• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşle paylaşımlar

Ben de her şeyi anlatanlardanım hatta bazen burda okuduğum konuyu bile anlatıyorum hızımı alamayıp :KK47:
Bana normal geliyor bu durum çünkü o da anlatıyor. Ortak konu olmasa da paylaşmak hoşuma gidiyor benim. Yoksa bana ne Ispanya Ligindeki futbolcunun doğduğu yerden.

Konuşmayı çok seviyorsunuz demek ki. Ben çok konuşmayı sevmem eşim çok şanslı :)

Biz eşimle aynı işyerinde olduğumuz için akşam anlatacak mesele kalmıyor :) Bazen konu açılırsa durumlar hakkında yorum yaparız.
Ama başka bir şeyler ilgili olay anlatırken eşimin dikkatinin ne kadar dağınık olduğunun bildiğim için nasıl olsa unutacak diye pek detay vermem. Üstünden anlatır geçerim konu tıkanır :KK48:

Ben de konuşurum, anlatırım.
Eşim de bana anlatır.
Anlatmazsa sorarım öyle anlatır.

İş yerindeki mevzular,
İş arkadaşlarının düğünü derneği sünneti ev alması herşeyden haberim olur :D

Günlük "bugün ne yaptın?" konuşmamız vardır.
Ben de dökülürüm
Eşim de dökülür o esnada.

Şimdi bi arkadaşları yeni evlendi
Annesiyle aynı binada oturuyorlar.
Hergün birşey soruyorum
-eşi işe başlamış mı?
-yemeği beraber mi yiyorlarmış?
-annesi gelin gidin diye baskı yapıyor muymuş?
:D
Hepsine bilmiyorum diyor tabii.
Geçen kızdım.
"Litfen ama yaağ
Hiç brni düşünmüyorsun.
Hanım akşama bunları soruyor arkadaşım
Bana cevaplarını ver." de ya dedim:KK53:
:KK45:

Her şeyi konuşurum. Oda sağolsun kız dedikodusuna da ortak olur, siyasete de. Ama bende ona her şeyi sorarım. Geç kalınca nasıl merak etmiyorsunuz? Eşiniz sürekli dinlemekten bıkmıştır. Nasılsa dinlemeyecek diye kendiside bir şey anlatmıyordur belkide.

her şeyi anlatmaya gerek yok yani. biri aldığım kozmetiği de anlatıyorum dmeiş de adam sizin kocanız, köleniz değil ki. ilgisini çekmeyen konularla neden boğasınız... annenizle konuştuğunuzu mesela, neden anlatıyosunuz?

O "biri" dedigin Rivavira oluyor. Bu kadar net hedef gosteriyorsan alintida yap veya etiket yap ne atip tutuyorsun ordan?
Kadin sormus ki anlatmişim. Sanane? Adamin elini ayagini baglayip mi anlatiyorum. Boguluyor olsa soyler dimi ne biliyorsun sen benim evimin icini ki avukatlik yapiyorsun.

Biz yillardir boyleyiz ve ayni sekilde " benim ilgi alanim disinda olsa da bende esimin anlattigini herzanan dinlerim" yazmişim degil mi? Biz karsilikli bu şekildeyiz. Kimse kimseyi zorlamiyor birseye. Benim esime benden cok sefkat duyuyorsunuz masallah, köleymiş bilmem neymiş. Gelin de ogretin ne konusacagimizi bari

Valla kim ne derse desin kadınla erkeğin fıtratı aynı değil, O yüzden kadın daha fazla detaycı..
Bende eşime herşeyi anlatırım sadece dinler oda anlatır ama benim kadar herşeyi ayrıntılı anlatmaz çünkü onlar kadınlar gibi detaycı düşünmüyorlar..
Eğer sohbet edebileceğiniz bi arkadaşınız olsaydı bu durumu sanırım sorgulamazdiniz pek..
Valla eşinle sohbetin başka arkadaşınla başka oluyor yani insan arkadaşa da ihtiyaç duyuyor..
Umarım en kısa zamanda kafa yapınıza uyan arkadaşlar çıkar karşınıza..

Ne var anlatsan ya? Bu eşler hani hayat arkadaşıydı? Bence eşler birbirine her şeyi anlatabilmeli. Yeri geldiğinde beraber dedikodu da yapabilmeli.

Bende herseyi anlatirim. o da sorar zaten bugun ne yapyin nasik gecti günun fln diye. ama bi tanidigim var bana demisti ki nisanlaydim o zaman. Biraz sırlı olacaksın o zaman erkek seni merak eder ve sana daha düskün olur. merak edilen seyler özeldir. demisti. Ama ben hic yapamadim. hangisi dogru ? bence anlatmak.

Ben işimle ilgili asla konuşmam. Hele ki şahsi olanları hiç konuşmam.
Gerçi ben eşimle gün içinde yaptıklarımı konuşmayı da sevmem.
Siz eşime benziyorsunuz. Bu beni sıkar muhtemelen eşinizde pek konuşmayı sevmiyor.
Eşler birbiriyle her şeyi konuşabilmeli (iş dışında).

psikologa gittim dün de. O dedi. Eşini hayatinin merkezine koymussun. Her şeyi anlatma ona. O sadece eş. Bilmesi gerektiği kadarını bilsin dedi. Ben de anlatmakta sorun görmüyorum pek. Psikolog ona bağımlı olduğumu söylüyor.
Bence de öyle.Eski konularınızda da bunu düşünmüştüm.Eşinize bağımlısınız bence de.Keşke biraz arkadaş edinebilseniz , size çok iyi gelirdi.

Bence de öyle.Eski konularınızda da bunu düşünmüştüm.Eşinize bağımlısınız bence de.Keşke biraz arkadaş edinebilseniz , size çok iyi gelirdi.
maalesef armutun sapı üzümün çöpü muhabbeti kimseyle yakınlık kuramıyorum. O kadar çok darbe yedim ki korkuyorum.

