• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşler ve açtığımız konular

Benim buraya üyeliğimi eski iş arkadaşlarım ve kızım nickimle biliyor .Kocam nickimi bilmez merak da etmez ama gece gündüz buraya takıldığımı bilir .

arkadaşlar dert mi desem bilemedim.geçen bir şeyden bahsetmek için siteden örnek verdim eşime ve kvdeye.eşim kv deye dönerek bana hemen ilk lafı "sen her şeyimizle ilgili konu açmıyorsun dimi" oldu .bende hayır dedim doğal olarak anlamadığım.sanki burda dert tasalarımızı paylaşıyoruz.mesela üye adı ayşe olanı şıp diye bulacaklar ayşe sanki kızlık soyismini dahil tüm isimlerini yazacak vesikalık fotosunu,tc nosunu,ev adresi cep nosunu verecek te hemen bulacaklar.çok saçma ama bunu ikisine anlatmaya çalışıp.dar kafalarının içine sokamayacağım.hiç asabımı bozamaz.şuan netim yok evimde annemden idare ediyorum.fakat evime net alırsam ilk iş 2. üyelik için başvurmak olacak ilgili birimlere.zaten normalde zor laf anlatıyorum hatta anlatamıyorum.bi de face de dahil onu niye yazdın bunu niye yazdın diye soran algılamayacağı açıklamalar bekleyen kocama nefes tüketemeyeceğim.
Bana da eşim girdiği siteden bir örnek verse,ben de sorarım bizimle ilgili konu açıyor musun diye.

Eskiden sosyal hayattaki hareketlerimize karisirlardi (kadin kahkaha atmaz, oyle yurumez, bunu giymez, herkesle samimi olmaz o olmaz bu olmaz) simdi de sosyal aglardaki hareketlerimize karisiyolar forumda onu yapma facebookta bunu yapma twitter instagram sozluk kullandigin ne varsa artik didik didik tepemizdeler. Kadina baski cagla birlikte form degistiriyo, ama baski devam ediyor. Ben diledigimi yazarim diledigimi yaparim begenmeyen okumasin bakmasin bana ne. Ben kendi zihnime 30 senedir yatirim yapiyorum milletin direktiflerine gore yasayacaksam niye kendimi gelistirdim?

Esimin dostumun da nerde ne yazdigiyla ilgilenmem, bana hakaret edemez ya da beni aldattigini hissedecegim flortler donduremez o kadar gerisi beni irgalamaz begenmiyosam bakmam takip etmem okumam. Herkes bireysel alaninda ozgurdur

Canım benim de eşim biliyo facebook a falan izin vermiyor ama burda hiç sorun yaşamadım ben de bazen fake konuları okuyorum gülüyoruz falan bazen akıl veriyo şöyle yapsın falan gibi. Nickimi de biliyodu ama kıskandığım şeyleri yazmıştım biyerde öyle olunca Tlfu değiştirince Nickimi de değiştirdim dedim girip beni arayacağını da hiç sanmıyorum başka işi mi yok sank...

bende öyle düşünüyorum başka işleri yok sanki nete çıplağım yazsam nolacak adresimi vermem heralde altına gelsinler diye.öff nefret ediyorum.beni arkadaşlarına karşı korumaz.nette yazılanlara itiraz edipte mi adam olcak bakalım son kozlarını oynuyor.

Konuyla alakası yok ama nickinizi sevdım ılerde cocuguma tugsem ısmını koymak ıstıyorum :) Benm erkek arkadasmda bıse oldgu zaman kadınlar kulubundemı okudun cık surdan der :))

Alemsiniz hatunlar valla yaEn Büyük KK benim eşimin böyle bir siteden haberi yoktur sanırım. Olsa da yazdıklarımı okursa ne olur diye merak etmiyorda değilim hani. Ama sadece merak olarak kalmasını yeglerim:KK48::KK48::KK48:

Yeri geliyor içimizi döküyoruz buraya bulup okumalarından korkuyorum açıkçası

Hhhahahahahahha bende birkere agzimdan kacirdim buraya uye oldugumu. Esimde biliyor ama bisey demez. Sadece bazi konulardan etkilenirsem o gun morelim bozuk olursa( aldatma konulari ozellikle) ozaman ilk soyledigi sey ; sen gene ne okudun kk da:KK31:

benimde erkek arkadasım uye oldugumu biliyor ama site ismini bilmiyor:KK45: bende aldatılma konularında okuduklarımı anlatıyorum adam bıktı sesi cıkmıyo Allahtan:KK53:

Zaten her yerleri erkekler kaplamış
bırakın burasıda bizim olsun yasaklamada olmasın kadınların birliğe ihtiyacı var

Benim esim nickimi bilmez .

Ama arada bir senin kizlara sor bana soracagina der:KK76:

Benimki bilgisayar geçmişime girip buraya üyeliğimi, nickimi, açtığım konuları, kime ne yazmışsam okumuş ben evde yokken. Yasakladı buraya girmemi. Başkalarına akıl verip vebal almamalıymışım. Ben de kimseden etkilenip birşeyler yapmamalıymışım. Kendi üyelik aldı beni takip etmek için. Hadi sorun çıkmasın diye baslarda çok girmedim ama bulunduğum yerde arkadaş yok aile yok ben de bi yere kadar yalnız kalabilirim yani. Muhtemelen bunu da okuyacak. Burası da olmasa sana carlayacam hayatım bence burada devam edeyim :D

benim eşim de bilmez söylemedim hiç. söyleyip de niye kendimi yakayım. yazdığım mesajlarda hep eşimi ve annesini kötüledim (daha doğrusu dertlerimi yazdım). O okumasın diye sadece işyerimdeki bilgisayardan kadınlar kulübüne giriyorum. Böyle kafam rahat. (işten kovulmazsam iyidir :) )

Benim eşim karışmaz ne feceye nede diğer sitelere ne kk hiç bilmezde artık internetede karışacaklarsa. Düşünmemizede izin vermesinler oda neymiş cnm

arkadaşlar dert mi desem bilemedim.geçen bir şeyden bahsetmek için siteden örnek verdim eşime ve kvdeye.eşim kv deye dönerek bana hemen ilk lafı "sen her şeyimizle ilgili konu açmıyorsun dimi" oldu .bende hayır dedim doğal olarak anlamadığım.sanki burda dert tasalarımızı paylaşıyoruz.mesela üye adı ayşe olanı şıp diye bulacaklar ayşe sanki kızlık soyismini dahil tüm isimlerini yazacak vesikalık fotosunu,tc nosunu,ev adresi cep nosunu verecek te hemen bulacaklar.çok saçma ama bunu ikisine anlatmaya çalışıp.dar kafalarının içine sokamayacağım.hiç asabımı bozamaz.şuan netim yok evimde annemden idare ediyorum.fakat evime net alırsam ilk iş 2. üyelik için başvurmak olacak ilgili birimlere.zaten normalde zor laf anlatıyorum hatta anlatamıyorum.bi de face de dahil onu niye yazdın bunu niye yazdın diye soran algılamayacağı açıklamalar bekleyen kocama nefes tüketemeyeceğim.
laf anlatamadığınız ortada:KK53:

Back
X