Eşler Arası Cinsellik

evlenmiş ve çok erkekn anne olmuşsunuz ilk evliliğinizdende pek bişey anlayamamışsınız. ama sağlıklı ve birbirini seven eşler özellikle evliliğin ilk zamanları sık birliktelik yaşıyo yani eşinizin anormal bi durumu yok.

Offf yaa okurken ruhum sıkıldı hergün hergünde cinsellik bu nedir yaa.Valla ben çok şanslıyım.:nazar::nazar:

Ama öyle tipler var yakın bir arkadaşımın eşi yaz kış gece gündüğz misafir anne kayınvalide demez her gece her fırsatta istermiş.Kızcağız saçımın yaşı kurumadı hiç der.
Arka komşum 55 yaşında eşi 60 yaşında hala kadına rahat vermezmiş.Üst komşum desen kadın 24 saat he desem yok demez yemek ve kadın olsun yeter benimkine der.
Allahım allahım sağım solum doyumsuzlarla dolu.
Bizde herşey gayet normal.Sağolsun eşim ben hayır dedikten sonra elini sürmez.Her gece düşünüyorumda ruhum daralıyor.Allah yardımcın olsun canım.

aha benım kocam,aynı aynı,mısafır falan anlamıyor

aha benım kocam,aynı aynı,mısafır falan anlamıyor

Ayy canım ya Allah yardımcını olsun valla.
Yani 1 gün olmasa ölürlermi bu kocalar bilmem ki.Hayal etmesi bile güç.
Yani bunun sağlık yönünü geçtim misafir varken,yada misafirlikte iken ayıp yaaa.

Şimdi konuşmalı mıyım?Bu konuda bıraz alıngan olabılır,cunku serde erkeklik var ya,bırlıktelık ayın gıbı olmalı dıyor,bu ruhların bırlesımıymıs,yemısım ruhunu,ruhumu yedı ya,kısa tutsak desem o yüzden sorun olacak,bellı günler desem alınacak ama böylede devam etmez,yoksa bu ılk zamanlara ozgumu,daha önce yasamamıstım cunku,yoksa anormal bır durumu mu var,doktora gıtmelımıyız ?saldırmıyor ,atlamıyor ama hayır deyıp uyumaya çalıştığımda basımda bana bakarken buluyorum,sacımla oynuyor vs vs...eger kendılıgınden geçecekse onu kırmaya gerek yok ama geçmıcekse de böyle yaşanmaz kı..tavşanlar gıbı...

Şimdi konuşmalı mıyım?Bu konuda bıraz alıngan olabılır,cunku serde erkeklik var ya,bırlıktelık ayın gıbı olmalı dıyor,bu ruhların bırlesımıymıs,yemısım ruhunu,ruhumu yedı ya,kısa tutsak desem o yüzden sorun olacak,bellı günler desem alınacak ama böylede devam etmez,yoksa bu ılk zamanlara ozgumu,daha önce yasamamıstım cunku,yoksa anormal bır durumu mu var,doktora gıtmelımıyız ?saldırmıyor ,atlamıyor ama hayır deyıp uyumaya çalıştığımda basımda bana bakarken buluyorum,sacımla oynuyor vs vs...eger kendılıgınden geçecekse onu kırmaya gerek yok ama geçmıcekse de böyle yaşanmaz kı..tavşanlar gıbı...

bu olayın sonunda sen bu işin sürekliliğine istemsiz bir şekilde alışırsın adamda bi süre sonra doyuma ulaşır. haftada 2-1 ayda 2-3 e düşer buseferde beni güzel bulmuyo artık diye yakınmaya başlarsın gibime geliyo :)).

ama sorunlu bi durum yok balayının tadını çıkar bence eşin yerine doktora sen gitmelisin derim ben ilk aylar günde 2-3 olan çok çift var

İşi yogun degıl,evet,belkı bu cozum olabılır,ama ona da yazık,yorulmasın dıyorum,şap mı atsam yemegıne napsam?
Senin kocana yoğun bi iş lazım
Tutsun benimki gibi ayda 14 nöbet , sen gör o zaman vurup kafayı nasıl uyur...
Enerjiyi harcayıp bitirir sana bulaşmaz
Ben halime şükrediym en iyisi

Valla evet ilk zamanlarda oldukça sık olur belki gunde birkaç kere olur falan ama bana sizinki pek normal gelmedi anlatımızdan. Ve belki bana kızanlar olucak sizden de özür dileyerek yazıyorum ama bu derece cinselliğe düşkün bir adamla aynı evde ilk evliliğinizden olan kız çocuğunu büyütürken lütfen dikkatli olun. Allah korusun neler neler duyuyoruz..

