- 13 Nisan 2007
- 33.747
- 102.922
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Yeniigeliin
Akşamları genel olarak evdeyiz.
Kıramadağımız için arada büyüklere yemeğe gideriz işte.
Kıramadağımız için arada büyüklere yemeğe gideriz işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman, ne yapacaksın bu yaşlarda bebeği? Ben bile çok gencim bebek yapmak için, oldu da aldırmaya kıyamadım doğurdum.Yaa sorma ben daha çok mutlu olmak için bebek istiyorum eşimle geçirdiğimde daha fazla vakit geçirir bebeğimle oyunlar oynarım en azından
ay çok yaşadım arabayla 2 tur at bebek uyusun 2 turda dalsın ıyıce dıye at ohh de eve geç yatagına koy ve hersey sil baştan :) :)Her aksam disaridayizbaskaa turlu bebek uyumuyor be ablam
![]()
Eee köpeği birlikte gezdirin. Parka falan gidersiniz. Kimi işletmeler hayvansever oluyor. Bahçesinde köpeğinizle oturabiliyorsunuz. Oturur bir çay içersiniz. Benim köpeğim varken bi seferinde kebapçıya götürmüştüm onuİşe giderken istediğin bişey var mı dedi var ama olmıcak biliyorum dedim oda dediki yok erken gelirsem bu gün gezcez dedi yaa tamam dedim geldi ki geçte gelmedi ama çıktı köpeğini gezdirdi bana vakit ayıramadı gıcık deminde hadi bari azcık dolanalım diyo hayır dedim. Çocuk kandırır gibi motorla turlayı döndürüyo. Haksız mıyım kızmakta
Ya niye bukadar uzuyosun kendini ki.cocuk yokmus tak cantani koluna cik bi carsi turu yap.Başım çatlıcak etrafa kendime zarar versem rahatlıcam sanki demin elimde buçak varken duramadım tezgaha bıçakla vurdum kendime geldim dedim dur ölcem şimdi bıçak bi girse bi yerime sinirle ayyy sonra neden sigara içiyorsun içerim tabi!
Bizim burası küçük bi yer öyle bize gmre yer yok çoğu yer içkili zaten eşim gitmiyor ve davet etmedi bile gel diye şimdide telefonunu servisten almaya gitti yarım saat oldu hala yok bey efendiEee köpeği birlikte gezdirin. Parka falan gidersiniz. Kimi işletmeler hayvansever oluyor. Bahçesinde köpeğinizle oturabiliyorsunuz. Oturur bir çay içersiniz.
Tek sevmiyorum bide daha 7 ay oldu buraya taşınalı çokta bişeyde yok buralarda ben kocamla çıkmak normal ailelee gibi mutlu olmak istiyorum yoksa görümceme desem o beni gezdirirYa niye bukadar uzuyosun kendini ki.cocuk yokmus tak cantani koluna cik bi carsi turu yap.
İş yapmak daha sıkıcı ocakta haşur huşur bibee kızartıyorum iyi geldi bence banasakinol olamıyorsan lavaboya bı cay bardagı fırlat ıyı gelır oda olmuyorsa bı kova su al cık balkonu yıka ferahlıyor ınsan![]()
çözümü bulduysan harika :) için ferahlasında :) 2 de patetes kızart bari enişteye süpriz olsunİş yapmak daha sıkıcı ocakta haşur huşur bibee kızartıyorum iyi geldi bence bana
Patlıcan yeşil biber kırmızı biber yeter benceee bide pilav var ama hala sinirliyim ve içten içe üzgün ağlayasım var ama ağlamıcamçözümü bulduysan harika :) için ferahlasında :) 2 de patetes kızart bari enişteye süpriz olsun![]()