bizde sevgiliydik ve ben ilgilenmiyor diye ayrılmıştım . nişanlandıktan sonra anlattı durumunu ve haline çok üzülmüştüm. ben laylomken o baya sıkıntı çekmiş. maddi ve manevi olarak. birde çok üzülmüş oralarda benim yüzümden. o yüzden destek olmalısın tam tersi
Belli ki bu bir donem degil, esinizin isi bu. Bir omur bu isi yapacak ama bu iste sizin beklentilerinizi karsilayamacak.
Keske insanlar evlenirken tum sartlari degerlendirerek, dusunerek, istedigi hayati verebilecek kisilerle evlense.
Mesela siz daha cok yaninizda olabilecek, aksamlari evine gelecegi , gece karisiyla sevisebilicegi bir kisiyle evlenmeliymissiniz.
Ama saglik olsun, sevginize siginip sabredin madem, aklima baska birsey gelmiyor.
Yok canım aklıma gelmedi inanBir Sürü erkek içinde başkasını bulmamıştır korkma
4 kişilik odalarda kalıyolar ama yalnız olduğu zamanlarda oluyo öyle zamanlardada insan bekliyo işte havadan sudan konuşmanın yanında özledim senileriEşiniz tek kişilik odada mı kalıyor?
Bencillik değilde beklenti daha doğru aslında, çevremde uzak ilişki yaşayan yoktu örnek görmek rahatlattı diyimKoğuş gibi kalabalık yatakhanelerde yatıp kalkıyorlar.
Hepsi erkek, tanımadığı insan sayısı daha çok.
Bu durumda sizinle nasıl cinsel içerikli konuşmalar yapabilir ?
Adamlar bazen laflardan tahrik olabiliyor.
Düşünsene ayağa kalktığında erekte olduğunu
Az daha sabır görevi bitsin gelince hasret giderirsiniz.
Bu kadar da bencil olmayın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?