Eşle tartışma durumunda telefona cevap vermeme

Elz2323

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2020
85
47
3
28
Merhaba bayanlar

Çok uzatmayacam bi sorum olacak size
Eşimle tartıştık memleketimde ailemin yanındayım boşanacaz

Beno dün gece ve bugün görüntülü ve sesli arayıp mesaj atıp kızımi göster falan dedi açmadım telefonları
Polisle gelecem kapıya çocuğu göstermiyor diye tehtid ediyo bişey yapabilir mi ?

aranızdakı sorun ne olursa olsu cocugundan ayırmanız cok yanlış açın sadece çocugu gosterın cocugunuzunda buna emınım ıhtıyacı vardır hıcbı cocuk anne babasının gunahını cekmek zorunda degıl sadece cocugu gosterıp kapatın. hukukı surec polıs bunlardan korkmadan once evladıızın psıkolojısını dusunun her cocuk anne babaya ıhtıyac ve ozlem duyar

Yaşadıklarımı bilmeden işin vicdan kısmına girmeyin bence sadece bisey yapabilirmi diye sordum iyi günler

Merhaba bayanlar

Beno dün gece ve bugün görüntülü ve sesli arayıp mesaj atıp kızımi göster falan dedi açmadım telefonları
Polisle gelecem kapıya çocuğu göstermiyor diye tehtid ediyo bişey yapabilir mi ?
Çocuğunu seven ilgili bir babaysa ,sizin olduğu kadar onun da hakkı aradığında telefonu açıp çocuğunuza verip uzaktan da ne konuşulduğunu dinleyin ki çocuğun aklını bulandırcak psikolojisini bozucak şeyler söylemesin ,eşinizi tanımadığım için temkinli hareket etmenizi öneririm

Aramalarina cevap vermek zorunda degilim ama görmek istiyorsa yüzü varsa gelip ailemin yanında görsün
Adam ne yapmış olursa olsun, çocuğunu kısıtlamaya hakkınız yok. Size haksızlık yapılmış olabilir ama bu sizi ilgilendirir. Yazık şu çocukları nefretiniz için kullanmayın. Psikolojisini düşünün ve o adamın onun babası olduğunu unutmayın

Yaşadıklarımı bilmeden işin vicdan kısmına girmeyin bence sadece bisey yapabilirmi diye sordum iyi günler
sız ne yasarsanız yasayın devlet bosanırken bıle bu hakkı verecek babaya ozaman ne yapacaksınız. esınızle sızın sorununuz ayrı onun babalıgı ayrı

sız ne yasarsanız yasayın devlet bosanırken bıle bu hakkı verecek babaya ozaman ne yapacaksınız. esınızle sızın sorununuz ayrı onun babalıgı ayrı
Ben hiç gormeyecek demiyorum zaten ordan hala bana hakaretler ederken telefonu açıp cocugu gostermek istemiyorum dava surecinde hakki neyse gorecek zaten

Ben hiç gormeyecek demiyorum zaten ordan hala bana hakaretler ederken telefonu açıp cocugu gostermek istemiyorum dava surecinde hakki neyse gorecek zaten
bız kadınlar esımızle yasadıgımız herseyde cocukları kullanarak öc almayı sevıyoruz bu sadece sız degıl ben bı baskası hepımız yaptık yapıyoruzda ama o cocuklar bunu gercekten hak etmıyo o telefonu actıgınızda cocugunuzun yuzundekı mutluguu gorunce anlarsınız sızde o adam bıtmıs olabılır ama o onun babası fıkır sorarsanız acınn sadece cocugu gösterın bır kac dakıka kapatın yuzune

Aramalarina cevap vermek zorunda degilim ama görmek istiyorsa yüzü varsa gelip ailemin yanında görsün
Ben de eşimden ayrıldım,aynı şehirde yaşıyoruz ve sık sık alıyor çocuğunu ama bu rağmen yine de gün içinde görüntülü de aradığı oluyor. Napayım açmamayım aldığında mı görürsün diyeyim. Yazık değil mi o evlada da yapmayın lütfen.

Siz konuşmayın, direk çocuğunuzu görecek şekilde açın, belliki gergin bir durum var ortada, ailenizin yanına gelip görmesi daha büyük huzursuzluk çıkarabilir.
Ayrılınca eşler ayrılıyor, baba/anne çocuktan ayrılmıyor, çocukla bağları kopmuyor.
Geçen gün bdv'de bir konuda 7 yıldır kızını arayıp sormayan bir babayla ilgili konu vardı.

Yaşadıklarımı bilmeden işin vicdan kısmına girmeyin bence
Bunu eşiniz için değil, çocuğunuz için yapacaksınız.

Bu nasıl bir cümle ya seni aramıyor merak etme kızını arıyor.. ve o onun babasıysa sende ona kızını göstermek ZORUNDASIN...

Valla aynısını yaşasam, ne yaşamış olursak olalım işi bile bile yokuşa sürerim.
Adam haklı.
Ne yaşanırsa yaşansın 2 yaşında bebek var.
Babası görmek ister.
Sen daha boşanmamışsın ki gelip senin olduğun yerde görsün.
Muhtemelen o gelirse olay çıkacak, tartışma çıkacak ne gerek var. Sen konuşmak zorunda değilsin aç telefonu tut çocuğa.
Muhtemelen aleyhinde avukatı söyleyecek davada

Merhaba bayanlar

Kendi kızgınlığınızı çocuğunuzun üzerinden çıkarmanız çok ama çok yanlış.

Kendi çocuğu alıp gitseydi ve sana göstermese telefonlarını açmasaydı nasıl hissederdin ?

Ben babanın yerinde olsam velayet davası açardım çünkü velayeti sende olsada göstermezsin korkusu oluşturuyorsun adamda.

Çocuk sizin intikam maşanız değil, kendi konunuzda haklı olabilirsiniz ama çocuk ikinizin ortak senin kadar onunda görme ve onunla birlikte yaşama hakkı var unutma.

Back
X