Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimin ayrı talepleri olmadıgı için bu sekılde de bir korkum yok:)bu korkuyla yaşanır mı?
Bodrumlu olmaniza ragmen dimi :))(
Ay olmaz :)
Ama tersi olurdu
O koye ben bodruma o zaman ok![]()
Ben tatile sen köye desem ohooo kıyamet koparsonuç olarak eşler ayrı ayrı tatile gidemezmiş
![]()
Ama haksizlik ya bodrum varken koyde olmak :)
Valla bizde de durum öyle ..bazen arkadaslarınla buluşsana diye ısrar ediyorum :)Ben gönderirdim ama bizde durum ters
Eşim gitmez![]()
Valla benim esimin is yeri onumuzdeki ay en cok satis yapan ekibi hafta sonu kibrisa gonderecek. Normalde olsa bende giderdim ama hamile iken ikigun ust uste ucak yolculugu yapmak istemedim ondan kendi gidecek. Benim icinde hic bir sakincasi yok. Esim 2 gunluk tatilde icip sapitacak karakterde biri degil.
elalem sapıtıp damacanaya halleniyor. içinde varsa adamın engel tanımaz.Aaaa gönderilir mi
Şaka şaka
Burada çok yazdım
Eşimle nişanlandık
Nişan gecesi Antalya da beş yıldızlı bol ruslu otele gitti iş yerinden bir Ada'mla
Adam bekar ve az serseri eşimle arkadaş değil de iş yeri onunla göndermiş tatile
Neyse ben sen bu Yüzüğü kaybedersin deyip parmağından çıkarıp çantama attım iki annenin de gözünün içine bakarak
Hiç de birşey yapar mı diye aklıma gelmedi valla
12. Evlilik yıldönümümüz geçti gitti
Yapacak Ada'm kapının önünde de yapar