- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
- Konu Sahibi Yeniigeliin
Kaç haftada bir eşinizle dışarı çıkıp eğleniyor ve ya geziyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her aksam disaridayizKaç haftada bir eşinizle dışarı çıkıp eğleniyor ve ya geziyorsunuz?
Siz dışarı çıkmak istediğinizde berber çıkıyor musunuz ya ben kafaları yicem adam evde tv izliyor çıkalım deyince motorla biraz gezer döneriz diyor ben gezmek istiyorum bişeyler yapmak istiyorum offFırsat buldukça yani bir program yok ama2-3 ayda bir şehir dışına çıkarız
Oh ne güzel bebiş sebep olmuş mutluşuğunuzaHer aksam disaridayizbaskaa turlu bebek uyumuyor be ablam
![]()
Herkes mutlu yani bu konuda bi ben kendimi böyle hissesemedimBazen haftada 3- 4 gün çıktığımız oluyor. Bazende hiç çıkmıyoruz. Canımız ne zaman isterse. Bide paramız tükenmemişse![]()
Baya iyi yineYaz iyice gelsin her gün çıkarız şimdi her haftasonu çıkıyoruz haftaicleri de 3 gün falan oğlanı parka götürüp gezip geliyoruz Batman'da ancak bu kadar oluyo
Herkes mutlu yani bu konuda bi ben kendimi böyle hissesemedim![]()
Oh ne güzel bebiş sebep olmuş mutluşuğunuza
Beni kide tv izlesin uzansın dinlensin hep öyle arada kendi isterse uzak yerlere götürür ama ben ne zaman istesem olmazBence mutlu- mutsuz diye ayrım yapma. Eşinin neler seviyor ona göre evde bişiler ayarla. Mesela film gecesi yap vs. Benim eşim çok sever gezmeyi bazen ben çıkmam istemem. Kişiden kişiye değişiyor yani bu durumlar, kıyas yapma
Yaa sorma ben daha çok mutlu olmak için bebek istiyorum eşimle geçirdiğimde daha fazla vakit geçirir bebeğimle oyunlar oynarım en azındanaman ha sen sakin yapma cocuk, gez toz azcik yasin da kucuk
Bak keyfine
Cok daha mutlu olmuyorsunYaa sorma ben daha çok mutlu olmak için bebek istiyorum eşimle geçirdiğimde daha fazla vakit geçirir bebeğimle oyunlar oynarım en azından
Bey
Beni kide tv izlesin uzansın dinlensin hep öyle arada kendi isterse uzak yerlere götürür ama ben ne zaman istesem olmaz
Bebek olayını yanlış anlamışsın senYaa sorma ben daha çok mutlu olmak için bebek istiyorum eşimle geçirdiğimde daha fazla vakit geçirir bebeğimle oyunlar oynarım en azından