Eşle Eski Okul Arkadaşının Samimi Konuşmaları?

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.261
1.932
133
29
Bu seferki konum kendim için değil arkadaşım için.Arkadaşım 25 yaşında yeni evlendi 5 ay oluyor.Eşinin samimi eski okul arkadaşıyla konuşmalarını dert ediyor.Arkadaşım eşinin telefonunu kurcuklamış biraz arkadaşımın eşi istersen görüşelim demiş kız da ama evlisin eşin de gelirse daha münasip olur demiş.Canım cicimli konuşmalar yok sadece kanka tarzı hitaplar var konuşmada.Ben kendisine kıskanmanın yersiz olduğunu söylesem de arkadaşım aşırı kıskanç.Eşinin arkadaşı bekar. En çok da gece eşinin kıza napıyon kız demesine sinir olmuş.Arkadaşımın izniyle konuyu açtığımı belirteyim.

Bu seferki konum kendim için değil arkadaşım için.Arkadaşım 25 yaşında yeni evlendi 5 ay oluyor.Eşinin samimi eski okul arkadaşıyla konuşmalarını dert ediyor.Arkadaşım eşinin telefonunu kurcuklamış biraz arkadaşımın eşi istersen görüşelim demiş kız da ama evlisin eşin de gelirse daha münasip olur demiş.Canım cicimli konuşmalar yok sadece kanka tarzı hitaplar var konuşmada.Ben kendisine kıskanmanın yersiz olduğunu söylesem de arkadaşım aşırı kıskanç.Eşinin arkadaşı bekar. En çok da gece eşinin kıza napıyon kız demesine sinir olmuş.Arkadaşımın izniyle konuyu açtığımı belirteyim.
Sen erkek misin foton erkek fotosu ?

Kıskansın kıskansın, aynen devam. Böylece kocasının aklına o kızı sokar, terkedilir ohhh miss. Sen sağ ben selamet ondan sonra.
Arkadaşım da biliyormuş kızı tanışmasa bile.Üniversiteyi uzatmalı olarak geçen sene bitirdi.Ben de bir şey demeye hakkın yok dedim.

Bir gün beraber buluşsunlar işte. Belki arkadaşınız kızı sevecek, onlarda kanka olacak 😂 biraz rahat olsun. Eşimin üniversiteden kalma kızlı erkekli büyük bir grubu var. Ben de girdim ortamlarına, çok da sevdim. Eşimin kız arkadaşlarıyla da görüşüyorum, çok da iyi insanlar var aralarında kafamın uyduğu.

Kendini bekar sanan es vakasi ben bu tarz seyleri dogru bulmuyorum evlisin ve esin var ona karsi sorumlulugun var attigin her adim onu ilgilendirir ve konu karsi cinsle alakaliysa daha dikkatli olunmali neden gorusmek istiyor kizla esinin bundan neden haberi yok gece yarisi mesaj atmasi ne alaka bunlar can sıkar bende esimin canini sıkardim acikcasi

Eşi gece vakti bekar kız arkadaşına kızzz napıyon diye gevşek gevşek msj atmış dahamı kıskanmasın..eşi aranıyor bence kızzzz napıyon dediği kişi ne tepki verecek onu bekliyor

Kızın ne suçu var olayda? Gevşek gevşek mesajlar atıp aranan eşi gibi duruyor. Bir derdi varsa eşiyle çözsün, kaldıramıyorsa da ayrılsın.

Back
X