Eşimle ayrilik asamasina geldik kaba tavirlari, kısıtlamaları ilgisizlik ve iletişimsizlik yuzunden

Ailemin yanina döndüm. Eşime tekrar güvenemiyorum yine ayni olur diye.
Sorum:
1.Eşiniz işsiz kaldigi icin gorev yapti ilden il degisikligi yaparak ailesinin yaninda kaliyosa, tabi ben babamin evindeyim farkli bir ilde . belirli bir sure onun ailesinin yaninda kalip cikicaz is bulunca dese size sorum Esinize guvenir miydiniz hanımlar ?
Benim ona geri dönmemi istiyor ama önce kayınvalidemde kalmam gerekiyor. Ben nasıl değişir bilmiyorum
2.Maddi sıkıntıda tavırları daha mı kötü olabilir?
3.Ben bir kez ona güvenip onun gorev yaptigi şehire gelin gittim. Tavırları yüzünden de her ilgi görmeyen kadın gibi yalnız hissettim.
Ona son bir şans olarak nasılsa şu an işinin olmadığını ve ailemin yaşadığı ilde yaşayabileceğimizi benim farklı bir ile gitmek istemediğimi söyledim. Oda kabul etmedi. Sizce bu önerim saçma mı?
Bir yanım yalnızlıktan deli gibi korkuyor. Boşanan bir kadın bugün "İyi düşün etrafta adam gibi adam yok.Ben boşandım ve tekrar mutlu olamadım 7 yıl oldu" diyor. Ailem ön yargıda, ben güvenemiyorum fakat yol bulamıyorum. Sizin yorumlarınızı bekliyorum deneyimli kadınlardan.
(Onun yasadigi sehir yazmisim gorev yaptigi yerdi. Su an memleketinde ailesinin yaninda)