- Konu Sahibi yakamoz1408
elınde telefon ve kumanda uzanıyor koltukta cok bısey farketmıyorEvde napiyorsunuz eve geldigi aksamlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elınde telefon ve kumanda uzanıyor koltukta cok bısey farketmıyorEvde napiyorsunuz eve geldigi aksamlar.
aynen öle ıckım mı var kumarım mı var senı aldattımmı yoksa nıye bu kadar buyutuyorsun dıyor en son care olarak taAlışmış artık yalan gıdası olmuş sözün,dede durmaz....
Peki. Soyle yapsan. Her gun bi film sec esinin sevecegi. Yada cok guzel yabanci diziler var bi basladimi birakamiyosun. Tarzi neyse iste bilim kurgu mu dovuslu mu aksiyon mu vs neyse. Patlatsan misirini soysan meyveni hadi izleyelim desen yine de istemez mi? Cocugu da biraz erken uyutursun belki daha keyifli vakit gecirirse zamanla aliskanliklari degisir. Icki iciyo mu genelde erkekler icki ortami olunca disari cok yoneliyor?elınde telefon ve kumanda uzanıyor koltukta cok bısey farketmıyor
baraber dısarıda oldugumuz zamanlar sadece yılda 1-2 kez ıcıyor. fılm secenegı olabılır belkı ama cocuk erken uyumuyorPeki. Soyle yapsan. Her gun bi film sec esinin sevecegi. Yada cok guzel yabanci diziler var bi basladimi birakamiyosun. Tarzi neyse iste bilim kurgu mu dovuslu mu aksiyon mu vs neyse. Patlatsan misirini soysan meyveni hadi izleyelim desen yine de istemez mi? Cocugu da biraz erken uyutursun belki daha keyifli vakit gecirirse zamanla aliskanliklari degisir. Icki iciyo mu genelde erkekler icki ortami olunca disari cok yoneliyor?
Madem saydıkları onda yoksa iyi işte yalansız eşiyle çocuğuyla ilgilive birarada mutlu oldugunu sağlayan insan olsun herhzlde dünyanin en zor gorevini üstlenmeyecektir beyzadeleri öyle kanepede yatmakla 1,80 baba olunmuyor azcık kalksinda oda 1 işin ucundan tutsunaynen öle ıckım mı var kumarım mı var senı aldattımmı yoksa nıye bu kadar buyutuyorsun dıyor en son care olarak ta
evde zor duruyor ısın ucundan tutmasını hayal dahı edemem. hafta ıcı her gun kahvede bıze ayırdıgı sadece pazar gunlerı var ondada benden ılgı beklıyor kendı dıger gunlerde cok ılgı gosterıyormus gıbıMadem saydıkları onda yoksa yalansız eşiyle çocuğuyla ilgilive birarada mutlu oldugunu sağlayan insan olsun herhzlde dünyanin en zor gorevini üstlenmeyecektir beyzadeleri öyle kanepede yatmakla 1,80 baba olunmuyor azcık kapısında oda 1 işin ucundan tutsun
Egoizm tavan yapmış eşinde nir sagina soluna baksin tek basinami yasiyor oyle sorumsuz ?evde zor duruyor ısın ucundan tutmasını hayal dahı edemem. hafta ıcı her gun kahvede bıze ayırdıgı sadece pazar gunlerı var ondada benden ılgı beklıyor kendı dıger gunlerde cok ılgı gosterıyormus gıbı
soyluyorum aynı seylerı ama kabul etmıyor ne yapıyorum kı sorumsuzum dıyorEgoizm tavan yapmış eşinde nir sagina soluna baksin tek basinami yasiyor oyle sorumsuz ?
demekkı oleydı ben tam tanıyamadım 7 sene de olmus olsa gun gectıkcede zaten daha kotuye gıdıyorIste bi insan kadin erkek aslı neyse hep ona döner arkadaşlar adam buymuş yani eskidende buydu belki tam belli etmiyordu ama sonunda özüne döndü
Zaten öyle bu halini tanitsa istermiydin sanmiyorum maskeliydi maske takmak mecburiyetinde değil simdik ben buyum beni böyle sev idare et fln vsdemekkı oleydı ben tam tanıyamadım 7 sene de olmus olsa gun gectıkcede zaten daha kotuye gıdıyor
Zaten öyle bu halini tanitsa istermiydin sanmiyorum maskeliydi maske takmak mecburiyetinde değil simdik ben buyum beni böyle sev idare et fln vs[/QUOT
baska ne yapabılırım bıraksam gıtsem hem ufak kızım var hemde gıttıgım yer daha ıyı degıl zaten aılem de bu ayrılmak ıcın sebep degıl der.Sen istediğin kadar düzeltirim belki günün birinde diye avut dur kendini ....
sen ben onun her zorlugunu paylastım ama degerımı anlamadıEvlilik demek herşeyi paylaşmak mutluluk aci varlik yokluk vs paylasimdemek degilmidir yoksa neden sen onun kölesi olasın diyemi evlenmiştin?
yanı bı secenekte bu ev arkdasıymıs gıbı dusunmek veya yokmus gıbı davranmak.Onu kocadan ziyade bakmak idare etmek zorunda kaldığın bir yaratik olarak düşün en azindan yükün ağır gelmez baskada beterin beteri vardir idare et artik yükünü....
Anlayacak kapasitesine sahip degilki anlasın Onun gözünde sen onun için mecbursun yapacaksın zaten birde teşekkür nezaket vs beklentinmi var ? zaten olmasi gerekeni yaptin degerin yoktuki olsun kusura bakmayin ama kocanizin tavri bunu sergiliyosen ben onun her zorlugunu paylastım ama degerımı anlamadı