Eşle vakit geçirmek

Akşamları genel olarak evdeyiz.
Kıramadağımız için arada büyüklere yemeğe gideriz işte.

Yaa sorma ben daha çok mutlu olmak için bebek istiyorum eşimle geçirdiğimde daha fazla vakit geçirir bebeğimle oyunlar oynarım en azından
Aman, ne yapacaksın bu yaşlarda bebeği? Ben bile çok gencim bebek yapmak için, oldu da aldırmaya kıyamadım doğurdum.
Sakın öyle bi hata yapma evet güzel şey evlat ama senin yaşlarında değil.

Tembeliz biz =))
Hafta içi çok yorgun oluyoruz
Hafta sonu ben evimi özlemiş oluyorum
Birlikte iyi vakit geçiriyoruz, genelde dışarı çıkmaya ihtiyaç hissetmiyoruz
Çıktığımız ayda bir falan o da çabucak gidip, izni biten çocuklar gibi koşa koşa eve dönüyoruz =))

Herkese teşekkürler genelde çoğu öift çıkıyor bazıları çıkmıyor galiba zaten bende şimdi yemek hazırlıyorum içimdeki ümit iyice söndü eminim bu günde çıkmıcaz.

İşe giderken istediğin bişey var mı dedi var ama olmıcak biliyorum dedim oda dediki yok erken gelirsem bu gün gezcez dedi yaa tamam dedim geldi ki geçte gelmedi ama çıktı köpeğini gezdirdi bana vakit ayıramadı gıcık deminde hadi bari azcık dolanalım diyo hayır dedim. Çocuk kandırır gibi motorla turlayı döndürüyo. Haksız mıyım kızmakta

Başım çatlıcak etrafa kendime zarar versem rahatlıcam sanki demin elimde buçak varken duramadım tezgaha bıçakla vurdum kendime geldim dedim dur ölcem şimdi bıçak bi girse bi yerime sinirle ayyy sonra neden sigara içiyorsun içerim tabi!

İşe giderken istediğin bişey var mı dedi var ama olmıcak biliyorum dedim oda dediki yok erken gelirsem bu gün gezcez dedi yaa tamam dedim geldi ki geçte gelmedi ama çıktı köpeğini gezdirdi bana vakit ayıramadı gıcık deminde hadi bari azcık dolanalım diyo hayır dedim. Çocuk kandırır gibi motorla turlayı döndürüyo. Haksız mıyım kızmakta
Eee köpeği birlikte gezdirin. Parka falan gidersiniz. Kimi işletmeler hayvansever oluyor. Bahçesinde köpeğinizle oturabiliyorsunuz. Oturur bir çay içersiniz. Benim köpeğim varken bi seferinde kebapçıya götürmüştüm onu :KK200:

Başım çatlıcak etrafa kendime zarar versem rahatlıcam sanki demin elimde buçak varken duramadım tezgaha bıçakla vurdum kendime geldim dedim dur ölcem şimdi bıçak bi girse bi yerime sinirle ayyy sonra neden sigara içiyorsun içerim tabi!
Ya niye bukadar uzuyosun kendini ki.cocuk yokmus tak cantani koluna cik bi carsi turu yap.

Eee köpeği birlikte gezdirin. Parka falan gidersiniz. Kimi işletmeler hayvansever oluyor. Bahçesinde köpeğinizle oturabiliyorsunuz. Oturur bir çay içersiniz.
Bizim burası küçük bi yer öyle bize gmre yer yok çoğu yer içkili zaten eşim gitmiyor ve davet etmedi bile gel diye şimdide telefonunu servisten almaya gitti yarım saat oldu hala yok bey efendi

sakinol olamıyorsan lavaboya bı cay bardagı fırlat ıyı gelır oda olmuyorsa bı kova su al cık balkonu yıka ferahlıyor ınsan :KK14::KK14:

Ya niye bukadar uzuyosun kendini ki.cocuk yokmus tak cantani koluna cik bi carsi turu yap.
Tek sevmiyorum bide daha 7 ay oldu buraya taşınalı çokta bişeyde yok buralarda ben kocamla çıkmak normal ailelee gibi mutlu olmak istiyorum yoksa görümceme desem o beni gezdirir

Eşimde bende çalışıyoruz.Hafta içi çok çok önemli bir neden yoksa çıkmıyoruz.Kızı kreşten alıp havalar güzel olduğu vakit parka oradan da eve gidiyoruz yürüyerek.
Haftasonu genellikle gezmeye gideriz ama.

Back
X