Eşle birlikte issizlik, eşin sorumsuzluğu...

Bitirmek için uğraşıyorsa sakın engelleme .ilerde seni suçlaması için hiçbir açık kapı bırakma .baktın işin kolayına kaçıyor ,seni oyalıyor ,o vakit ciddi harekete geç ..

Birlikte büyümek güzel ,bir yerden sonra çok zor :) şimdi siz o zor sürece takildiniz. .hayırlısıyla atlatırsınız insallah .

Çocuk için de kendine bir kaç sene daha izin ver .toparlanma sürecini atlattıktan sonra uygun bir zamanı kolla .o da çok zor ve sorumluluk istiyor çünkü ..maddi olarak da hazır olmak gerekiyor .

Bol sabır diliyorum sana .

Eee nasıl geçecek hayat? Bıraksın okulu okuyacaksa başka ''iş' bulabileceği okulda okusun. Her bölümün riski var bu kadar rahat olunmaz. Okumayı bahane ederken altınlar bitecek. Ee ekmek bulamayınca ne olacak? Bebek düşünmeyin iki bireyi okutmak zor olur sizin için :)

Azıcık totosunu sıksa mis gibi meslek yapar, servet kazanır.
Okuması zor bir bölüm kabul ama bu kadar uzatacak bir şey yok bence sorumluluk sahibi biri için.
Bence kesin bir dille okulunu bitirene dek git garsonluk yap yine de evine bak diye rest çekin.

Bebek için dikkatli davrandık hep bu yüzden. Bence de her ne kadar kadınlarda iş sahibi olsa, erkeğin ev sorumluluğunu üstlenip her işi yapması gerekir, sizin dediğiniz gibi söylüyorum ona da. Öğrenci olmayı kendi tercih ediyor sonuçta

Bence calismak esinin isine gelmiyo boyle adamdan kocami olur ya nasi cekiyosun

Aslında bölümü çok güzel bitirince rahat işe girer güzel de kazanır rahatkarsiniz.
Okulu uzatmasının sebepleri ne buna odaklanmak lazım aslında.
Bu sebepleri ortadan kaldırmak lazım.
Şu anda da bir işte calismiyormus zaten otursun gece gündüz ders çalışsın yani .
Siz de baskı yapın binin tepesine gerekirse evin her tarafına notlar yazsin ne bileyim her yolu denesin yani.
O bölümü kazanacak kadar zekiyse illaki bitirir .

Nasıl gecınıyorsunuz 7 aydır anlamadım ev kira mi faturaları kim ödüyor neyle yemek yiyorsunuz. Ben eşimle issizken evlendim beraber iş aradik ama ben girdim o giremedi arayan soran olmadı ikimizde lise mezunuyuz. Gel gelelim yaklaşık 1 sene ben çalıştım kira elektrik su hepsi bende. daha sonra eşim iş buldu beraber çalıştık. Sonrasında da hamilelik iznine çıktım ve 4 ayı doldurunca bıraktım şimdi o bana bakıyor bu işler parayla değil sırayla ^_^

Yukarıda anlatmıştım canım, önceleri ben düzenli olmasa da çalıştım birde birikmisim vardı, sonra düğün takımlarımızı bozdurduk. Kirayı faturayi oradan alıyoruz, diğer gereksinimleri ben karsiliyorum

Size katılıyorum, bu nedenle bende her yolu denedim üstüne gittim çok geliyorsun dedi çok karışmadım o da olmadı
Problem birazda okulun sistemiyle ilgili sanırım. Ama o da çok bosladi. Bölümü çok zor kazanılan bir bölüm ama bu kadar zaman boyunca kim olsa ne yapar eder bitirir hakkını verirdi diye dusunuyorum

Nasil cesaret edip evlendiniz ya benim esimin devlet isi olmasina ragmen kendimde memur olana kadar evlenmemistim.cok sabirsiz davranmissiniz bu zamana kadar nasil geciniyordunuz?

ilişkı uzadı dıye evlenmekte tuhaf yanı evlenınce ılıskımı kurtarılıyor ki hazırlıksız sekılde buyuk sorumluluk altına girmissin bosa..

Yani evet 5 yıl olmuş dile kolay sizi çok yipratmistir eminim bu süreç.
Siz iş aramaya devam edin inşallah bulursunuz eşinize de bi zaman verin o süreç bitiremezse yolunuza bakın mecburen geriye yapacak bir şey kalmıyor pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…