• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşle paylaşımlar

çalışıyorum ama dersime girer çıkar direk eve gelirim. Okulda kurulan arkadaşlıkların iş performansını olumsuz etkilediğini düşünüyorum. O yüzden kimseyle kahve bile içmiyorum.
him oda sizin dusunceniz bazen ben birsey derim e arkdslarina anlattinmi ne dediler derim napcan der kizar belki de cevremzde cok arkds olmadigi icin olabilr ama gercktn isyerindeki cogu seyi anlatmamamiz lazim ilerde kullansin yada kullanmasin eslerin herseyden haberi olmaz biraz azaltmammz lazm yeri gelir dedikoduda yaparz ama bazende gereksz bulur suratima bakar ee der sinir olrm hatya bugun bile oldu ben de oda anlatir herseyi o bazen mesafe koyar ben koymm
 
Her aklıma gelen şeyi anlatırım . Hatta bazen offff der :)
Ama olsun yine de anlatırım .
Neden anlatmayasın ki o senın eşin .


Ama eşin neden anlatmıyor onu anlamadım :/
 
Ben konuda bi terslik göremedim bizde eşimle uzun uzun konuşuruz ıncık cıncık herseyi anlatır paylaşırız,işyerindeki bütün karakterleri bilirim,o kadar hakimimdir çalıştığı şirkete,bence eşle başkalarının bana anlattığı özel şeyler hariç herşey konuşulur.

ben de öyle düşünüyorum. Bende sorun yok. İstediğim her şeyi anlatmalıyım. Beni ilgilendiren konular sonuçta. Onun da ilgisini çekmeli.
 
Arkadaşsız olmaz. Ben de eşimle gevezeliğin dibine vururum ama kadın arkadaşlarımla ya da meslektaşlarımla yaptığım sohbet ayrıdır. Adam ne yapsın benim mıncık mıncık iş ayrıntılarımı sıkılır ben de onunkinden sıkılırım. Eşiniz size bi maçı detaylarıyla anlatsa sıkılmaz mısınız itiraf edin. Bence bunun yakınlıkla ilgisi yok evlilik birbirimizin başını şişirmek değil. Ha bazı önemli şeyleri de paylaşmam brn eşimle mesela ailevi meşelerde herşeyi anlatmam ileride başıma kakmasa da ben annemin kardeşlerimin yaptığı her şeye sünger çekebilirim ama o kan bağı olmadığı için yapamaz bunu soğukluk olur ne gerek var. Ya sa çok yakın arkadaşlarımla olan gerilimleri anlatmam sonra ben barışırım k hatırlatır filan. Hele de sizin eşinizin zaten yüzünüze vurma huyu varmış biraz ketum olmakta fayda var. İşyerinizde hobi aktivitelerinde arkadaş bulmaya çalışın. Hayatınızın merkezine eşinizi koymayın tek bir insana yüklemeyin herşeyi
 
ben de öyle düşünüyorum. Bende sorun yok. İstediğim her şeyi anlatmalıyım. Beni ilgilendiren konular sonuçta. Onun da ilgisini çekmeli.
Eşinizin sohbet ettiği kimse var mı? Ben mesela biliyorum eşimin benden başka arkadaşlık ettiği kimse yok,hatta işyerinde ketum olarak bilinir,hiç yorum yapmadıgı için eleştirilmiş,o da dedikodudan korkup çenesini tutmaya çalışıyor aslında,bi tanıdığım uzun uzun annesiyle konuşur hergün,erkek kardeşim annemi arar bilirim vs vs ,sizde var mı böyle sizin rolünüzü çalan bi karakter?
 
psikologa gittim dün de. O dedi. Eşini hayatinin merkezine koymussun. Her şeyi anlatma ona. O sadece eş. Bilmesi gerektiği kadarını bilsin dedi. Ben de anlatmakta sorun görmüyorum pek. Psikolog ona bağımlı olduğumu söylüyor.

