Eşle iletişim...

DarkSwan

İyiler asla kaybetmez, kaybedilir.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2019
244
363
103
Eşim polis olacak eğitimde şu anda çoğu kişi gibi biz de hasretlik çekiyoruz gideli 1 ayı geçti ilk günlerde daha çok arar, özlediğinden bahsederdi ama son zamanlarda yoğunluğu arttığı için eskisi gibi vakit ayıramıyor ama insan özlendiğini, cinsel yönden arzuladığını bilmek duymak istiyor en azından, arada söylüyor ama bana yetmiyor. Uzakta olduğu için darlamak istemiyorum akışına bıraktım yinede size sormak istedim eşi uzakta olup böyle hissedenler var mı ? Eşleri özlemden,cinsellikten bi habermis gibi konuşanlar var mı ? Veya ben mi hassasım ?..

Haklısınız fakat erkekler için kariyer hep ön plandadır. Genelde mantıksal davranırlar. Biraz anlayışlı olsanız

Benim bildigim kadariyla 8 10 kisi bir arada uyuyorlar. Nerede nasil sizi arzuladığını soylesin? Nasil sanal sex yapsin sizinle?

Yat saatinde yatmak zorundalar telefonları kapatiyorlar mecbur.

Biraz hassassınız, hamile misiniz? Yaşınız mı çok genç? Anlayışlı olamamaniza sebep arıyorum.

bizde sevgiliydik ve ben ilgilenmiyor diye ayrılmıştım . nişanlandıktan sonra anlattı durumunu ve haline çok üzülmüştüm. ben laylomken o baya sıkıntı çekmiş. maddi ve manevi olarak. birde çok üzülmüş oralarda benim yüzümden. o yüzden destek olmalısın tam tersi.

Koğuş gibi kalabalık yatakhanelerde yatıp kalkıyorlar.
Hepsi erkek, tanımadığı insan sayısı daha çok.
Bu durumda sizinle nasıl cinsel içerikli konuşmalar yapabilir ?
Adamlar bazen laflardan tahrik olabiliyor.
Düşünsene ayağa kalktığında erekte olduğunu
Az daha sabır görevi bitsin gelince hasret giderirsiniz.

Bu kadar da bencil olmayın lütfen.

Belli ki bu bir donem degil, esinizin isi bu. Bir omur bu isi yapacak ama bu iste sizin beklentilerinizi karsilayamacak.
Keske insanlar evlenirken tum sartlari degerlendirerek, dusunerek, istedigi hayati verebilecek kisilerle evlense.
Mesela siz daha cok yaninizda olabilecek, aksamlari evine gelecegi , gece karisiyla sevisebilicegi bir kisiyle evlenmeliymissiniz.
Ama saglik olsun, sevginize siginip sabredin madem, aklima baska birsey gelmiyor.

Bilmiyorum ama eğitim için gidilen yerde sanırım kendine ait bir özel odası falan yoktur. Gün içinde de çok yoruluyodur diye düşünüyorum. Şayet durum böyle ise lütfen bu kadar hassas olayın imkanı yoktur dile getiremiyordur :)

Işte bu yüzden yaşayan birinden duymak istedim, ona şimdiye kadar hiç belli etmedim iyi ki etmemişim adam oralarda üzülmesin

Eğitim bitip mesleğe başlayınca, gideceği yere ailecek gidicez kısa süreli bi ayrılık yani

Bir sürü erkekle iciceyken size tam olarak ne desin mesela?

Oturup memelerinizi mi övsün, atesli sevismeleri mi yad etsin?

Bencillik değilde beklenti daha doğru aslında, çevremde uzak ilişki yaşayan yoktu örnek görmek rahatlattı diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…