biz. Bu günler bir daha gelmez, dolu dolu yaşamalıyız sevdiklerimizle hayatı. Özellikle eşimizle.
Zaten benim eşime öyle arkadaşlarla gezmek tozmak çok saçma geliyor. Beni görmek isteyen arkadaşım zaten yanıma geliyor tekrar neden buluşup vaktimi harcayayım der, ki haklı ;) Ben de gitmem onsuz tatile. Zaten haftada bir tatile gideriz biz en güzeli :)

Benim eşim bensiz gitmez ben de onsuz gitmem. Tabiki her zaman dip dibe olacağız, evlendik biz. Bu günler bir daha gelmez, dolu dolu yaşamalıyız sevdiklerimizle hayatı. Özellikle eşimizle.
Zaten benim eşime öyle arkadaşlarla gezmek tozmak çok saçma geliyor. Beni görmek isteyen arkadaşım zaten yanıma geliyor tekrar neden buluşup vaktimi harcayayım der, ki haklı :KK66: Ben de gitmem onsuz tatile. Zaten haftada bir tatile gideriz biz en güzeli :)

Ayy ne guzel dusunuyormus esiniz keske benimkide boyle olsa. Maddi imkanimiz kisitliyken oyle sık arayan arkadaslari yoktu simdi habire ariyorlar nasil olsa araba varya gelir diye :/

Ayy ne guzel dusunuyormus esiniz keske benimkide boyle olsa. Maddi imkanimiz kisitliyken oyle sık arayan arkadaslari yoktu simdi habire ariyorlar nasil olsa araba varya gelir diye :/
Eşiniz görmüyor mu bunu peki? Sırf maddiyat için arayanlardan her zaman uzak durmak gerek.

Back
X