Eşle ayrı tatil

Kizlar merhaba,

Boyle bir soru gundeme geldi. Ben ailemle koye gitmem gerekiyor dugunumuz var. Esim de bir iki arkadasiyla bodrum a gitmek istiyor.

Ben kabul etmedim biliyor huyumu. Ama bir arkadasim da suan ayni durumdaymis. Ne gerek var sık bogaz etmeye dedi, esim gidebilir dedi. 1 haftadir bodrum da o malum unlu plajlara gidip arkadaslariyla icip egleniyorlar. Bana gore degil acikcasi. Ama bu sefer dusundurmedi degil, acaba sık bogaz mi ediyorum yoksa gitmesi normal mi?

Yani bizimki gitmeyecek suan ama arkadasim oyle dedigi icin merak ediyorum.
Düğüne niçin gelmıyor
Orda bi haltlar yer kesin
Ben müsade etmem

Valla benim esimin is yeri onumuzdeki ay en cok satis yapan ekibi hafta sonu kibrisa gonderecek. Normalde olsa bende giderdim ama hamile iken ikigun ust uste ucak yolculugu yapmak istemedim ondan kendi gidecek. Benim icinde hic bir sakincasi yok. Esim 2 gunluk tatilde icip sapitacak karakterde biri degil.

Eşime benimle düğüne gel diye ısrar etmem. Ailesi uzaksa veya gitmesi gereken bir iş seyahati varsa, ben dugundeyken gidip halletmesini tercih ederim. Ama arkadaşlarıyla bodrum deyince bi ürperme alıyor vucudumu :D çok gereksiz eğlenceler canlanıyor gözümde nedense :( keşke ben de burdaki medeniyet heykeli kadınlar gibi yorum yazabilseydim ama inanın düşünürken bile nabzım yükseldi

Valla benim esimin is yeri onumuzdeki ay en cok satis yapan ekibi hafta sonu kibrisa gonderecek. Normalde olsa bende giderdim ama hamile iken ikigun ust uste ucak yolculugu yapmak istemedim ondan kendi gidecek. Benim icinde hic bir sakincasi yok. Esim 2 gunluk tatilde icip sapitacak karakterde biri degil.
Bacım kıbrıs tehlikeli :D

Kizlar merhaba,

Boyle bir soru gundeme geldi. Ben ailemle koye gitmem gerekiyor dugunumuz var. Esim de bir iki arkadasiyla bodrum a gitmek istiyor.

Ben kabul etmedim biliyor huyumu. Ama bir arkadasim da suan ayni durumdaymis. Ne gerek var sık bogaz etmeye dedi, esim gidebilir dedi. 1 haftadir bodrum da o malum unlu plajlara gidip arkadaslariyla icip egleniyorlar. Bana gore degil acikcasi. Ama bu sefer dusundurmedi degil, acaba sık bogaz mi ediyorum yoksa gitmesi normal mi?

Yani bizimki gitmeyecek suan ama arkadasim oyle dedigi icin merak ediyorum.
egerkı dugun cok yakın akrabanın degılse ben olsam esımle tatıle gıtmeyı tercıh ederdım, egerkı dugun oncelıklı ıse dugun gunu koye gıder esımle hemen ardından tatıle gıderdım ama asla tek basına arkadasları ıle yollamazdım .. sonucta o da benı yollamaz..

Şimdi şöyle, biraz da eşiniz ve arkadaşlarına bağlı. Benim eşim gidicem dese gönderirim ama kısa süreliğine, çünkü eşim de arkadaşları da alkol kullanmıyor ve eşim onlarla birlikte büyüdüğü için özlüyor(evlenince farklı bir şehre yerleştik iş dolayısıyla) kendi hallerinde insanlar...güvenim tam yani. Ama dediğim gibi kısa sureligine. Ve şu da bir gerçek insanlar hakkaten arkadaş ve o ortamın gazıyla sonra pişman olacakları şeyleri bir hamlede yapabilirler....dikkatli olmakta fayda var.

Aslinda gelecekti 2 gunluk gidicektik zaten, arkadaslari boyle birseyden bahsedince bu agis basti. Ki huyumu bilir evlenmeden once bu konulari cok konustuk ama yine de boyle bir konuyle gelebiliyor :/
şansını zorluyor yani :)
doğru karar vermişsiniz kayra
sizle düğüne gitsin sonra tatile gidin maddi imkan elveriyorsa

Tam da konuya uygun şu an arkadaşımın sorunu. İki yıllık sevgilisi var ciddi bir ilişkisi var. Adam 4 günlüğüne Fethiye de ev kiralayacakmis arkadaşım işi gereği gidemiyor. Arkadaslarla yada kardeşim ve eşiyle giderim vs vs demiş. Arkadaşım da ne gereği var ev falan deyince adam atarlanmis.
Erkek milletine zerre güvenim yok. Ortamı sağlasa o kocisler neler yapar:(

Biz köy kökenli değiliz ama beach club tarzı da değiliz. Bu ikisi arasında bence uçurum var. Hem öyle hem böyle olayım derken bocalamanız normal.
Eşimle ayrı tatil yaparız ama genelde bir bahaneyle giden ben olurum :) Eşim iş seyahatlerini tatile çevirir, yanında bir arkadaşını götürür bazen.

Düğün çok mu elzem? 1. derece akraba mı?
Ayrıca, ben bir düğüne gidecek olsam eşimin de yanımda olmasını beklerim.
Kaldı ki teklifsiz eşim yanımda olmak ister.

Tatil konusuna gelince, biz eşim ile ayrı ayrı birşeyler yapmaktan hoşlanan bir çift değiliz.
Bu anlamda şanslıyım demekki demekten kendimi alamadım.

Ben olsam yerinizde, eşimin bensiz bodruma gitmesine izin vermezdim.
Gerekirse ben düğüne gitmez eşim ile bodruma giderdim.

Back
X