Kizlar merhaba,
Boyle bir soru gundeme geldi. Ben ailemle koye gitmem gerekiyor dugunumuz var. Esim de bir iki arkadasiyla bodrum a gitmek istiyor.
Ben kabul etmedim biliyor huyumu. Ama bir arkadasim da suan ayni durumdaymis. Ne gerek var sık bogaz etmeye dedi, esim gidebilir dedi. 1 haftadir bodrum da o malum unlu plajlara gidip arkadaslariyla icip egleniyorlar. Bana gore degil acikcasi. Ama bu sefer dusundurmedi degil, acaba sık bogaz mi ediyorum yoksa gitmesi normal mi?
Yani bizimki gitmeyecek suan ama arkadasim oyle dedigi icin merak ediyorum.
eşiniz olarak o niye düğüne katılmıyor?
Benim eşim bensiz gitmez ben de onsuz gitmem. Tabiki her zaman dip dibe olacağız, evlendik biz. Bu günler bir daha gelmez, dolu dolu yaşamalıyız sevdiklerimizle hayatı. Özellikle eşimizle.
Zaten benim eşime öyle arkadaşlarla gezmek tozmak çok saçma geliyor. Beni görmek isteyen arkadaşım zaten yanıma geliyor tekrar neden buluşup vaktimi harcayayım der, ki haklıBen de gitmem onsuz tatile. Zaten haftada bir tatile gideriz biz en güzeli :)
Eşiniz görmüyor mu bunu peki? Sırf maddiyat için arayanlardan her zaman uzak durmak gerek.Ayy ne guzel dusunuyormus esiniz keske benimkide boyle olsa. Maddi imkanimiz kisitliyken oyle sık arayan arkadaslari yoktu simdi habire ariyorlar nasil olsa araba varya gelir diye :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?