• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşleri dağınık olup, bu konuda kafayı yiyenler var mı?

_vanilla_

o bir anne:)
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
5.512
9
156
Antalya
Eşimi çok seviyorum.. Mutlu birde evliliğim var.. Fakat o kadar dağınık ve pasaklıki artık kafayı yemek üzereyim..İşten gelir yatak odasına girip pijamalarını giyer kıyafetleri yatağın üstüne bırakır, daha sonra oturma odasına gelir çorabını çıkarıp rast gele fırlatır..Her akşam aynı tartışma elini yüzünü ayaklarını zorla yıkatırım. Bir türlü bu konuyu aşamadım.. Geçenlerde çocuklara cips vereyim dedim çekmeceden cips poşetini aldım bir açtım cipsi yemiş, içinde birde sigara izmariti öylece çekmeceye koymuş.. Bugünde bitmiş cola şişesi buz dolabında.. Ya yazarken bile sinir oluyorum..Bir gün işim çıksa evi ona bıraksamn, savaş alanına dönüyor ev.. Annem böyle kabullenmelisin diyor ama ne yapayım elimde değil ben temizlik tertip düzen istiyorum artık.Zaten 2 çocuk var birde eşimin arkasını topluyorum yoruldum artık..:çok üzgünüm:Aileside çok temiz insanlar kayınvalidem temizlik hastasıdır kime çekmiş bilmemki...Benimle aynı durumda olan arkadaşlarım bi şeyler yazın siz nasıl başa çıkıyorsunuz????:uhm:

Benim kocamda senikinden farkın yok yaa.
Durum böyle olunca bütün işler bana kalıyor
2.5yıl oldu öğretemedim öğretemicem dee
hep kaynanam yüzünden alıştırıyolar onları böyle tembel tembel biz çekios valla

ahhhh evli değilim ama bende bu detten muzdaripim
benim sevgilim bekar evinde kalıyor ben arada gidip temizlerin evlerini
benim sevgilim çok titizim der ama o titizliği kendi sağlamaz ben sağlarım
yani titizim demesinden kasıt iyi temizlik yap!!
çorapları çöpün içinden çıkar
bütün ev saç ve kıl tozlar yumak yumak
buzdolabındakiler baştan aşağı küflü üstünde mantar çıkcak vaziyette
ev çok temiz olsun istiyo ms gibi koksun istiyo
eve 4 ayda bir temizlik yapılıyo yani senede 3 defa !!
çünkü ben anca o kadar gidebiliyorum
nası dizanteri olmuyo hayret ediyorum :)

kocam da pasaklı sayılır.işten gelir pjamalarını giyer ve ya askıya asar nadirdir bu yatağa bırakır genelde.çoraplarını çıkarır ya banyonun kapısına bırakır ya odanın kenarına.e adammm banyonun kapısına bırakıcana banyodaki sepete atsana :oklava: neyse efendime söylüyüm su içer bardağı masaya dizer mutfağa götürmez.orda 5 bardak da birikse rahatsız olmaz.en çok ta lavaboya kıl tüy saç sakal dökmesinden nefret ediyorum :1no2:

o kadar söylüyoruz işte, başka şey söylesek anlarlar hemen, işlerine gelmiyor tabi, dırdırla kafalarının etlerine yemek tek çözüm, böyle korkarlar belki

o zaman tavır koycez arkadaşım, tavırda işe yaramıyorsa......karete kursuna gittinmiy di sen:) şaka bi yana canım iyilikle bi çözüm olsa da bir an önce düzeltebilsek şu huylarını inan sabah bi kalktım bilgisayarın yanında soda, su şişesi, sehbada tatlı paketi, zaten hiç yatak odasında soyunmaz, sofra toplamayı butün bulaşıkları tezgahın üstüne dizmek sanar, hadi bi keresinde çok ısrar ettim diye bulaşık makinesinede koymuş anaaa bide ne göreyim bütün bardakları makineni altında tellerin üstüne dikiltimiş mi benim adam, bazen diyorum yapmasın daha iyi, yani anlıycan sonuçta hep zafer onun

benimkide dağınıktır.çözüm bulamadım.evin kezbanı olarak arkasını toplamaya hala devam ediyorum.bazen diyorum.bırakıcam bu dağınıklıkta otursun.ama içme sinmiyor.bende tam tersi acayip düzen severim.simetri hastalığı derecesinde.ama takan yok.malesef.kafamçokkarıştı

