Eşle kavga

FusyAsk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
799
1.021
113
Merhaba hanımlar
Dün akşam eşimle sebepsiz yere yanlış anlaşılmalar yüzünden kavga ettik
Sorun şu ki eşim her tartışmada eskileri açıyor
Böyle yapmıştın şöyle demiştin vs artık çok sıkıldım bu huyundan.Ve tartışma anında bekarken daha mutluydum dedi. Eve gelmek istemiyormuş, bekar hayatını özlüyormuş
Sonra söylediklerinden pişman olup yanıma geldi, öyle demek istemedim seni seviyorum evlendiğim için mutluyum dedi ama o cümle içime oturdu.
Sizde de böyle sebepsiz kavgalar oluyor mu? veya her tartışmada eşiniz düşüncesizce içini döküyor mu ?

Merhaba hanımlar
Böyle yapmıştın şöyle demiştin vs artık çok sıkıldım bu huyundan.Ve tartışma anında bekarken daha mutluydum dedi. Eve gelmek istemiyormuş, bekar hayatını özlüyormuş
Sonra söylediklerinden pişman olup yanıma geldi, öyle demek istemedim seni seviyorum evlendiğim için mutluyum dedi ama o cümle içime oturdu.
Sizde de böyle sebepsiz kavgalar oluyor mu? veya her tartışmada eşiniz düşüncesizce içini döküyor mu ?
kızgınlıkla söyleniyor boyle şeyler ben de zaman keşke evlenmeseydim diyorum ama kendı kendime ona demıyorum ilk evlendıgımızde bizde içimizi dökerdık sonra hiçbişey olmamış gibi devam😁

Merhaba hanımlar
bende bekarken prensestim
senle evlendim külkedisi oldum deyiver

her evlilikte olur böle
hep can sıkıntısından birbirize sarıyorsunuz bence
meşgaleniz yok mu hiç

benim eşim de parlayınca ağzından çıkanı kulağı duymaz bazen.cidden çok ağır kelimeleri olur ama 5 dk geçmeden yerin dibine geçer utançtan, gelir sırnaşır.alıştım huyuna artık o yüzden alınmıyorum bile ya.zaten sürekli olan bir şey de değil.hem o da beni pms krizlerindeyken idare ediyor.

Benim ki de dün çok baskın karaktersin erkeğim lan ben erkeeeeek kendine gel dedi o_O:KK14:
Bende keşke bi sabah uyansam ve hiç yüzük bile takmamış bi insan olsam dedim arada böyle şeyler oluyor ki ben daha evlenmedim dilin kemiği yoktur insanlar kızgınken sadece daha fazla nasıl üste çıkarım derdinde oluyor

Benim ki de dün çok baskın karaktersin erkeğim lan ben erkeeeeek kendine gel dedi o_O:KK14:
Bende keşke bi sabah uyansam ve hiç yüzük bile takmamış bi insan olsam dedim arada böyle şeyler oluyor ki ben daha evlenmedim dilin kemiği yoktur insanlar kızgınken sadece daha fazla nasıl üste çıkarım derdinde oluyor
Yerinde olmayı isterdim.
Evlenme bu erkeklerin kahrı çekilmez.
Bende evlendiğim için pişman oluyorum ama ona söylemiyorum tabi

Aaaallahim bizim evin hali dun aynini yaşadık 😆

Merhaba;
Evlenmek istiyorum şahsen ama böyle şeyleri görünce iyice korkuyorum.
Bence her tartışmada eskiyi açması çok kötü, bu sizi bayağı yorar ve zamanla sevgiyi etkiler.
Sonra pişman olması iyi bir huy bazıları gram adım atmıyor çünkü.
Bence kibar kibar ruhuna artık nasıl hitap edecekseniz bu durumun sizi çok üzdüğünü anlatın.
Bir süre de suyuna gidin, oynayın sonra haha ne ıyı oyuncuyum dıye keyıf sürün.
Evlılık demek idare demek sadece baska bır sey degıl.

Merhaba hanımlar
Oluyo tabiki yaa olmax mı abuk subuk sebeplerden kavga edebilir insan. İnsanız sonuçta. Valla canım eşiminde kavga anında öle dediği oluyo ama tee ben bunu kavga ederlen bile takmıyorum😄çünkğ bende ona agzıma geleni söleyebiliyorum kavga ederken 🙈 iki saat sonra bakmışsın sarılıp oturuyoruz. Normal zamanlarda birbirimize söylediklerimizin gercek oldugunu bilioruz ikimizde. Bide gelip sana zaten sinirle söylediğini söylemiş. Bence takılma buna💁🏻‍♀️

Yerinde olmayı isterdim.
Evlenme bu erkeklerin kahrı çekilmez.
Bende evlendiğim için pişman oluyorum ama ona söylemiyorum tabi
Adamın suçu bunu soyleyecek kadar saf olması mı?
Yani aynı şeyleri içinizden geçiriyorken, bunu bana nasıl söyler demeniz biraz garip değil mi? :)
Evliliğin ilk yıllarında olur böyle şeyler.
Sakin bir anınızda bir daha geçmişle alakali şeylerin ortaya dökülmesini istemiyorum diye bir konuşma yapın.

Abuk subuk sebeplerden triplesmeler olur aramızda. Ama kırıcı rencide edici söz kullanmayız. Ben kindar biriyimdir. Eşim bana böyle sözler sarfederse affetmem. Ertesi günü hiçbir şey olmamış gibi davranmam. O da davranmaz. Kırıldığımız bir nokta olursa kabugumuza çekilir düşünürüz. Sonra oturup derdimiz neyse konuşuruz.

Bazısına bu zor gelir bağıra çağıra kavga eder sonra bir şey olmamış gibi davranır. Ama çözmez başka bir kavgada bu da açılır. Biz kırgınlık sebebini anlatıp aştığımız için bir daha eski defterleri açmayız.

Olur olur evliligin ilk yillarinda agza gelen soylenio söylenmese daha iyi ama napcam dilin kemigi yok o kadar takma kafana bir gun seninde agzindan oyle şeyler kacabilir yani sinirlenince diyo insann

Bizde ortada bise yokken saçma sapan seylerden tartışırız ama hiç bi zaman öyle keşke evlenmeseydim vs demedi. Genelde içini döken ben olurum ama geçmişi asla açmam.

Adamın suçu bunu soyleyecek kadar saf olması mı?
Yani aynı şeyleri içinizden geçiriyorken, bunu bana nasıl söyler demeniz biraz garip değil mi? :)
Evliliğin ilk yıllarında olur böyle şeyler.
Sakin bir anınızda bir daha geçmişle alakali şeylerin ortaya dökülmesini istemiyorum diye bir konuşma yapın.

Beni pişman eden bu kavgalar ve tartışmalar aksi halde bir sorunum yok çünkü eşimi seviyorum ve evliliğe uyum sağladım.
Ama kendisi evlendiği için pişman bekar hayatını yaşamak istiyor özgür olmak istiyor harcamalarının kısıtlanması hoşuna gitmiyor ev aldık krediyle bunun için bile pişman. Evde huzur yokmuş .
Çok konuştum ama değişen birsey yok sinir halinde söyledim diyor bitiyor.

Biz de evlendiğimiz de hep birbirimize sarardık, o bana laf söyler ben ona laf söylerdim ben yatak odasına gidr kapıyı çarpardım eşim ise o kapı öyle çarpılmaz böyle çarpılır der odanın kapısını çarpardı :KK70::KK70: ama sonuçta hatasını farketmiş sizde uzatmayın bence.. affediverin gitsin :) biz birbirimize o kadar sarıyorduk ki bi meşgale lazım dedik, gitttik bi tane 4 ayaklı bir köpüş sahiplendik şimdi ona sarıyoruz :) bütün kavgalarımız bitti, bi uğraşımız var artık. maması bitti çişi geldi, uykusu geldi bu köpek hasta vs :)

Beni pişman eden bu kavgalar ve tartışmalar aksi halde bir sorunum yok çünkü eşimi seviyorum ve evliliğe uyum sağladım.
Ama kendisi evlendiği için pişman bekar hayatını yaşamak istiyor özgür olmak istiyor harcamalarının kısıtlanması hoşuna gitmiyor ev aldık krediyle bunun için bile pişman. Evde huzur yokmuş .
Çok konuştum ama değişen birsey yok sinir halinde söyledim diyor bitiyor.

Zaman zaman sorumluluğun ağır geldigi olur. Bence bu zamanlar evliliğin normal zama ondan çok değilse, biraz görmezden duymazdan gelin.
Tartışma anında da aynı yerde bulunmayın.
7 yılı evli, 13 yıldır birlikteyiz
Sesimizin yükseldiği sayılıdır.
Durumun vehametine göre gidiyoruz😅
Bazen aynı evde başka odalarda,
Bazen o, bazen ben evden çıkarız
Çocuklar yokken ikimizde çıkardık.
Sakinlesene kadar bu böyle. .
Ben çabuk parlar sonerim, eşim zor sinirlenir ama tam sinirlenir.
Biz de bu işe yaradı.
Ben zaten 1 saat sonra aman o kadar da büyük bir mesele değil neyse falan derken bulurum kendimi.
O da ilk öfke anını atlatmış olur.
Konuşurken tekrar sinirler yükselirse hep birimiz dengeler.
Bazen dur ben bir kahve yapayım öyle devam edelim olur.
Kendinizi bulursunuz merak etmeyin.
Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama ilk 2 sene içindeyseniz çok normal

Back
X