- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi Melek Eren
Ha bir de kinci idi evet. Gunlerce kusmesi meshurdu. O an birsey oldugunda fark ettirmese de bunu beyninin bir yerine not eder, unutmaz, uygun ani kollar, yeri geldiginde intikamini alirdi. Duzenlidir orasi da tutuyor. Isi konusunda sorumluluk sahibi olsa da evi konusunda ayni seyi soyleyemeyecegim. Evde sorumluluk benim uzerimde idi. Gorunurde sorumlu iyi es cizgisi cizse de disariya karsi, gercekte oyle degildi. Maddiyat herseydi onun icin. Is konusunda hirsliydi. Ve hep ayni yere gider ayni seyleri yapar genelde. Rutindir, oyleydi. Durust degildi kesinlikle. Iyi bir yalanciydi. Kendi yalanina kendi bile inaniyordu. Manipulatif bir yonu vardi. Kurnazdi.... NeyseEşimi 12 yıldır tanıyorum yalancıda degildir hele sorunsuz hiç değildir ki tam bir başaksa sorumsuz olma ihtimalleri 0 diyebilirim o kadar başak erkeği tanıyorum hepsi kopya gibi şaşırtıcıhatta şaşırdım siz böyle yazınca en kötü huyu kinci patavatsız olması birde fazla tutumlu olması sevmediği bir insan varsa etrafında önüne dünyayı sersende katlanmaz o kişiye
İyi huyları dürüst olurlar temiz düzenli olurlar çalışkan olurlar sevdiler güzel severlertanıdıklarımdan yola çıkarak anlattım en çok eşimden tabi
![]()
Yukselenler de etkili sanirim. Burclardan cok anlanam ama benim tanidigim basak zor bir insandi.