• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşler ve burçları

Arkadaşım bana da bi el atsana :KK53:
Hayatta nasıl becerdiysem hep elimle koymuş gibi ikizler erkeğine bulaştım. Lanet deli dolu manyak şeyler.. Saatler süren sohbetler, bitmeyen kavram karmaşaları, flörtün dibi, çekicilik Allah bunların hepsini kısmadan vermiş bunlara.. Gittim son bulduğum ikizler erkeğine de ayaklarım yerden kesilircesine aşık olarak evlendim. Geçmiş tecrübelerime dayanırsam, bi noktadan sonra hepsiyle b.kunu çıkardık, ayrılık kaçınılmaz oldu. İnşallah evliliğimin sonu bunlara benzemez ne diyeyim.. Ha bu arada ben de ikizlerim :)

Size aynen katılıyorum bunun burçla falan alâkası yok burçların genel özellikleri ne inanırım ama ilişkilerdeki tutum tamamen çiftlerin birbirlerine düşkünlüğüne bağlı bağlı.Ben normalde çabuk sinirlenen agresif bir insan ken eşim hayatıma girdiğinden beri süt dökmüş kedi gibiyim.Sizin tespitiniz çok doğru yani.

Aynen, başkasında kedi olan bende aslan kesiliyor örneğin. Gerçekten bu şekilde hani insanlar karşısındakine göre tüm huylarını dizginleyebiliyor ya da şımarabiliyor, o yüzden ben bu burç böyledir diyemem araya insiyatifler giriyor çünkü.

Ben akrepim esim boğa genel olarak iyi anlaşırız.tek sorun gereksiz alinganligi boğa erkeğiyle birlikteyseniz size tavsiyem o size küsmeden siz ona küsun:)gonlunuzu almaya çalışır o kuserse daha zor:)isminin bogaligindanmi nedir bilmem ama azicik öküzdur de içinde romantik lik barindirsada üsengectir.hep hakli olmak ister,işine karisilmasindan hoşlanmaz.ama alttan alttan yönetmek cok da zor degildir.erkek milleti nede olsa:)))

Esim dogum tarihini bilmiyor:işsiz: kv ve kp yılı bile net bilmiyorlar nasil iş anlamiyorum..

Eşim balık burcu ve çok romantik beni elinden geldiğince kırmamaya çalışır fazla duygusaldır ama ağladıgını sadece bir kez gördüm. aılesıne bağlıdır. bana da bağlıdır baya. zira yeni evliyiz zaten :) ilerde tekrar okuyım.bu yazdıklarımı :) beni bebek sever gibi sever hep yapışık ikiz gibiyiz :) kolay sinirlenmez ama sinirlenince beni bile görmez gözü. 5dk.da söner ama busefer ben uzatırım ben de oğlağım çünkü o an durumu düzeltmek için elimden geleni yaparım içim rahat etsin diye. Ama sonra eşimin vay haline :halay:E tabi yerine göre serttir de. Hep bir balıkla evlensem demişimdir çok dedim heralde :halay:Ama çok üşengeçç yaa bakkala bile arabayla gider beni deli eder bu huyuna sinir oluyorumm püff.

BEn oğlak eşim yay. Okudum da bazı yorumları yay hakkında hiç öyle değil aslında ama :)

Yengeç :KK200: Tam bir evcimen. Arkadaşları her zaman dışarı çağırır ama o hep benimle ve oğlumuzla vakit geçirmeye bayılır. Ne yaparsak beraber yaparız. Çok merhametli, duygusal, yardım sever ve pratiktir. Asla ama asla üşenmez. Maşallah:nazar: Oğlumunda yengeç olmasını çok isterdim oda yengeç oldu:halay:

Esim yay burcu ben aslan
Huyu herseyi iyi cok sukur sadece biraz inatci kinci ve pinpirik :)

Esim yay burcu ben aslan
Cok iyi cok sukur eve duskun bana duskun kulturlu masAllah sadece biraz inatci kinci (bana karsi degil) ve pinpirik :)

Eşim balık burcu. Yükseleni akrep. Güçlü bir karaktere sahip. Hırslı, tutkulu, çabuk sinirlenen ve her şeyi mantığa oturtmaya çalışan biri. Balık burçları için duygusal denir normalde ama hiççç duygusal değil. Normalde zor bir insandır. Ama bana karşı değil.

Ben de aslan burcuyum. Yükselenim başak .

Aynı ben.
Bende balık burcuyum. Yükselenim akrep. Kimse inanmaz balık burcu olduğuma.
Tipik balik hallerimde var ama dışa fazla yansitmam.

Ben balık eşim akrep çok çok iyi anlaşırız ben fenayım bu arada akrep sakin bu burcmu ne özelliklerini bilmiyorum esime bakarsan mükemmel bu burç masallh:KK49:

Back
X