aynı canım benimkide aynı bıktım artık 2.5 senede iflahım söküldü dağınık ve pis böyle bir insan görmedim diyodum ama demekki varmış işten gelir bir koltuğa kazağını birine montunu birine pantolonunu çıkartır koridorda bir yerde çoraplarını her gün ayak el yüz yıkama kavgası asla dişlerini fırçalamaz sabah kalktığında yüzünü yıkamaz tırnaklarını keserken kavga tıraş olması için kavga ben çözemedim ailede bir tek annesi böyle pis oda ona benzemiş görümcem kaynım kayınpederim çok temizdirler ama eşim aynı annesi hiç dikkat etmez bir de ben söylediğimde sanki kötü bir şey söylüyormuşum gibi benimle kavga ediyor ama bazende çözemiyorum bazı günler çok düzenli ve temiz buluyorum onu dedim ya çözemedim daha

o kadar söylüyoruz işte, başka şey söylesek anlarlar hemen, işlerine gelmiyor tabi, dırdırla kafalarının etlerine yemek tek çözüm, böyle korkarlar belki

Canım dırdırla zorla yaptırıyorum zaten, ama söylenmekten bıktım artık...
Birde 4 yaşında oğlum var ona çok kötü örnek oluyor,:mymeka:
Oğlumda çoraplarını çıkartıp aynı babası gibi fırlatıyor..:roflol:
Ben çekiyorum bari onun eşi çekmesin diye elimden geleni yapıyorum ama..:delphin:

bende benimkinin tertip düzeninden bıktım
herkesin kocası boşver hayatım yapma sonra yaparsın der benimkide yap yap temizlik iyidir diyor
5 dakika oturmuyorum evde ama bi bırakta gel boşver demez
her şeyi yerli yerindedir,muntazamdır
ertesi gün ne giyecekse çıkarılır hazırlanır,üstünden çıkardıklarını askıya asar
bişeyi ayy yoruldum bunuda yarın yapayım diye bıraksam kalkar o yapar

bende benimkinin tertip düzeninden bıktım
herkesin kocası boşver hayatım yapma sonra yaparsın der benimkide yap yap temizlik iyidir diyor
5 dakika oturmuyorum evde ama bi bırakta gel boşver demez
her şeyi yerli yerindedir,muntazamdır
ertesi gün ne giyecekse çıkarılır hazırlanır,üstünden çıkardıklarını askıya asar
bişeyi ayy yoruldum bunuda yarın yapayım diye bıraksam kalkar o yapar

Çok şanslısın arkadaşım, benimki evi1 ay temizlemeyim eminim çıtı bile çıkmaz...:oklava:

benim eşimde ağınıktır ama sizinkilerden farklı biraz.arkasınan toplamaktan bıktım.ama gelgelelim kendi üstüne başına çok titizdir. -10 derecede bile banyosunu yapmadan adım atmaz.akşam çıkıyorsak tekrar duşunu alır.üstünü değiştirir.sporunu yapar yine duş alır çamaşır çıkarır.10 dakika diş fırçalanır.hergün ayakkabılar silinir boyanır. her hafta şaç tıraş olmaya gider.her daim kont gibi gezer .ama kendine dikkat ederken evde bir bardak kaldırmaz çorabı falan yatak odasında kalır.benimki kendine titiz eve pasaklı..dışarıdan gören tertipli düzenli zanneder.bende evin hizmetçisi.
kaç kere denedim hiç toplamadım evi. fakat hiç rahatsız olmuyor

benim eşimde çok düzenli sayılmaz ama herşeyi birlikte yaptıgımız için öğreniyor yavaş yavaş:)
ikimizde çalıştıgımız için temizliği birlikte yaparız.yemegi,ütüyü herşeyi..hatta ben okulda nöbetçiysem yoruldugumu bilir o hazırlar yemegi..çay desen evlendigimden beri(2 yıl)sayılı koymuşumdur..
yani ben bu kadar yardım ettiğii için bazı dagınıklıkları hoşgörüyorum.aileden alışkın çünkü.onlardaa dagınık.eşime güzel bir şekilde şunu kaldırır mısın;bunu bir daha koyma iyi mi canım falan diyorum..daha da dikkat ediyor..dedigim gibi arada çaydanlık yakıyor,kapının kolunu kırıyor,masa örtülerimi yakıyor..yine de şükür diyorum..

ah ahhhh yaramı deştiniz valla....
benim eşimde çoook dağınık..
öyle el ayak yıkama konusunda diilde evle ilgili hiçç düzeni yok....
dolap,çekmeceden bir şeyler alır kapaklar kapanmaz...
bir banyo yapar anlatamam size duşakabin olmasına rağmen heryer sırılsıklam....
hatta diyorumki çık küvetten rahat et bundan beter ıslanamaz nasılsa...
bir diş fırçalar aynanın durumunu anlatmıyayım.....
kıyafetler ortada,çoraplar ortadaaaa...
biz anca burada dert yanarız arkadaşlar bence artık düzelmez bunlar off offff

