Eşle vakit geçirmek

Sohbet etmek gülmek bi çay içmek güzel yerler görmek eğlenmekten kastım bu bzizim gibi ay canım sıkıldın mı hadi gel motorla aynı sokakları on kere dolanalım değil

Eşin ne iş yapıyor ki böyle sürekli git gel yapıyor?
Senin acilen ya çalışman ya da kendine bir meşgaleler bulman lazım. Belli adamın sana hayrı yok olmayacak da. Bu şekilde sürekli onu beklersen depresyona girersin.
Ayrıca sakın sırf bu yüzden çocuk falan yapma.

Yeniigeliin Yeniigeliin canım bence kendine bi uğraşı bul canım böyle sinir hastası olursun
evliliğin ilk zamanları yeni ev yeni semt alışmaya çalışıyosun
haklısın gezmek istemekte eşinle güzelce konusup nelere kırıldığını anlatabilirsin
benim ki ibi bağırma çağırmadan anlıyosa bağrarak anlat

he bu arada biz hafta sonu genelde evdeyiz son 1 yıldır bi pazarım var onda da evimle ilgilenmek yada dinlenmek istyorum
bazende havayı güneşli gördümmü bi hava alasım geliyor ama ya para olmuyor ya benimkinde heves
Uğraş bulsam gene uğraşın yeri farklı eşle vakit geçirmek ayrı değilim canım ablam her türlü ağlayarak bağırarak sakince her türlü konuştuk ben seni çıkarcağım zaman çıkarmıyom mu diyo tamam sağolsun arada bi götürüyo biyerlere ama şuan baksan kaçç hafta oldu çıkmayalı bi geçen pazara gittik dolandık bende zaten pazarı sevmem ama ses etmedim hava almaya baktım. Ayyy ne yesem yetmiyor şuan herşeyi yiyesim on kere sigara içesim var

Adam benim çalıştığını söylüyor ama gel gör geçen bi dışarda yiyelim dedim dışarda yemeye alışcaz şimdi parada çok yok dedi tamam yoktur anladım yemeyelim ama sen bana demedin mi çay içeriz en azından diye adam kozak yoluna daha gelmeden eve döndü geri geçen yazmıştım bi konuya kavga ettik diye burdan çıktı o kavga işte neymiş erkek gibi hep peşindemi olcakmışım hep gezcekmiymişim evinde otur işini yapmış s.ktiğim

Bu ne böyle....

Sohbet etmek gülmek bi çay içmek güzel yerler görmek eğlenmekten kastım bu bzizim gibi ay canım sıkıldın mı hadi gel motorla aynı sokakları on kere dolanalım değil
Allah seni motorla dolasmakmi benim yegenler motorla gezmeyi seviyolar onuda kardesim gezdiriyor sen cocukmusun mesela biz alisveris merkezlerini gezeriz yemek yeriz bir yerde cay iceriz olmadi sehri turlariz bunlar yani..simdi bebegimiz var hava guzel oldukca adres belli parklar..

Eşin ne iş yapıyor ki böyle sürekli git gel yapıyor?
Senin acilen ya çalışman ya da kendine bir meşgaleler bulman lazım. Belli adamın sana hayrı yok olmayacak da. Bu şekilde sürekli onu beklersen depresyona girersin.
Ayrıca sakın sırf bu yüzden çocuk falan yapma.
Fabrikada çalışıyor 2 hafta gece 2 hafta gündüz gidiyor fabkiradan ayrıyetten pimapen falan işi yapıyor çok çağıran oluyor

Allah seni motorla dolasmakmi benim yegenler motorla gezmeyi seviyolar onuda kardesim gezdiriyor sen cocukmusun mesela biz alisveris merkezlerini gezeriz yemek yeriz bir yerde cay iceriz olmadi sehri turlariz bunlar yani..simdi bebegimiz var hava guzel oldukca adres belli parklar..
Motoru severim ama değişik yerlere gidildiğinde yoksa tur atak dönek zamanlarım geçti yani yemiyorum

evde hapsoldum ya işe giriyorum ya da beni gezdiriyosun de
Annemle ablamla git diyor güne gidiyordum annemlerin bi gün gitmedim yok zaten gitmeyi seviyormuşum güne bile gitmezmişim hep onla uğraşıyormuşum ya sadece bi kere gitmedi diğer gelinler bi gelse bi gelmiyor

Valla bende canım ne zaman isterse çıkartırım dışarı kendin ciksan geliyorsan gel gelmiyorsan ben hava alacağım diye gelir herhalde

Annemle ablamla git diyor güne gidiyordum annemlerin bi gün gitmedim yok zaten gitmeyi seviyormuşum güne bile gitmezmişim hep onla uğraşıyormuşum ya sadece bi kere gitmedi diğer gelinler bi gelse bi gelmiyor
kv günü de çok eğlenceli geçer ya. sen benim isteklerime önem vermiyorsun sanırım sen beni sevmiyorsun de

Yenigelinnn

esinin gittigi heryere gidemessin birak oda arkadaslariyla gezsin.ben baslarda hatalarim vardi gitme gezme etme.simdi biraktim istedigi zaman cikar gezer oda bircay icip sohbet etmek.oda haftada bir..bazen diyorum ee sen bu aksam gitmicenmi biyere kizim var yetiyor bana..sorumlulugunu bildikten sonra oda hava alsin.yeni evliysen acele etme cocuk icin birbirinizi iyice taniyin.

Uğraş bulsam gene uğraşın yeri farklı eşle vakit geçirmek ayrı değilim canım ablam her türlü ağlayarak bağırarak sakince her türlü konuştuk ben seni çıkarcağım zaman çıkarmıyom mu diyo tamam sağolsun arada bi götürüyo biyerlere ama şuan baksan kaçç hafta oldu çıkmayalı bi geçen pazara gittik dolandık bende zaten pazarı sevmem ama ses etmedim hava almaya baktım. Ayyy ne yesem yetmiyor şuan herşeyi yiyesim on kere sigara içesim var

Güzelim tabiki esin yeri ayrı
Beraber bişeyler yapmak vakit geçirmek en güzel sey
Ama hani çalışmayı falan düşünürsen biseylerle uğraşırsan kendini minumum yipratirsin onu demek istedim

Benim ki de hep parayi bahane eder ama arkadaşları cagirdi mi gider
Geçenlerde bir carladim bana gelince para yok diosun hem haftada bir gunumuz var birlikte bişeyler yapabilecegimiz sen onu arkadaşlarınla kullanmak istiyorsun temelli onların yanında kal evli barkli adamin pazar günü ne işi var istersen hafta ici her aksam çık c.tesi git ama pazar günü benim olmadığım plan yapma dedim o gün bugündür yapmıyor sinirimi attırdı çünkü :D

pazardan pazara valla hafta içide cıkmak istesem çıkarız ama yorgun argın dışarıyı değil kanepeyi arıyor göz

Haftada bir çıkarsak şükür diyorum.
Çocukla gezmek bazen işkence ve yorgunluğa dönüşüyor.
Eşim zaten işten geç gelir genelde yorgun olur. Onu öyle görünce de hadi çıkalım diyesim gelmiyor.
Ancak pazarları gezeriz piknik yerlerine gideriz çocuğumuzu gezdiririz falan öyle yani.

Kocanız bu kadar çok işe gidiyorsa nasıl para sıkıntınız oluyor ki? Siz görücü usulü mü evlediniz? Yaşınız 18 olarak görünüyor. Küçüksünüz diye kocanızın, kayınvalidenizin sizi bu kadar ezmesine izin vermeyin. Ne demek çalışmama izin vermez. Eşitsiniz siz.

Back
X