eşler ve açtığımız konular

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
arkadaşlar dert mi desem bilemedim.geçen bir şeyden bahsetmek için siteden örnek verdim eşime ve kvdeye.eşim kv deye dönerek bana hemen ilk lafı "sen her şeyimizle ilgili konu açmıyorsun dimi" oldu .bende hayır dedim doğal olarak anlamadığım.sanki burda dert tasalarımızı paylaşıyoruz.mesela üye adı ayşe olanı şıp diye bulacaklar ayşe sanki kızlık soyismini dahil tüm isimlerini yazacak vesikalık fotosunu,tc nosunu,ev adresi cep nosunu verecek te hemen bulacaklar.çok saçma ama bunu ikisine anlatmaya çalışıp.dar kafalarının içine sokamayacağım.hiç asabımı bozamaz.şuan netim yok evimde annemden idare ediyorum.fakat evime net alırsam ilk iş 2. üyelik için başvurmak olacak ilgili birimlere.zaten normalde zor laf anlatıyorum hatta anlatamıyorum.bi de face de dahil onu niye yazdın bunu niye yazdın diye soran algılamayacağı açıklamalar bekleyen kocama nefes tüketemeyeceğim.

yazdıklarının pek anlamadım. anladığım 2 .üyelik almak istediğin.kocan nikini biliyor mu,bilmiyorsa sorun yoktur :KK66:

arkadaşlar dert mi desem bilemedim.geçen bir şeyden bahsetmek için siteden örnek verdim eşime ve kvdeye.eşim kv deye dönerek bana hemen ilk lafı "sen her şeyimizle ilgili konu açmıyorsun dimi" oldu .bende hayır dedim doğal olarak anlamadığım.sanki burda dert tasalarımızı paylaşıyoruz.mesela üye adı ayşe olanı şıp diye bulacaklar ayşe sanki kızlık soyismini dahil tüm isimlerini yazacak vesikalık fotosunu,tc nosunu,ev adresi cep nosunu verecek te hemen bulacaklar.çok saçma ama bunu ikisine anlatmaya çalışıp.dar kafalarının içine sokamayacağım.hiç asabımı bozamaz.şuan netim yok evimde annemden idare ediyorum.fakat evime net alırsam ilk iş 2. üyelik için başvurmak olacak ilgili birimlere.zaten normalde zor laf anlatıyorum hatta anlatamıyorum.bi de face de dahil onu niye yazdın bunu niye yazdın diye soran algılamayacağı açıklamalar bekleyen kocama nefes tüketemeyeceğim.
Aynı şeyi söylüyordu Eşimde eskidEn. Sonra sonra alıştı şimdi sor bakalım senin hatunlara dior:-D nickname mimi söylemem ama asla nşe söylim. Sende söyleme nerden bilcek gelipte bütün konuları okuyacak değilya

eşim,çocuklarım,kardeşim,annem,yakın arkadaşlarım biliyor üyeliğimi ve nikimi:KK51:

canım kocan boyle tepkı verıp karsı cıkacaksa hıc bahsetmemelıydın bu durumdan bence kk gırdıgınden facede bıle sorun yaratıyormus bılıyordun keşke soylemeseydın

Ben her zaman yaşadığımı yazdım,yazıyorum,yazmaya da devam edeceğim.
İsteyen okusun,rahatsız olmayacaksa...
Eski konularım kocacımı üzebilir,kendisini de bu konuda uyardım,keyfi bilir yine de.

O değilde bununla ilgili bile konu açmışsın :KK22:
ne yapalım böyle rahatliyoruz. Bence çok bahsetme eşine burdan.

benım esımde faceye ızın vermıyor ama kk gırdıgımı hatta nıkımı bıle bılıyor sıkıntı yaratmıyor bıtek sureklı elımde pc oldugu için bıraz bozuluyor okadar sımdılık esımle ılgılı hıc konu acadıgım ıcın sorun yok ama ılerde acarsam bende nık degısıklıgı yaparım nıkımıde elımde pc vardı tv bakarken tesadufen gordu belkıde unutmustur bılmıyorum ama pıro uyelıgımı felan onun kartıyla almıstım haberı var ....

Sen noktasına, virgülüne kadar anlatıyorsan kk yı onlar da öyle düşünür tabi.
"bugün bilmem ne konu açıldı, millet şu yorumu yaptı, çok saçma değil mi??" gibi akşam yemeği muhabbetlerine eşlik ediyorsan düşünebilirler.
Ya şeffaf olacaksın neyse o, ya da sonradan üzüleceğin şeyleri yazmayacaksın.
Benim de eşim okuyabilir sorun olmaz ama bazen ailesi hakkında hislerimi yazıyorum Ha gerçekleri biliyor ama zırt zırt dile getirmediğim için okuması hoş olmayabilir.

Benim eşim biliyor..Hatta bazen fake konular olunca onada okuyorum sence bu gerçek olabilir mi diye yorum yapıyor o da bana..Bazen erkek üye geldi enseledi bizim kızlar atıldı siteden diyorum gülüyor falan:KK53: Yani bu sorun edilecek birşey değil ki..Kadın kadına konuşuyoruz şurda..Kimsenin ismi yok,resmi yok,özel bilgileri yok ne olmuş sanki..

X