• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ESLEM ismine uyan kız veya erkek isimleri arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

inci.tanesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
202
0
116
Diğer
bi arkadaşımın kızının adı Eslem, bu isme uygun isimler arıyoruz. büyük ihtimal erkek olacak :) ama her ihtimale karşı kız isimleri de yazarsanız güzel olur :D

teşekkürler :)

benim de aklıma ilk erdem gelmişti :)

eymeni de düşündük ama bi hoca eymen koymayın demiş :( öyle olunca arkadaşım eymen isminden soğudu.

kız olursa istem derim ben....kendi ismim...türkçe sözlükte de geçer...anlamı istek,talep,arzu...değişik isim arıyorlarsa eslem e de uygun bence :34:

komşumun yeni kızı oldu bu ismi koydu ben hiç beğenmedim ya hiç kulağa hoş gelmiyor..ama ona uyan egemen eymen esra yada ecrin olabilir uyması adına..

teşekkürler :)

benim de aklıma ilk erdem gelmişti :)

eymeni de düşündük ama bi hoca eymen koymayın demiş :( öyle olunca arkadaşım eymen isminden soğudu.

o hoca neden eymen koymayin demis :26: meraktan soruyorum sebebi neymis ? eymen bi sahabe ismi kotu birsey olsaydi peygamber efendimiz degistirir baska bir isim verirdi...

Back
X