- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi zeyzey3428
Ben küs kalamam valla :)Oooo olmazmı hemde hergün :)
Genellikle o arar açıkçası ben pek takılmam uzun süre küs kalabilme rekorunu kırabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben küs kalamam valla :)Oooo olmazmı hemde hergün :)
Genellikle o arar açıkçası ben pek takılmam uzun süre küs kalabilme rekorunu kırabilirim
neee 3gün mü sebep![]()
allah ona akıl sana sabır versinHuyu öyleymiş. Siniri 3 günde geçermiş.
Ama öyle büyük bir tartışma bile değil yani, ufak bi tartışmada bile :)
Yarına çıkmaya senet imzalamadık ki ayy allah kolaylık versinHuyu öyleymiş. Siniri 3 günde geçermiş.
Ama öyle büyük bir tartışma bile değil yani, ufak bi tartışmada bile :)
Bizde tartışırız her çift gibi ama çok ciddi şekilde hiç kavgamız olmadı şu zamana kadar şükürler olsun o an bir sessizlik olur aradan en fazla yarım saat geçer o bana bir şey sorar bahane ile yada ben yavaş yavaş konuşa konuşa düzelirizEşlerinizle kavga edince nasıl barışıyorsunuz?
Ya da incir çekirdeğini doldurmicak bi sebep hep kavga yaratıyormu?
Ne güzel tebrik ederim valla maşallahhh.Bizde tartışırız her çift gibi ama çok ciddi şekilde hiç kavgamız olmadı şu zamana kadar şükürler olsun o an bir sessizlik olur aradan en fazla yarım saat geçer o bana bir şey sorar bahane ile yada ben yavaş yavaş konuşa konuşa düzeliriz![]()
eşlerimizin huyu aynı balık burcu mu?Benim eşim de kavgayı sevmez. Bir keresinde biz neden kavga etmiyoruz dedim, ben kavga sevmem dedi.Ben bişeye sinirlendiğim zaman trip atarım konuşmam onunla. Eğer hatası büyük değilse tripli karım diye yanıma gelir gönlümü almaya çalışır. Hatası büyükse benim konuşmamı bekler susar oturur. Bu iyi mi kötü mü bilemiyorum. Kavga evliliğin tuzu biberi derler ya bizim o eksik işte.
Burcu aslan.eşlerimizin huyu aynı balık burcu mu?
asla ayırmamYatak ayırmıyorsunuz di mi hanımlar ? Nolursa olsun ayrı yatmayın![]()
yastık terlik bulamıyorsan Allah ne verdiyse kafa göz olayına girmiyorsun sessiz duruyosun bir kaç gün istikrarlı gidersen herif gelip sırnaşıyo..
Yarına çıkmaya senet imzalamadık ki ayy allah kolaylık versin