Eşler arasında ilişki

Mervekaya80q

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
90
49
3
35
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim lütfen sorunu yanlış anlamayın kimse kimseyi tanımıyor diye rahat soruyorum internet üzerinde araştırma yapıyorum ama pek fayda goremedim deneyim paylaşirsaniz severim sorum eşinizi gece hayatınız da nasıl mutlu ederiz yani erkekler ne ister nasıl bağlanır eşine

Kadınlar ne ister diye sorsak burada binlerce farklı cevap gelir.
Birimizin hoşlandığı şeyden başka birimiz hoşlanmıyoruz.
O yüzden böyle genel bir soruya spesifik cevap vermek zor.
Daha spesifik sorarsanız cevaplamayı deneriz.

Biraz daha açın. Ne istediğinizi anlamadık.
Eşiniz mutsuz mu ki? Neden böyle bir arayışa girdiniz?

Biraz daha açın. Ne istediğinizi anlamadık.
Eşiniz mutsuz mu ki? Neden böyle bir arayışa girdiniz?
Mutsuz değil daha doğrusu bilmiyorum bazı sorunlar yaşadık bende birşeyler yapmak istiyorum kendimi değiştirmek açısından ona hoş gözükmek için yada daha çok memnun etmek için etkilemek icin

Mutsuz değil daha doğrusu bilmiyorum bazı sorunlar yaşadık bende birşeyler yapmak istiyorum kendimi değiştirmek açısından ona hoş gözükmek için yada daha çok memnun etmek için etkilemek icin
Yani kapıyı açar açmaz çok güler yüzlü olun sıcak olun, özlediğinizi gösterin. (Özlüyorsanız tabi)
Üstünüz başınız düzgün olsun, düzgün eşofmanlar taytlar v.s , saçlarda derli toplu.
Başbaşa kahve için falan. Yatak konusunda da bakışlarla temasla sıcak olmakta fayda var bence, güzel sözler söylemekten çekinmeyin..Ama ne bileyim adamın yapısı ile de alakalı ya sanırım.

Eşiniz eve geldiğinde bakımlı, özenli olun. Yemek kokmayın, güzel kokun. Eşinize onun için, mutluluğunuz için özen gösterdiğinizi hissettirin ama bunu adama baskı aracı olarak kullanmayın. Eşiniz cinsellik olarak ne arıyor siz bilebilirsiniz. Bunu konuşamıyorsanız ve eşinizin beklentilerini karşılamak istiyorsanız farklı şeyler deneyerek bunu öğrenebilirsiniz. Bence en sağlıklısı bu konuları konuşabilmek.

Bu her erkeğe göre değişir eşinizin karakterinden bahsedin neyiniz hoşuna gitmiyor ona karşı onu bilelim nasıl biri olduğu, seven insan bakıma guzlege bakmaz gerçekten samimi ve sevecen olmak önemli, benim eşim kilolu mesela ama ben onu kilosuna hiç takılmıyorum bana nasıl davrandığını ruhumu okşuyormu o önemli o yönünü seviyorum mesele beni sevdiğini her zerresine kadar belli ediyor. Sizde sevdiğinizi gösterin her an

Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim lütfen sorunu yanlış anlamayın kimse kimseyi tanımıyor diye rahat soruyorum internet üzerinde araştırma yapıyorum ama pek fayda goremedim deneyim paylaşirsaniz severim sorum eşinizi gece hayatınız da nasıl mutlu ederiz yani erkekler ne ister nasıl bağlanır eşine
Tatlım kişiden kişiye değişir bu mesela ben ilk evlendigim zamanlar çok suslenirdim saclarimi yapardım makyajımı yapardım daha sonra eşim dedi ki ben senin doğal halini seviyorum zaten dışarda hep bakımlı ve suslusun evde doğal olmanı istiyorum kişiden kişiye farklılık gösterir bu. Yatak konusuna gelince de buda kişiden kişiye değişen bisey ama sen sürekli yatağa girince bakımlı ol güzel şeyler giyin gecelikler giy en sexi olanından parfümlerini ve vücut spreylerini sık ihmal etme

Tatlım kişiden kişiye değişir bu mesela ben ilk evlendigim zamanlar çok suslenirdim saclarimi yapardım makyajımı yapardım daha sonra eşim dedi ki ben senin doğal halini seviyorum zaten dışarda hep bakımlı ve suslusun evde doğal olmanı istiyorum kişiden kişiye farklılık gösterir bu. Yatak konusuna gelince de buda kişiden kişiye değişen bisey ama sen sürekli yatağa girince bakımlı ol güzel şeyler giyin gecelikler giy en sexi olanından parfümlerini ve vücut spreylerini sık ihmal etme
Haklısınız teşekkürler

Back
X