Eşle vakit geçirmek

Fırsat buldukça yani bir program yok ama2-3 ayda bir şehir dışına çıkarız
Siz dışarı çıkmak istediğinizde berber çıkıyor musunuz ya ben kafaları yicem adam evde tv izliyor çıkalım deyince motorla biraz gezer döneriz diyor ben gezmek istiyorum bişeyler yapmak istiyorum off

Herkes mutlu yani bu konuda bi ben kendimi böyle hissesemedim :KK43:

Bence mutlu- mutsuz diye ayrım yapma. Eşinin neler seviyor ona göre evde bişiler ayarla. Mesela film gecesi yap vs. Benim eşim çok sever gezmeyi bazen ben çıkmam istemem. Kişiden kişiye değişiyor yani bu durumlar, kıyas yapma

Bazen her gün, bazen 4-5 gün, bazen hiç... Bizim keyfimize göre değişiyor.
Şimdi bebek doğdu, biraz daha seyrek çıkarız ilk aylar ama yine mutlaka çıkarız, havalar iyice güzelleşti çünkü.

Bey
Bence mutlu- mutsuz diye ayrım yapma. Eşinin neler seviyor ona göre evde bişiler ayarla. Mesela film gecesi yap vs. Benim eşim çok sever gezmeyi bazen ben çıkmam istemem. Kişiden kişiye değişiyor yani bu durumlar, kıyas yapma
Beni kide tv izlesin uzansın dinlensin hep öyle arada kendi isterse uzak yerlere götürür ama ben ne zaman istesem olmaz

Yaa sorma ben daha çok mutlu olmak için bebek istiyorum eşimle geçirdiğimde daha fazla vakit geçirir bebeğimle oyunlar oynarım en azından
Cok daha mutlu olmuyorsun
Tam tersi eve hapis oluyorsun
Eger ehliyetin araban ve paran yoksa cocuk isine girme kucuk yasta

Bey

Beni kide tv izlesin uzansın dinlensin hep öyle arada kendi isterse uzak yerlere götürür ama ben ne zaman istesem olmaz

Hepsinin huyu değişik işte canım. Ben haftanın 6 günü çalışıyorum. sadece pazar günü evdeyim ya seninle dışarı çıkalım ya evde dinlenelim derim mesela eşime. Yok kabul etmez illa her pazar anasına gidicez, hafta içi gezeriz der. Benimkinin de bu huyu gıcık hatta sinir bozucu ama napcan bi şekilde orta yolu buluyoruz.

hafta içi haşatımız çıkıyor
bır yere cıkamıyoruz ikimiz de istemıyoruz
haftada bir gun cıkarız ct ya da pazar

Back
X