- 25 Mayıs 2019
- 415
- 12
- 28
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
-
Ne kadar yıllık evlisiniz bizim 2 yıl oldu hala oturtamadık bazı şeyleri ben çok duygusalım eşim çok sinirliHerkes farklı bi karakter. Kimisi buluyor sessiz adamı çıldırtana kadar üstüne gidiyor. Kimisi iğne ucundan tartışma çıkartmaya bayılıyor. Kimisi olgun sessiz kalıp sakinleşmeyi bekler kimi üstüne üstüne gider tartışmak ister. Ben sessiz kalan taraftayım. Eşim daha tartışmacıydı ama yıllar içinde birbirimize göre şekil aldık.
Allah yardımcınız olsun empati kurmamak düşüncesizlik çok zor. Anneleri tarafından hep alttan alınan erkekleri idare etmek neden hep bize düşer anlamıyorum hep onların ailesi hep onların düşünceleri hep onların siniri. Benim eşimde inanılmaz sinirli vurur kırar etrafı Bi laf söylemeye gör ama normal zamanda tadından yenmez öyle de anlayışlı Bi insan. Lakin gel gör kavga ettiğimizde de içinden tam Bi narsist çıkıyorValla sadece tatillerde kimin ailesine gideceğimiz konusunda tartışıyoruz sanırım. O istiyor ki onun ailesinde daha uzun kalalım. Ben de istiyorum ki eşit olsun. 2 yıl oldu hala her tatilde büyük kavga ederiz. Ona kalsa sebepleri gayet mantıklı. Arabanın bakımı varmış, bilmem ne işi varmış, şu kişiyle görüşmesi lazımmış VS vs. O kadar süre yetmezmiş oyüzden daha uzun kalmalıymışız... Ay gene sinirlendim neyse
Ne güzel iletişim çok önemli bir ilişkide yalnızlık Bi okadar zorŞiddetli tartışmamız çok olmadı. Ama tartıştığımız zaman ben haksızsam eşim üzdün beni çok kırıldım der bende özür dilerim neden tepki verdiğimi anlatırım geçer gider. O haksızsa özür diler bir daha yapmayacağını söyler kapatırız. Asla susmak ortamdan uzaklaşmak geçiştirmek olmaz. Biz konuşamadığımız gün biteriz.
Ya benimki sesini hiç yükseltmez aslında daha çok ben bağırırım ama çok sabit fikirli ve kendi fikrine seni ikna etmek için saatlerce konuşabilir. Artık pes edip tamam diyorum ben de. Neyse ki tartıştığımız tek konu bu yoksa çekilecek çile değil.Allah yardımcınız olsun empati kurmamak düşüncesizlik çok zor. Anneleri tarafından hep alttan alınan erkekleri idare etmek neden hep bize düşer anlamıyorum hep onların ailesi hep onların düşünceleri hep onların siniri. Benim eşimde inanılmaz sinirli vurur kırar etrafı Bi laf söylemeye gör ama normal zamanda tadından yenmez öyle de anlayışlı Bi insan. Lakin gel gör kavga ettiğimizde de içinden tam Bi narsist çıkıyor
Evde ses yükselm esi öyle önemli ki ben eşime sus dedikçe daha da sinirleniyor ne yapıcam bilmiyorumYa benimki sesini hiç yükseltmez aslında daha çok ben bağırırım ama çok sabit fikirli ve kendi fikrine seni ikna etmek için saatlerce konuşabilir. Artık pes edip tamam diyorum ben de. Neyse ki tartıştığımız tek konu bu yoksa çekilecek çile değil.
İlişki tek kişinin çabasıyla yürümez. Allah halden anlayanlara denk getirsinNe güzel iletişim çok önemli bir ilişkide yalnızlık Bi okadar zor
Kendini başka türlü ifade edemediğindendir. Ben de öyleyim anlatıyorum anlatıyorum karşımdaki hala aynı şeyde diretiyosa sinirlerime hakim olamıyorum sesim yükseliyor. Gerçekten çirkin bir durum. Ama hiç kimse birbiriyle dört dörtlük anlaşamaz. Olucak bunlarEvde ses yükselm esi öyle önemli ki ben eşime sus dedikçe daha da sinirleniyor ne yapıcam bilmiyorum
Aminn benim merak ettiğim Bi insan nasıl hem gaddar hemde çok aşık olabiliyorİlişki tek kişinin çabasıyla yürümez. Allah halden anlayanlara denk getirsin
Aşk herkese göre farklı tanımlanır. Benim için aşk sevdiğine merhamet anlayış göstermek de gerektirir. Gaddar biri aşık değildir.Aminn benim merak ettiğim Bi insan nasıl hem gaddar hemde çok aşık olabiliyor
Biz eşimle iyi zamanda çok fazla iyi, aramız bozukkende çok kötü anlaşıyoruz bu beni öyle yoruyorkiKendini başka türlü ifade edemediğindendir. Ben de öyleyim anlatıyorum anlatıyorum karşımdaki hala aynı şeyde diretiyosa sinirlerime hakim olamıyorum sesim yükseliyor. Gerçekten çirkin bir durum. Ama hiç kimse birbiriyle dört dörtlük anlaşamaz. Olucak bunlar
Merhaba arkadaşlar herkese iyi haftasonları eşinizle yaşadığınız en büyük kavga/tartışma neydi? Tepkileriniz eşinizin tepkileri neler oluyor böyle zamanlarda nasıl atlatıyorsunuz? Dertleşmek iyi gelir bize belki ne dersiniz
Ben de öyleyim anlaşılmadığım an sesim yükseliyor... Tartışma sebebimiz çocuk. Doğru olmadığını haklıyken haksız konuma düştüğümü biliyorum. Ama başka türlü ifade edemiyorum hatalı olduğunu...Kendini başka türlü ifade edemediğindendir. Ben de öyleyim anlatıyorum anlatıyorum karşımdaki hala aynı şeyde diretiyosa sinirlerime hakim olamıyorum sesim yükseliyor. Gerçekten çirkin bir durum. Ama hiç kimse birbiriyle dört dörtlük anlaşamaz. Olucak bunlar
Normal bi günde öyle güzel anlaşıyoruz hep öyle güzel anlayışlı ve yardımcı oluyorki eşim inanamazsınız bana baktığında gözlerinin dolduduğunu bile bilirim aşkından. Koca Bi ama var işte aramız kötüyken ayrı odalarda oluyoruz oturur gel yemek yiyelim bile demezAşk herkese göre farklı tanımlanır. Benim için aşk sevdiğine merhamet anlayış göstermek de gerektirir. Gaddar biri aşık değildir.
Allah bozmasın inşallah hep böyle anlayışla geçer evliliğinizBir iki ay sonra bir senelik evli olucembüyük bir kavga allaha şükür olmadı. ilişkide ben öfkeli bir insanım sağolsun eşim çok sakin ve bu sakinliği yanlışlarımı görüp özür dilememe çok sebep oldu küçük tartışmalar da. kendimi törpülemeye çalışıyorum bende
Amin allahım herkese nasip etsinAllah bozmasın inşallah hep böyle anlayışla geçer evliliğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?