• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşler!

Eşlerinizle kavga edince nasıl barışıyorsunuz?
Ya da incir çekirdeğini doldurmicak bi sebep hep kavga yaratıyormu?
Bizde tartışırız her çift gibi ama çok ciddi şekilde hiç kavgamız olmadı şu zamana kadar şükürler olsun o an bir sessizlik olur aradan en fazla yarım saat geçer o bana bir şey sorar bahane ile yada ben yavaş yavaş konuşa konuşa düzeliriz :KK51:

çok büyük sorunlar olmasada armızda ufak tefek tartışmalar yaşanıyor tabiii.... konuşmayan genelde ben oluyorum yüzümden düşen bin parça olur inadımdır... Dolayısıyla eşim sırnaşır....

Bizde tartışırız her çift gibi ama çok ciddi şekilde hiç kavgamız olmadı şu zamana kadar şükürler olsun o an bir sessizlik olur aradan en fazla yarım saat geçer o bana bir şey sorar bahane ile yada ben yavaş yavaş konuşa konuşa düzeliriz :KK51:
Ne güzel tebrik ederim valla maşallahhh.

Kavga tabii ki olur biz genelde sonuna doğru dayanamaz güleriz ya da birimiz diğerinin taklidini yapar :D Büyük bir iki kavgamız oldu onda da dayanamadık ağlaya ağlaya barıştık.

eşimle tartışmalarımız en fazla 30 dk sürer ..biz 3 yıl sevgiliydik 4.yılda direkt evlendik daha ilk tanıştığımızda bir kural koyduk tartışırsak yada kavga edersek küs kalmıycaz hemen barışıcaz diye çok şükür evlilikle beraber 4,5 yıldır beraberiz bu kuralı uygulayabildik .. haklı haksız fark etmiyor bazen o sarılıyor bazen ben .. zaten öyle olmazsa hayat zindan olur .. insan gün geliyor canı kanı annesiyle bile tartışıyor bir elin beş parmağı bile bir değil o yüzden mümkün mertebe uzatmamak lazım ..yoksa sonuç eninde sonunda ayrılık oluyor :(

Benim eşim de kavgayı sevmez. Bir keresinde biz neden kavga etmiyoruz dedim, ben kavga sevmem dedi. :KK53: Ben bişeye sinirlendiğim zaman trip atarım konuşmam onunla. Eğer hatası büyük değilse tripli karım diye yanıma gelir gönlümü almaya çalışır. Hatası büyükse benim konuşmamı bekler susar oturur. Bu iyi mi kötü mü bilemiyorum. Kavga evliliğin tuzu biberi derler ya bizim o eksik işte.
eşlerimizin huyu aynı balık burcu mu?

Nerdeyse her gün kavga ederiz
O küslüğü, inadı çok uzatıyor
Ben önceden çok ağlayıp zırlardım, içime dert olurdu
Artık sallamıyorum o düşünsün

Ooo incir çekirdegi neki.genellikle benim yüzümden kavga ediyoruz:KK45:
Ben kavgada nedense gülmem gelyo o an daha çok sinirleniyor:KK70:
Sonra asıl kavgamızı unutup bunun için ediyoruz bir de.:KK31:ya ben hemen barışmak istiyorum o sanki dünyayı kurtarcak gbi düşünüyor ne gülüyor ne knuşyor.sonra tabi çok maymunluk yapıyorum:KK73: barışyoruz oda en fazla 15 dk.
Eger büyük kavgaysa ozman 2 gün maalesef.:cry:

Knuşmasakta sarılmadan uyumuyoruz.sadece o an bebiş aşkm dmez:KK73:yatak asla ayırmam.ben bkere sen yat ben yerde yatcam dediydm blöf yaparak.:cool: Baktım gene sinirlendi.herseye sinirleniyor yaow:KK70:

Back
X