• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşler ve burçları

Ben inatçı olduğunu biliyordum aslında ama geçenlerde bi tartıştık haksız olduğunu biliyor ama özür dileyip evime bile gelmedi çok değişik Di yanımda bile yüzüne bakıyorum çok değişik bi insan vardı sanki yanımda yani yaşadığımız iyi şeyleri bi an da rahat silip atıcak gibi gördüm onu korktum çok fazla
Aynen oyle gozumun icine bakip kurbanlar olan deli divane olan adam evlenince sanki yabanci birisiydi gozlerindeki ifade bile degismisti.Haksizsa sakin yelkenleri suya indirme canim insallah benim yasadiklarimi yasamazsin

Kocamın burcunu bilmiyorum. Ne zaman doğduğu konusunda bir netlik yok. Şu harman günü bu ekin günü derken çıkmıyor beyfendinin günü :)
Böyle memnunum ama nedense, bilmemenin verdiği mutluluk :KK70:
Çok burçtan anlamadığım için tahmin de edemiyorum ama genel olarak huyu;
İnatçı değildir
Evde oturalım dışarı çıkmayalım havasındadır
Rica ettiğim şeyi yapar ama biraz üşengeçtir
Merhamet duygusu yüksektir
Anlayışlıdır sağolsun
Mantık ve duygu konusunda dengelidir
Ve en sevmediğim huyu borç konusunda sorumsuzdur
Acaba nedir nedir :süslü:

Yaz aylarında doğdu ise kesin yengec tır
Benim eşimin de huyları aynı

Benimde görüştüğüm biri var sevgili adayım :) Kendisi KOVA burcu. İlk kez bu burçtan biriyle görüşüyorum. Tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi??
Çapkın mıdır dengesiz mi vs. Ben çözemedim bu adamı:rolleyes:

Benimde görüştüğüm biri var sevgili adayım :) Kendisi KOVA burcu. İlk kez bu burçtan biriyle görüşüyorum. Tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi??
Çapkın mıdır dengesiz mi vs. Ben çözemedim bu adamı:rolleyes:

canım benım sevgılım kova burcu. ama suan konusmuyoruz kendısıyle. once senı elde etmek ıcın elınden gelenı yapar suprızler vs. sonra elde edınce de ıssız adam trıplerıne gırer. yalnız kalmak ıstıyorum demeler vs. dengesızdır. hem uzer hem suprız yapar. sen ne oldugunu anlamazsın boylelıkle psıkolojını bozar.

ortada bısey yokken bır ılıskı nasıl mahvedılır ondan cok guzel ogrenebılırsın. suan konusmuyoruz kendısıyle sanırım kendısı sessız sedasız bıtırdı

canım benım sevgılım kova burcu. ama suan konusmuyoruz kendısıyle. once senı elde etmek ıcın elınden gelenı yapar suprızler vs. sonra elde edınce de ıssız adam trıplerıne gırer. yalnız kalmak ıstıyorum demeler vs. dengesızdır. hem uzer hem suprız yapar. sen ne oldugunu anlamazsın boylelıkle psıkolojını bozar.

ortada bısey yokken bır ılıskı nasıl mahvedılır ondan cok guzel ogrenebılırsın. suan konusmuyoruz kendısıyle sanırım kendısı sessız sedasız bıtırdı
Hadi ya:/ biz sevgili değiliz ama şimdiden bazı dengesizliklerini gördüm. Buluşalım diyo daha dk geçmeden iptal ediyor. Bazen sesi çıkmıyo dün mesela hiç aramadı yazmadı. Bilemedim ya nasıl davranacağımı kendi hallerine bırakmak lazım sanırım..

Hadi ya:/ biz sevgili değiliz ama şimdiden bazı dengesizliklerini gördüm. Buluşalım diyo daha dk geçmeden iptal ediyor. Bazen sesi çıkmıyo dün mesela hiç aramadı yazmadı. Bilemedim ya nasıl davranacağımı kendi hallerine bırakmak lazım sanırım..

sevgılı olma zaten canım onlar zoru sevıyor acıkca soyledı bana. ben duz mantıgım bır ınsan karsısındakı ınsanla sevgılı olmak ıstıyorsa oyunlar oynamamalı kacan kovalamaca vs hayatı ve ılıskıyı yoran seyler ama o acıkca oyun oynamayaı sevdıgını soyledı. ustelık o ıstedı benımle sevgılı olmak ben tekken de hayatımdan memnundum. hedıyeler suprızler anlatamam nasıl kapıldım anlamadım ve asık oldum. malesef 4 gundur konusmuyoruz nedenı bıle yok. ben baskasını buldugunu dusunuyorum. hıc bır neden yokken bu tarz seyler yapan erkekler genelde bırını bulunca sevgılısını def edıyor. sanırım basıma bu geldı :( ıcım yanıyor keske kendımı kaptırmasaydım o suprızlerıne , ılgılerıne :cry:

sevgılı olma zaten canım onlar zoru sevıyor acıkca soyledı bana. ben duz mantıgım bır ınsan karsısındakı ınsanla sevgılı olmak ıstıyorsa oyunlar oynamamalı kacan kovalamaca vs hayatı ve ılıskıyı yoran seyler ama o acıkca oyun oynamayaı sevdıgını soyledı. ustelık o ıstedı benımle sevgılı olmak ben tekken de hayatımdan memnundum. hedıyeler suprızler anlatamam nasıl kapıldım anlamadım ve asık oldum. malesef 4 gundur konusmuyoruz nedenı bıle yok. ben baskasını buldugunu dusunuyorum. hıc bır neden yokken bu tarz seyler yapan erkekler genelde bırını bulunca sevgılısını def edıyor. sanırım basıma bu geldı :KK43: ıcım yanıyor keske kendımı kaptırmasaydım o suprızlerıne , ılgılerıne :cry:
Benzer durumları yaşıyoruz şuan. Benimkide ortada birşey olmadığı halde 2 gündür aramıyor. En son çok güzel bi şekilde konuşmuştuk halbuki. Dediğin gibi bunlar oyun oynamayı seviyorlar aramamalarının tek nedeni dikkat çekmek peşlerinden koşmamızı istemeleri. Meraklandırmaya çalışıyolar aklı sıra. Ben aramayı düşünmüyorum açıkçası daha şimdiden böyle entrikalara giriyolarsa hiç almıyım yani. benimkini bazen aramadığım zamanlar unuttun beni diye tribe giren bi adam, muhtemelen seninki de aynı şeyi yapar 4 gündür niye aramadın diye:)

Benzer durumları yaşıyoruz şuan. Benimkide ortada birşey olmadığı halde 2 gündür aramıyor. En son çok güzel bi şekilde konuşmuştuk halbuki. Dediğin gibi bunlar oyun oynamayı seviyorlar aramamalarının tek nedeni dikkat çekmek peşlerinden koşmamızı istemeleri. Meraklandırmaya çalışıyolar aklı sıra. Ben aramayı düşünmüyorum açıkçası daha şimdiden böyle entrikalara giriyolarsa hiç almıyım yani. benimkini bazen aramadığım zamanlar unuttun beni diye tribe giren bi adam, muhtemelen seninki de aynı şeyi yapar 4 gündür niye aramadın diye:)

sevgının boyle oyunlar ustune kurulan bısey olmadıgını belırtmiştim ona ama nafıle. hayatı zorlastırmaktan cok kolaylastırmak gerek. hıc bır tartısma falan da aramızda gecmedı. ortada bısey yok ama anıden kestı konusmayı ve aramayı. gunde 3-4 sefer arayan gıttı yerıne soguk bırı geldı.ınan anlamıyorum bende gurur yapıp aramıyorum cunku oyunları seven bırı. arasam benı cepte dıye dusunucek bılıyorum. bırı olabılırmı :( cok uzgunum suan

sevgının boyle oyunlar ustune kurulan bısey olmadıgını belırtmiştim ona ama nafıle. hayatı zorlastırmaktan cok kolaylastırmak gerek. hıc bır tartısma falan da aramızda gecmedı. ortada bısey yok ama anıden kestı konusmayı ve aramayı. gunde 3-4 sefer arayan gıttı yerıne soguk bırı geldı.ınan anlamıyorum bende gurur yapıp aramıyorum cunku oyunları seven bırı. arasam benı cepte dıye dusunucek bılıyorum. bırı olabılırmı :KK43: cok uzgunum suan
Ne kadar zamandır çıkıyorsun eğer her zamanki hareketiyse arama bence. Ama ilk kez bu kadar uzak kaldıysa bi mesaj at istersen.

Ne kadar zamandır çıkıyorsun eğer her zamanki hareketiyse arama bence. Ama ilk kez bu kadar uzak kaldıysa bi mesaj at istersen.

2 ay oldu canım bana yalnız kalmak ıstıyorum dedıgı ıcın aramıyorum. bıraz gururluyum bu konuda. ortada bısey yokken, onu hıc bır zaman sıkmamısken, senın gonlun rahatsa ve o ise yalnız kalmak ıstıyorum dıyen bırını ararmısın

2 ay oldu canım bana yalnız kalmak ıstıyorum dedıgı ıcın aramıyorum. bıraz gururluyum bu konuda. ortada bısey yokken, onu hıc bır zaman sıkmamısken, senın gonlun rahatsa ve o ise yalnız kalmak ıstıyorum dıyen bırını ararmısın
Daha 2 ayda neyin yalnız kalması yahu psikolojik sorunları olan biri demek ki hiç arama sorma valla uğraşmaya değmez..