Ayni sorun bende de var. :/
 
canım yalnız değilsin..ben de herşeyi anlatırım ama eşim anlatmaz. Hatta anlattigim şeylerden sıkıldıgini belli eder. ama öyle ağda, ruj rengi yok farımin pigmenti gibi konular değil..Genelde sıkıldıgim dertlendigim veya isyerinde yaşadığım olumsuzlugu anlatırım..bana dert anlatma, ben derdimi anlatıyor muyum diye kızar...ona göre hiçbir sorunumu paylasmamaliyim..yemek yerken hele hiç konuşmaz sadece yer..Daha beter durumda olanlar da var sen haline sükret
 
Ankara’da yaşayanlar toplanıp bi etkinlik mi yapsak bende aynı durumdayım.
 
maalesef armutun sapı üzümün çöpü muhabbeti kimseyle yakınlık kuramıyorum. O kadar çok darbe yedim ki korkuyorum.
Haklısınız , ben de böyle bir dönem yaşadım.O yüzden eşinize bağımlısınız yorumunu yaptım.Eşim sevgilimken aynı şeyi yaşadım bir dönem , sevgilimden başka kimsem yoktu.Bir tane arkadaşım yoktu.Bu durum rahatsız etmiyordu aslında ama bir çiçekle yaz gelmez derler.İnsana insan gerek.Arkadaş edinmek çok iyi geliyor.Ben de o dönem çok iyi sandığım ve yakın dediğim insanlardan çok kötü şeyler görmüştüm ve insanlardan soğumuştum.Yeni ortamlara girip acı deneyimlerden öğrendiğim şeylerle insanları ölçüp biçip gerçekten iyi insanlarla tanışınca insan kendini çok iyi hissediyor ve bu bağımlılık da bitiyor kendiliğinden.Ama şu da var ki arkadaşlarım hatta dostlarım varken bile her şeyi yine eşime anlatıyorum ben.Bence bunda sıkıntı yok , sadece bağımlı olma konusu sizi de eşinizi de yorar diye söylüyorum bunları.
 
Bende herseyi olmasa da cok seyi anlatiyorum.Gurbetten dolayi aliskanlik bizimkisi diye goruyorum . Annem bana birsey anlattiysa bilmemesi gerekkyorsa onu anlatmiyorum sadece o kadar geri kalan herseyi biliyor.Kime ne yorum yaptigimi gunluk olan seyleri .Oda ayni herseyini anlatiyor .İnsaatta kacinci kata cikip kontrol yaptigini gecerkenki merdivenin durumunu bile soyluyor.Bir terslik gormuyorum bunda .Paylasimimiz var .Her gun oo konusurken heyecanla dinliyorum .

Sizin kaynakli bir sorununuz var bence .Sorun sizde değil.
 
Tüp bebek tedavim negatif sonuçlandigi gün çok ağladım. Ne sarıldı ne üzülme diye beni teselli etti..aglamalarimi duymamak için başka odaya gitti. sonra da işine gücüne bakti...o gün kırılan kalbimi asla onaramaz...
Erkekler böyle yapıyor , sizin kadar hatta sizden bile çok üzülmüş olabilir.Bir erkek için eşinin ağladığını görmek duymak zor gelir , o anda kaçmıştır sizden.Kendini işe verip kafasını dağıtmak istemiştir.Konuyla alakasız ama yazmak istedim.
 
Ben de anlatıyorum hemen her şeyi en ince ayrıntısına varana kadar ve benim de yaşadığım yerde aman aman her şeyimi anlatabileceğim cok yakın arkadaşlarım yok. Hoş; en candan arkadasa bile her şeyin anlatılamayacağını bir şekilde öğreniyorsun. Eşim benim can dostum, sırdaşım, yoldaşım, ona anlatmayacağım da kime anlatacağım? Tamam bazen sıkılıyor dedikodu asla sevmiyor yapmaya kalksam konuşturmuyor ama bunlar digerlerini anlatmama engel değil. Takılma anlatmaya devam et bence, bence normal bu durum;)
 
esinize ne kadar anlatirsaniz anlatin kadinin kadina ihtiyaci var.bende 4 yillik evliyim simdiye kadar hic komsuluk iliskim yoktu.baktim olacak gibi degil komsu edindim.sizde yapin iyi gelecek diye dusunuyorum
 
