eşleri cinsel isteksizlik yaşayan bayanlar çözüm bulan var mı?????

aşk evliliği yaptık...ama evlendiğimiz günden bugüne isteksiz..beni çok seviyor ve her fırsatta dile getiriryor.bu konuyu defalarca kounuşmamıza rağmen hiç bir düzelme yok.testesteron testi yaptırdık normal çıktı.ona göre hiç bir problem yok.ama ona göre..bana özel olduğunu da düşünmüyorum..çünkü benle ilgili bir sıkıntısı olmadığını oda defalarca dile getirdi.
Ayni problem bendede vardi testesteronuda iYi cikti bazi erkekler böyle inan... sonunda ya kendine ceki düzen verirsin yada boşanirm senden dedim. Şu an iyi

ya kendini düzeltsi diyorsunuz da adamın içinden gelmiyorsa ne yapsın .
ya seni çekici bulmuyor yada isteksiz . olabilir . kulağa bir garip geliyor ama bazı erkekler bu türden az da olsa bu tipler var . bir taneside senin başına gelmiş işte . düzeliceğini sanmam . yapsa bile zoraki yapar .

ya kendini düzeltsi diyorsunuz da adamın içinden gelmiyorsa ne yapsın .
ya seni çekici bulmuyor yada isteksiz . olabilir . kulağa bir garip geliyor ama bazı erkekler bu türden az da olsa bu tipler var . bir taneside senin başına gelmiş işte . düzeliceğini sanmam . yapsa bile zoraki yapar .
Benimkinin sevip sevmemekle alakasi yoktu boyle olan cok erkek var doktora gitti. Iş stressi ve ilgi kayibi nasiölsa evliyim rahatlik. Ben boşanancsktim ve cok ciddiyim bunu anlayica.anlamasida ama uzun sürdü... dank etti doktora gitti ve en azindan cinselik var. Bizim araya aylar giriyordu konu sahibinin durmu belki daha iyidir. Benim eşim her konuda.gercekten iyi iyi bir eş..bir dedigimi iki etmek cok iyi bir baba ama o konuya gelince iş yoktu... bayaga düzelme var ama. Doktora gidip caba göstermesi bile beni sevindirmisti.

Benimkinin sevip sevmemekle alakasi yoktu boyle olan cok erkek var doktora gitti. Iş stressi ve ilgi kayibi nasiölsa evliyim rahatlik. Ben boşanancsktim ve cok ciddiyim bunu anlayica.anlamasida ama uzun sürdü... dank etti doktora gitti ve en azindan cinselik var. Bizim araya aylar giriyordu konu sahibinin durmu belki daha iyidir. Benim eşim her konuda.gercekten iyi iyi bir eş..bir dedigimi iki etmek cok iyi bir baba ama o konuya gelince iş yoktu... bayaga düzelme var ama. Doktora gidip caba göstermesi bile beni sevindirmisti.
herkesin libidosu yüksek olucak diye birşey yok ki .kimiside sizin eşleriniz gibi işte . sen mutluysan sorun yok . ben yapamazdım öyle birinle heralde .allah korusun .

herkesin libidosu yüksek olucak diye birşey yok ki .kimiside sizin eşleriniz gibi işte . sen mutluysan sorun yok . ben yapamazdım öyle birinle heralde .allah korusun .
9 yil sonra bende yapamadim ya boşancam.yada degisecek dedim ve dedigim gibi benim esim her konuda benden.iyidir allah var ama bu bile kurtarmazdi cinseliksiz evlilik olmaz .ben hergün olsun demiyorum ztn ama en azindsn haftada bir düsün beklentim bukadar. Düzelti bakalim hayirlisi.bizde aylar giriyordu araya

Back
X