Daha 2 ayda neyin yalnız kalması yahu psikolojik sorunları olan biri demek ki hiç arama sorma valla uğraşmaya değmez..

sorma canım yalnız kalmak ıstedıgını soyledıgı gun bana suprız yaptı. yolda anıden karsıma cıktı arabasıyla ve benı eve bıraktı hıc beklemıyordum. senın uzuldugunu bıldıgım ıcın sana bu suprızı yaptım dedı. (madem uzulmemı ıstemıyor ne dıye yalnız kalmak ıstıyorum dedı orasını hala cozemedım ) en onemlısı sanırım ondan da deli gibi hoslanıyordum suan cok uzgunum:KK43: ortada hıcbır sey yokken hersey guzel gıderken ılıskıyı mahvettı. ne yapacagımı bilmiyorum

Merhaba sevgili hanımlar,ben astrolojiye inanan biriyim.Partnerlerimizin burçlarını ve nasıl bir eş ya da sevgili olduklarını paylaşalım mı?Ben kendimden başlayayım eşim yay burcu ve çok zor bir insan ha yine olsa yine evlenir miyim evet çünkü seviyorum.Ama eşimin yay burcu olmasını asla istemezdim çünkü insanı yoran inatçı bir burç.
Sizden ricam “ayy burç da neymiş hiç inanmam "diyenler yorum yazmasın.

Mühim olan burcu degil dogum haritasindaki evlere yerlesen burclardir. Iliski evinde, karakter evinde ve iletisim evinde hangi burclar ve gezegenler var bunlar cok önemli. Misal benim eşim koç, yukseleni koç, ay burcu da koç üstelik 7. Evinde ay var... bunların hepsine evlendikten sonra bakmak benim armutlugum olsun.. nerden bakarsan bak egodan ölecek derecede manyak bi haritaya sahip.. zaten yeterince yaşadım farkındayım. O yüzden iyi ya da kötü burç yoktur, ilişki evine ay düşmüş haritalar vardır..
Sevgiler

Mühim olan burcu degil dogum haritasindaki evlere yerlesen burclardir. Iliski evinde, karakter evinde ve iletisim evinde hangi burclar ve gezegenler var bunlar cok önemli. Misal benim eşim koç, yukseleni koç, ay burcu da koç üstelik 7. Evinde ay var... bunların hepsine evlendikten sonra bakmak benim armutlugum olsun.. nerden bakarsan bak egodan ölecek derecede manyak bi haritaya sahip.. zaten yeterince yaşadım farkındayım. O yüzden iyi ya da kötü burç yoktur, ilişki evine ay düşmüş haritalar vardır..
Sevgiler
Doğum haritalarını inceletip evlenmek gerekiyor tabi ama o kadarına vakıf olmadığım için işte burç özellikleriyle idare ediyorum

Doğum haritalarını inceletip evlenmek gerekiyor tabi ama o kadarına vakıf olmadığım için işte burç özellikleriyle idare ediyorum

Burç özellikleri çok yüzeysel kalıyor
Bazıları ikizler için çok iyi derken bazıları da iyi yüzlü diyor, o sebeple en azından yükselen ve ay burçlarını da bilmeleri gerekir ki ortaya uzak durulması gereken burçlar çıksın:)

Ama genel olarak koç, oğlak ve bir de aslan erkekleri ego problemi fazlasıyla olduğu için temkinli davranılması gereken burçlar.

Sevgiler

Ben yengecim yükselenim basak ay burcumda kova :)

Sevgilim aslan burcu.. anlasiyoruz bayagii ben ates burclarinda duygusallik yok sanardim ama onda var :)

Yengec kadını aslan erkeği nasil bir kombin olur bilemem tabi bilgisi olan??:)))

Ben yengecim yükselenim basak ay burcumda kova :)

Sevgilim aslan burcu.. anlasiyoruz bayagii ben ates burclarinda duygusallik yok sanardim ama onda var :)

Yengec kadını aslan erkeği nasil bir kombin olur bilemem tabi bilgisi olan??:)))
Benim kızım yengeç yukseleni basak:) kısaca hoşlanıp hoşlanmadığın şeylerden bahseder misin? :))))

Benim kızım yengeç yukseleni basak:) kısaca hoşlanıp hoşlanmadığın şeylerden bahseder misin? :))))
oluuuur :). duygudan, incelikten, hos sohbetten, samimiyetten, iyilikten, ilgiden, ruhu dinlendiren seylerden, sanattan, kültürden, yeni yerler kesfetmekten, detaylardan, hayal gücümü zenginlestiren, ruhumu saran her seyden hoslaniyorum:))) hoslanmadiklarim: negatiflikler, cahillik, düsünememe, sevgi ve saygi gösterememe, basarisiz olmak.. smdilik bu kadar :))

oluuuur :). duygudan, incelikten, hos sohbetten, samimiyetten, iyilikten, ilgiden, ruhu dinlendiren seylerden, sanattan, kültürden, yeni yerler kesfetmekten, detaylardan, hayal gücümü zenginlestiren, ruhumu saran her seyden hoslaniyorum:))) hoslanmadiklarim: negatiflikler, cahillik, düsünememe, sevgi ve saygi gösterememe, basarisiz olmak.. smdilik bu kadar :))
Teşekkür ederim. Yemek seçer misin? :))

Back
X