Eşle ayrı tatil

2 günlüğüne bir tatile, ben de evde yoksam başka planlarım varsa, hayır demem.

Eşim gidebilir.

Zaten stresli ve yoğun çalışıyor. Bu, ona kendini biraz iyi hissesiterecekse gitsin.

Ama eşim asla böyle birşey yapmaz :) Ben git dedim, gitmedi :)

ben karşıyım. hiç tarzım değil. ha eşimi bırakıp 1 hafta ailemle de kalamam. zaten hayat düzenim buna müsaade de etmez

Konu Sahibi eşini yalnız tatile yollama. Geçen hafta Ayvalık'ta tekne turundaydik adamın biri yana yakılan telefonda aşkım bitabem senle de gelelim kızımız da getirelim derken teknede bir kadınla tanıştı birlikte denize girmeler fingirdesmeler havada ucustu..

Valla benim esimin is yeri onumuzdeki ay en cok satis yapan ekibi hafta sonu kibrisa gonderecek. Normalde olsa bende giderdim ama hamile iken ikigun ust uste ucak yolculugu yapmak istemedim ondan kendi gidecek. Benim icinde hic bir sakincasi yok. Esim 2 gunluk tatilde icip sapitacak karakterde biri degil.

Aaaa gönderilir mi

Şaka şaka

Burada çok yazdım

Eşimle nişanlandık

Nişan gecesi Antalya da beş yıldızlı bol ruslu otele gitti iş yerinden bir Ada'mla

Adam bekar ve az serseri eşimle arkadaş değil de iş yeri onunla göndermiş tatile

Neyse ben sen bu Yüzüğü kaybedersin deyip parmağından çıkarıp çantama attım iki annenin de gözünün içine bakarak

Hiç de birşey yapar mı diye aklıma gelmedi valla

12. Evlilik yıldönümümüz geçti gitti

Yapacak Ada'm kapının önünde de yapar

Bugüne dek başıma gelmedi eşim bensiz tatile gitmez zaten. Böyle birşey talep etse izin verirmiydim, pek sanmıyorum. Hele ki benim başka biryerde olduğum zamanı fırsata çevirmesine iyice kızardım.

esime guvenirim. o yüzden gitmesine bisi demezdim. cok sık bogaz etmeye gerek yok. onda beni tesvik eder hep git gez kafani dagit diye. hic sinirlamaz onu yapma bunu yapma diye.

öncelikle eşe bağlı.

amma velakin; bodrumun en güzel en cafcaflı zamanı, bende gitmeyi çok isterdim o nedenle tek gitmesini istemezdim.

Aaaa gönderilir mi

Şaka şaka

Burada çok yazdım

Eşimle nişanlandık

Nişan gecesi Antalya da beş yıldızlı bol ruslu otele gitti iş yerinden bir Ada'mla

Adam bekar ve az serseri eşimle arkadaş değil de iş yeri onunla göndermiş tatile

Neyse ben sen bu Yüzüğü kaybedersin deyip parmağından çıkarıp çantama attım iki annenin de gözünün içine bakarak

Hiç de birşey yapar mı diye aklıma gelmedi valla

12. Evlilik yıldönümümüz geçti gitti

Yapacak Ada'm kapının önünde de yapar
elalem sapıtıp damacanaya halleniyor. içinde varsa adamın engel tanımaz.

Bende hoslanmadigim bir teklifle gelmesine sinir oluyorum aslinda. Ben dedikten sonra gitmese ne. Kopruyu gecene kadar tamam sonra nasilsa ikna ederim kafasinda bu adamlar. En azindan benimki oyle.

Back
X