Ben de konuşurum, anlatırım.
Eşim de bana anlatır.
Anlatmazsa sorarım öyle anlatır.

İş yerindeki mevzular,
İş arkadaşlarının düğünü derneği sünneti ev alması herşeyden haberim olur :KK70:

Günlük "bugün ne yaptın?" konuşmamız vardır.
Ben de dökülürüm
Eşim de dökülür o esnada.

Şimdi bi arkadaşları yeni evlendi
Annesiyle aynı binada oturuyorlar.
Hergün birşey soruyorum
-eşi işe başlamış mı?
-yemeği beraber mi yiyorlarmış?
-annesi gelin gidin diye baskı yapıyor muymuş?
:KK70:
Hepsine bilmiyorum diyor tabii.
Geçen kızdım.
"Litfen ama yaağ
Hiç brni düşünmüyorsun.
Hanım akşama bunları soruyor arkadaşım
Bana cevaplarını ver." de ya dedim:KK53:
:KK45:

ahahah çok iyi :)) benim eşim anlatmaz hicbir şey. Nasılsın nasıl geçti bugün derim. İyi standart falan der. Mesela is yerindeki bi kadın saçını ayni benim modelimden kestirmiş ama ben bunu 1 ay sonra öğrendim. Nasıl söylemezsin bana diye saka yollu kızdım bile.

Bende herseyi anlatirim. o da sorar zaten bugun ne yapyin nasik gecti günun fln diye. ama bi tanidigim var bana demisti ki nisanlaydim o zaman. Biraz sırlı olacaksın o zaman erkek seni merak eder ve sana daha düskün olur. merak edilen seyler özeldir. demisti. Ama ben hic yapamadim. hangisi dogru ? bence anlatmak.

valla eşim benim bir sonraki adımımı bile bana söylüyor, ciğerini bilirim der bana sürekli. Ama daha hic zararını görmedim beni engellediği bazı şeyler dışında.

Valla kim ne derse desin kadınla erkeğin fıtratı aynı değil, O yüzden kadın daha fazla detaycı..
Bende eşime herşeyi anlatırım sadece dinler oda anlatır ama benim kadar herşeyi ayrıntılı anlatmaz çünkü onlar kadınlar gibi detaycı düşünmüyorlar..
Eğer sohbet edebileceğiniz bi arkadaşınız olsaydı bu durumu sanırım sorgulamazdiniz pek..
Valla eşinle sohbetin başka arkadaşınla başka oluyor yani insan arkadaşa da ihtiyaç duyuyor..
Umarım en kısa zamanda kafa yapınıza uyan arkadaşlar çıkar karşınıza..

ay inşallah ne güzel bi dua bu böyle

Arkadaşlar , benim hiç arkadaşım yok düzenli olarak görüştüğüm. Boyle her gün düzenli olarak biriyle kahve içsem sohbet etsem enerjimi alsam çok güzel olur ama maalesef yakinimda hiç arkadaşım yok. Komsularimla da samimiyet kuramıyorum. Dedikodu yapıyorlar diye keyif almıyorum. Bir kaç görüşmek istediğim komşumun da çocuğu var her zaman müsait olmuyor.

Ben de aksam esim eve gelince onunla sohbet etmek istiyorum. İs yerinde yaşadıklarımı anlatıyorum. Sonra yeni öğrendiğim bi şey varsa arabayla ilgili onu anlatıyorum. Yemek tarifi vb.. ya da kadinsal şeyler. Annemle konuşuyorum telefonda onları anlatıyorum. Ya da birine kızdıysam falan..bazen dedikodu yapmak istiyorum. İlgisini çekmiyor ama konuşmak istiyorum yani.

Ama bu işte bi terslik var. Yanlış yapıyorum. Esim bana hicbir şeyini anlatmaz. Sormam ben de. Eve geç gelir mesela, nerde kaldığını merak etmem mesela. Bazen afakanlar basıyor bana diyor. Yani eşle ne konuşulur ne konuşulmaz. ? Ben abartısız her şeyi anlatıyorum. Buna nasıl son verebilirim.

İçimde tutamıyorum ya. Mesela çok gereksiz belki ama okulda öğrencim hakkında tuttuğum tutanağı bile anlatiyorum. Sonra ne gerek vardı anlatmaya diyorum. Benim gibi olan var mi?

Bazen eşim incitiyor beni küs olduğumuz zamanlar anlattıklarım yüzünden. Ama çok zor susmak içine atmak paylaşmamak.
Calisiyormssunuz clastgnz icin sklmammnz lazm bend eheseyi anlatyorm bugun mesela anlattm dinlemedi o anltsa nekadr dinlerm cok kizdim sarmiyo anlttiklarin dio yada morlaimi boazack ters laflar soyluyo

Calisiyormssunuz clastgnz icin sklmammnz lazm bend eheseyi anlatyorm bugun mesela anlattm dinlemedi o anltsa nekadr dinlerm cok kizdim sarmiyo anlttiklarin dio yada morlaimi boazack ters laflar soyluyo

çalışıyorum ama dersime girer çıkar direk eve gelirim. Okulda kurulan arkadaşlıkların iş performansını olumsuz etkilediğini düşünüyorum. O yüzden kimseyle kahve bile içmiyorum.

Ben konuda bi terslik göremedim bizde eşimle uzun uzun konuşuruz ıncık cıncık herseyi anlatır paylaşırız,işyerindeki bütün karakterleri bilirim,o kadar hakimimdir çalıştığı şirkete,bence eşle başkalarının bana anlattığı özel şeyler hariç herşey konuşulur.

Back
X