Eşimi çok seviyorum.. Mutlu birde evliliğim var.. Fakat o kadar dağınık ve pasaklıki artık kafayı yemek üzereyim..İşten gelir yatak odasına girip pijamalarını giyer kıyafetleri yatağın üstüne bırakır, daha sonra oturma odasına gelir çorabını çıkarıp rast gele fırlatır..Her akşam aynı tartışma elini yüzünü ayaklarını zorla yıkatırım. Bir türlü bu konuyu aşamadım.. Geçenlerde çocuklara cips vereyim dedim çekmeceden cips poşetini aldım bir açtım cipsi yemiş, içinde birde sigara izmariti öylece çekmeceye koymuş.. Bugünde bitmiş cola şişesi buz dolabında.. Ya yazarken bile sinir oluyorum..Bir gün işim çıksa evi ona bıraksamn, savaş alanına dönüyor ev.. Annem böyle kabullenmelisin diyor ama ne yapayım elimde değil ben temizlik tertip düzen istiyorum artık.Zaten 2 çocuk var birde eşimin arkasını topluyorum yoruldum artık..:çok üzgünüm:Aileside çok temiz insanlar kayınvalidem temizlik hastasıdır kime çekmiş bilmemki...Benimle aynı durumda olan arkadaşlarım bi şeyler yazın siz nasıl başa çıkıyorsunuz????:uhm: