- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her şeyi anlatmaya gerek yok yani. biri aldığım kozmetiği de anlatıyorum dmeiş de adam sizin kocanız, köleniz değil ki. ilgisini çekmeyen konularla neden boğasınız... annenizle konuştuğunuzu mesela, neden anlatıyosunuz?
Bence de öyle.Eski konularınızda da bunu düşünmüştüm.Eşinize bağımlısınız bence de.Keşke biraz arkadaş edinebilseniz , size çok iyi gelirdi.psikologa gittim dün de. O dedi. Eşini hayatinin merkezine koymussun. Her şeyi anlatma ona. O sadece eş. Bilmesi gerektiği kadarını bilsin dedi. Ben de anlatmakta sorun görmüyorum pek. Psikolog ona bağımlı olduğumu söylüyor.
maalesef armutun sapı üzümün çöpü muhabbeti kimseyle yakınlık kuramıyorum. O kadar çok darbe yedim ki korkuyorum.Bence de öyle.Eski konularınızda da bunu düşünmüştüm.Eşinize bağımlısınız bence de.Keşke biraz arkadaş edinebilseniz , size çok iyi gelirdi.
Ben de konuşurum, anlatırım.
Eşim de bana anlatır.
Anlatmazsa sorarım öyle anlatır.
İş yerindeki mevzular,
İş arkadaşlarının düğünü derneği sünneti ev alması herşeyden haberim olur
Günlük "bugün ne yaptın?" konuşmamız vardır.
Ben de dökülürüm
Eşim de dökülür o esnada.
Şimdi bi arkadaşları yeni evlendi
Annesiyle aynı binada oturuyorlar.
Hergün birşey soruyorum
-eşi işe başlamış mı?
-yemeği beraber mi yiyorlarmış?
-annesi gelin gidin diye baskı yapıyor muymuş?
Hepsine bilmiyorum diyor tabii.
Geçen kızdım.
"Litfen ama yaağ
Hiç brni düşünmüyorsun.
Hanım akşama bunları soruyor arkadaşım
Bana cevaplarını ver." de ya dedim
![]()
Bende herseyi anlatirim. o da sorar zaten bugun ne yapyin nasik gecti günun fln diye. ama bi tanidigim var bana demisti ki nisanlaydim o zaman. Biraz sırlı olacaksın o zaman erkek seni merak eder ve sana daha düskün olur. merak edilen seyler özeldir. demisti. Ama ben hic yapamadim. hangisi dogru ? bence anlatmak.
Valla kim ne derse desin kadınla erkeğin fıtratı aynı değil, O yüzden kadın daha fazla detaycı..
Bende eşime herşeyi anlatırım sadece dinler oda anlatır ama benim kadar herşeyi ayrıntılı anlatmaz çünkü onlar kadınlar gibi detaycı düşünmüyorlar..
Eğer sohbet edebileceğiniz bi arkadaşınız olsaydı bu durumu sanırım sorgulamazdiniz pek..
Valla eşinle sohbetin başka arkadaşınla başka oluyor yani insan arkadaşa da ihtiyaç duyuyor..
Umarım en kısa zamanda kafa yapınıza uyan arkadaşlar çıkar karşınıza..
Calisiyormssunuz clastgnz icin sklmammnz lazm bend eheseyi anlatyorm bugun mesela anlattm dinlemedi o anltsa nekadr dinlerm cok kizdim sarmiyo anlttiklarin dio yada morlaimi boazack ters laflar soyluyoArkadaşlar , benim hiç arkadaşım yok düzenli olarak görüştüğüm. Boyle her gün düzenli olarak biriyle kahve içsem sohbet etsem enerjimi alsam çok güzel olur ama maalesef yakinimda hiç arkadaşım yok. Komsularimla da samimiyet kuramıyorum. Dedikodu yapıyorlar diye keyif almıyorum. Bir kaç görüşmek istediğim komşumun da çocuğu var her zaman müsait olmuyor.
Ben de aksam esim eve gelince onunla sohbet etmek istiyorum. İs yerinde yaşadıklarımı anlatıyorum. Sonra yeni öğrendiğim bi şey varsa arabayla ilgili onu anlatıyorum. Yemek tarifi vb.. ya da kadinsal şeyler. Annemle konuşuyorum telefonda onları anlatıyorum. Ya da birine kızdıysam falan..bazen dedikodu yapmak istiyorum. İlgisini çekmiyor ama konuşmak istiyorum yani.
Ama bu işte bi terslik var. Yanlış yapıyorum. Esim bana hicbir şeyini anlatmaz. Sormam ben de. Eve geç gelir mesela, nerde kaldığını merak etmem mesela. Bazen afakanlar basıyor bana diyor. Yani eşle ne konuşulur ne konuşulmaz. ? Ben abartısız her şeyi anlatıyorum. Buna nasıl son verebilirim.
İçimde tutamıyorum ya. Mesela çok gereksiz belki ama okulda öğrencim hakkında tuttuğum tutanağı bile anlatiyorum. Sonra ne gerek vardı anlatmaya diyorum. Benim gibi olan var mi?
Bazen eşim incitiyor beni küs olduğumuz zamanlar anlattıklarım yüzünden. Ama çok zor susmak içine atmak paylaşmamak.
Benmde yok bende ona bagliyorm 2.5 senedr8 sene oldu. Çocuğumuz yok halabelki bebeğim olsaydı oyalanirdim güzel olurdu.
Calisiyormssunuz clastgnz icin sklmammnz lazm bend eheseyi anlatyorm bugun mesela anlattm dinlemedi o anltsa nekadr dinlerm cok kizdim sarmiyo anlttiklarin dio yada morlaimi boazack ters laflar soyluyo