Ne komşum var ne arkadaşım. Eski muhitimden biraz uzakta oturuyorum. Ama haftasonlari gidiyoruz genelde annemlerde orada oturuyorlar. Ama uzaklik girdi bi kere kimse arayip sormuyo. Yasadigim yerde komsu edinemedim. Kucuk bebegim var. Disari cikamiyorum, kimseyle gorusmuyorum. Artik esimlede paylasmiyorum. Ot gibi duvar gibi hissediyorum kendimi... Psikologa gidebiliyosaniz ne guzel ben onu bile yapamiyorum :/
 
Arkadaşlar , benim hiç arkadaşım yok düzenli olarak görüştüğüm. Boyle her gün düzenli olarak biriyle kahve içsem sohbet etsem enerjimi alsam çok güzel olur ama maalesef yakinimda hiç arkadaşım yok. Komsularimla da samimiyet kuramıyorum. Dedikodu yapıyorlar diye keyif almıyorum. Bir kaç görüşmek istediğim komşumun da çocuğu var her zaman müsait olmuyor.

Ben de aksam esim eve gelince onunla sohbet etmek istiyorum. İs yerinde yaşadıklarımı anlatıyorum. Sonra yeni öğrendiğim bi şey varsa arabayla ilgili onu anlatıyorum. Yemek tarifi vb.. ya da kadinsal şeyler. Annemle konuşuyorum telefonda onları anlatıyorum. Ya da birine kızdıysam falan..bazen dedikodu yapmak istiyorum. İlgisini çekmiyor ama konuşmak istiyorum yani.

Ama bu işte bi terslik var. Yanlış yapıyorum. Esim bana hicbir şeyini anlatmaz. Sormam ben de. Eve geç gelir mesela, nerde kaldığını merak etmem mesela. Bazen afakanlar basıyor bana diyor. Yani eşle ne konuşulur ne konuşulmaz. ? Ben abartısız her şeyi anlatıyorum. Buna nasıl son verebilirim.

İçimde tutamıyorum ya. Mesela çok gereksiz belki ama okulda öğrencim hakkında tuttuğum tutanağı bile anlatiyorum. Sonra ne gerek vardı anlatmaya diyorum. Benim gibi olan var mi?

Bazen eşim incitiyor beni küs olduğumuz zamanlar anlattıklarım yüzünden. Ama çok zor susmak içine atmak paylaşmamak.
Ben de senin gb anlatıyordum. Bir gün savcıya ifade vermeye gittim. Anlatacaktım yeri değil dedi. Sonra sorsun diye bekledim sormadı. Daha da bir şeyimi anlatmıyorum. Benim için çok önemli hayatında ilk defa yasadigim, suçsuzluğunu zaten biliyorduk da artık tümden bitti artık dediğimiz bir olayı adam önemsemedi. Kirildim. Onun dışında tüm arkadaşlarıma anlattım savcının sorduklarını benim söylediklerimi. Ona anlatacağıma gelir buraya yazarım. Hıh :))
 
10 yasinda kizim var onu can kulagiyla dinlemem gerekiyor ama bazen bunaliyorum tamam kizim birazdan devam edersin diyorum
Esimde cok konusur bazen dinliyo gibi yaparim soru soruncada bilmiyorum fikrim yok diyorum
Tahammulsuzlukten degil ama yoruluyorum bazen kafami dinlemek istiyorum.
Esinde benim gibi galiba limit dolunca almiyo
Ilgi istiyorsan yanina otur basini yasla elini tut dinlenin beraber
 
Bnde aynen o “ eee günün nasıl geçti “ der bn herşeyi anlatrm . Eline telfn alinca anlarm sktığımı. Yinede küserim :KK53:inanin bazen kendi sesimden başım ağrır :olamaz:

Bigun esim cok konusuyorsun dedi bnde karar aldm her sorusuna bi cumle soyleyip suscam dedm. Umursamadığımı görsün diye. Sadece Bi saat sürdü :KK14:
 
Artık aynı iş yerindeyiz. Arabaya bindigimizde ben hep sorarim ' günün nasıl geçti sorusunu?' Ikimizin cevabı da "yorucu" oluyor. o bana aksam ne yiyecegiz der. Yemek varsa adını söylerim, yoksa yok derim. Bebeğinizle ilgi konusuruz arada da. Iletisimimiz ne hale dönmüş laa! Şimdi anlatınca fark ettim :))) anlatmayınca daha huzurlu oldugumu fark ettim :)
 
Back
X