• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşler ve burçları

B
Sekiz yıllık ewliyim hala bulamadım o püf noktoları:KK12:
Yay cok zor cooookkk
Ben de sekiz yıldır yay eşiyim:)Bence dünyanın en zor insanı inatçı,her yaptığın plana ilk etapta hayır der daha sonra iknası zor,çabuk küser geç barışır,insanın saçını ağartan bir burç.Olumlu yönleri entellektüel ve gözü dışarıda değil.

Ben ikizler eşim Aslan burcu Harika bir uyumumuz var. Eşimi çok seviyorum çok tatlış kedicik gibi oluyor. Tabii arada tartışma olunca Aslan kesiliyor genelde hemen hemen kendisi haklıdır. Birazcık bencil olabiliyorlar egoları tavan genelde :)) iyi okşayın EGO’larını yoksa acayip bozulurlar ;) .Muzurluk yapan benimdir boşuna çift karakterli demiyorlar ikizlere

Eşim yay ben Aslan aman Allahım neden evlendim diyorum kendi kendime.

İantçı
Yemek seçen
Sürekli suçlayan
Beğenmeyen
Çok borcu olan ve çok çok çok para harcayan birikim borç kapatmayı bilmeyen
Bencil
Huzursuzluk çıkarmak için hazırda bekleyen
Sürekli İlgi görmek isteyen ve bunun karşısında kendisi hiç ilgilenmeyen gözü dışarda görünen ama sadık mı hiç bilemediğim bir tip. Şuanki aklım olsa hayatta evlenmezdim.
Eşim başak ve ben de Aslanım. Bu ellerinizin eşimle uzaktan bile alakası yok. Demek ki burç da neymiş demek :)

Iyide güneş burcu degıl ay burcu uzerinden tanirsiniz insanlari...psikilojiyi duygu durumunu ve kişiliğıni temsil eder :)

Gunes burcundan ancak hayata karsi sergiledigi durus belli olur...

Yukselenden disardan nasil gorundugu...hayatta nasil yol alacagi hakkinda ip ucu verir...

Venüsünden yatakta nasıl olduğu...

Vs vs vs vs
Balık Burcu yum yükselenim akrep ay burcuM Koç benim psikolojim duygu durumum Koç Mu oluyor ama benim duygu durumum malesef tamamen balık gibi

Eşim koç. Aşırı derecede tembel ve duygularını coşkulu ama gizli yaşayan bir insan. Donuk bir tip, etrafında çok arkadaşı yok. Varı yoğu ben kızımız ve minnakımız. Güzel cümleler kurmakta yetersiz ama sevgisini hissettiriyor.

Ben terazi, ev kuşu, aşırı verici çoğu zaman saf yerine konan. Duygularına hakim olamayan mantıksızlık abideSi.

Kızım aslan voaaaavvv koyktun mu :D

Terazi. Mükemmel bir erkek. Incelikli, yalandan nefret eden, sanatci ruhlu, sakin, kendi dogrulari olan bir adam

Tek kusuru enerjisi bana göre düşük kalıyor. Soğukkanlı cool bi tip. Ben de heyecanlı coşkulu bi tipim.

Ben akrebim bu arada.
ayh biz de aynıyız sizle.ve evet benim de en dert ettiğim nokta enerjisinin düşük olması :KK51: gıcık oluyorum bazen.:sopa:

terazi.. ama çok dengesiz.. bir anı bir anına uymaz. şunu yapalım der, 5 dk sonra vazgeçer. Ya da kararsız mı demek lazım acaba bilemedim.

ben terazi kocam oğlak.ben sakin sabır taşı.mazbut yaşamaya meyilli.kocamda sanki oğlak değilde terazi gibi. dışa dönük ceylan gibi seke seke bi hal olur.eve alıştırmamış ailesi kendisi de dertli bu konuda.oğlağın kötü huyunu eve karşı almış evine kısacak millete yağdıracak.ben her türlü tutumluyum.annem balık 1000tl maaşı varsa 1500tl lik yaşamayı becerir.yine bukafaya rağmen evlilik konusunda ciddiymiş ki evlenmişiz.

Back
X