Son düzenleme:
ilk gunler degil ilk yillar deyeyim hatta cok SIk olur arkadasim ilk evliliginde olmadigi icin belki sorun var zannediyorsun ama gayet normal kiminin bu istegi zamanla geciyor kiminin malasef oyle devam ediyor ben yengemin sacinin birgun kurudugunu gormedim kadincagiz o kadar bikmiski birgun orda kalacagiz dayim kizlar uykunuz gelmedimi diyor yengemde yok deyin diye isaret ediyor :27:dusunun yani bunlar 29 yildir evliler :26:ayy bide aklima geldi annemin komsu kadin anneme anlatirken duymustum bununda kocasi her aksam istermis hatta kadini uykudan uyandirirmis artik kadin bikmis hic kimildimiyormus adamda yani hanim biraz olsun yardimci ol bana buda ben uyuyayim sen devam et bitince beni banyo yaptirmaya kaldir diyormus ayyyyy ne gulerdik yarabbim zavalli kadincagiz

Son düzenleme:
bazılarının libidosu yüksek oluyor işte. benim eşim de sık yanaşmaz bana. yaşından mı diyeceğim ama genç de aslında. belli olmuyor bu durumlar, dönemsel olarak değişiyor. bence zamanla azalır :)

Benim esim benden 1 yas buyuk cok kiz arkadasi olmus hani oyle gece uyandirmaz ben uyandiririm :)) bizim sik olur
Buarasa uzun suruyor derksn 2_3 saat gibimi

günde 3 kere mi :53: harbi yemek gibi sabah öğle akşam, uzun sürmesi derken anlamadım orasını, çok uzun sürüyosa bu bir problem, geç boşalıyo demek ki eşin

ilk gunler degil ilk yillar deyeyim hatta cok SIk olur arkadasim ilk evliliginde olmadigi icin belki sorun var zannediyorsun ama gayet normal kiminin bu istegi zamanla geciyor kiminin malasef oyle devam ediyor ben yengemin sacinin birgun kurudugunu gormedim kadincagiz o kadar bikmiski birgun orda kalacagiz dayim kizlar uykunuz gelmedimi diyor yengemde yok deyin diye isaret ediyor :27:dusunun yani bunlar 29 yildir evliler :26:ayy bide aklima geldi annemin komsu kadin anneme anlatirken duymustum bununda kocasi her aksam istermis hatta kadini uykudan uyandirirmis artik kadin bikmis hic kimildimiyormus adamda yani hanim biraz olsun yardimci ol bana buda ben uyuyayim sen devam et bitince beni banyo yaptirmaya kaldir diyormus ayyyyy ne gulerdik yarabbim zavalli kadincagiz

:1::1::1: zavallı komşu

uzun sürüyor olayına bende takıldım
1 kaç saat mi yoksa 1 saat mi
cnm daha yeni evlisiniz umarım zamanla azalır..

bızımde ılk evlendıgımız 5-6 ayda gunde 2 kere :27::27: sımdı oyle degıl en azından her defasında cıft mesaı degıl
ama sık :52:

Ön sevişmeyi uzun tutuyor herhalde..

gecende cınsellık bolumunde bır konu acıldı cogu kısı dalga gectı fake dedı ama buradanda bızzat bır arkdastan on sevısmeyı gec 2 -3 saat arası surdugunu duydum
yalan soyelemeycek bırı buraya yazmaz muhtemelen

Offf yaa okurken ruhum sıkıldı hergün hergünde cinsellik bu nedir yaa.Valla ben çok şanslıyım.:nazar::nazar:

Ama öyle tipler var yakın bir arkadaşımın eşi yaz kış gece gündüğz misafir anne kayınvalide demez her gece her fırsatta istermiş.Kızcağız saçımın yaşı kurumadı hiç der.
Arka komşum 55 yaşında eşi 60 yaşında hala kadına rahat vermezmiş.Üst komşum desen kadın 24 saat he desem yok demez yemek ve kadın olsun yeter benimkine der.
Allahım allahım sağım solum doyumsuzlarla dolu.
Bizde herşey gayet normal.Sağolsun eşim ben hayır dedikten sonra elini sürmez.Her gece düşünüyorumda ruhum daralıyor.Allah yardımcın olsun canım.

vay babasını Kim bunlar :52:

ne varsa eskilerde var :nazar:

Bizde sorun var herhalde, bazen sıkılıp yarısında bırakıyoruz yahu :-) hergün hergün çok korkunç!

gecende cınsellık bolumunde bır konu acıldı cogu kısı dalga gectı fake dedı ama buradanda bızzat bır arkdastan on sevısmeyı gec 2 -3 saat arası surdugunu duydum
yalan soyelemeycek bırı buraya yazmaz muhtemelen

2-3 saat sürmesi mucize olur,adamın şarja bağlanması lazım yani .

Back
X