benim eşimde ağınıktır ama sizinkilerden farklı biraz.arkasınan toplamaktan bıktım.ama gelgelelim kendi üstüne başına çok titizdir. -10 derecede bile banyosunu yapmadan adım atmaz.akşam çıkıyorsak tekrar duşunu alır.üstünü değiştirir.sporunu yapar yine duş alır çamaşır çıkarır.10 dakika diş fırçalanır.hergün ayakkabılar silinir boyanır. her hafta şaç tıraş olmaya gider.her daim kont gibi gezer .ama kendine dikkat ederken evde bir bardak kaldırmaz çorabı falan yatak odasında kalır.benimki kendine titiz eve pasaklı..dışarıdan gören tertipli düzenli zanneder.bende evin hizmetçisi.
kaç kere denedim hiç toplamadım evi. fakat hiç rahatsız olmuyor

vallahi aynı benim eşimde böyle kendi çok titiz ve temizdir tanımadığı kımsede yemek yemez,kendine çok özen gösterir eve gelince çoraplar bir tarafa eşyalar bir tarafa topla dediğimde toplarım aşkım sonra der ve ...malum.

ah ahhhh yaramı deştiniz valla....
benim eşimde çoook dağınık..
öyle el ayak yıkama konusunda diilde evle ilgili hiçç düzeni yok....
dolap,çekmeceden bir şeyler alır kapaklar kapanmaz...
bir banyo yapar anlatamam size duşakabin olmasına rağmen heryer sırılsıklam....
hatta diyorumki çık küvetten rahat et bundan beter ıslanamaz nasılsa...
bir diş fırçalar aynanın durumunu anlatmıyayım.....
kıyafetler ortada,çoraplar ortadaaaa...
biz anca burada dert yanarız arkadaşlar bence artık düzelmez bunlar off offff

Bizimkide dişlerini bir fırçalar aynanın hali malum zaten ama birde macunun kapağı bi yerde macun bir yerde...
Ah be güzelim eşimede sorsan sorun bende..
Neymiş ben aşırı titizmişim..

Çocukların oyuncaklarını topluyorum bana diyorki boş ver toplama nasıl olsa yarın yine dağıtacaklar...:1shok:
Canları sağolsun ama bazende çileden çıkartıyorlar insanı..

walla kızlar erkek mılletı işte demekkı hepsı aynı.güdülmeye alışmışlar söylemessek yapmıyorlar.hı bıde bana sen de kendını yorma boşver dağınık kalsın,daha yenı evı süpürmedınmı,kim görcek fln der durur.napalım kaderımız.değişmıolar.ama genelde ben söylıyınce her işi bana yardımcı olmak için yapar cam sıler,balkon yıkar ezıle buzule,çamaşır toplar...:) ıyıdır saolsun ama o da özunde pıs ve dağınıktır...aslında dert çok dert etmeyın derım kızlar çunku; arkadaşımın eşi çok tıtız bır erkek kızı bayağ çıldırtıo,herşeye karışıo,yerı gelıo sız onun yanında dağınık ve pıs kalıosunuz..onun için takmayın bukadar.az takın az dır dır yapın.daha kötüler de var...

Eşimi çok seviyorum.. Mutlu birde evliliğim var.. Fakat o kadar dağınık ve pasaklıki artık kafayı yemek üzereyim..İşten gelir yatak odasına girip pijamalarını giyer kıyafetleri yatağın üstüne bırakır, daha sonra oturma odasına gelir çorabını çıkarıp rast gele fırlatır..Her akşam aynı tartışma elini yüzünü ayaklarını zorla yıkatırım. Bir türlü bu konuyu aşamadım.. Geçenlerde çocuklara cips vereyim dedim çekmeceden cips poşetini aldım bir açtım cipsi yemiş, içinde birde sigara izmariti öylece çekmeceye koymuş.. Bugünde bitmiş cola şişesi buz dolabında.. Ya yazarken bile sinir oluyorum..Bir gün işim çıksa evi ona bıraksamn, savaş alanına dönüyor ev.. Annem böyle kabullenmelisin diyor ama ne yapayım elimde değil ben temizlik tertip düzen istiyorum artık.Zaten 2 çocuk var birde eşimin arkasını topluyorum yoruldum artık..:çok üzgünüm:Aileside çok temiz insanlar kayınvalidem temizlik hastasıdır kime çekmiş bilmemki...Benimle aynı durumda olan arkadaşlarım bi şeyler yazın siz nasıl başa çıkıyorsunuz????:uhm:

aynı det bendede var...hangi birini anlatayım şimdi....
onun arkasını temizlemekten yoruluyorum inan...:mymeka:

walla kızlar erkek mılletı işte demekkı hepsı aynı.güdülmeye alışmışlar söylemessek yapmıyorlar.hı bıde bana sen de kendını yorma boşver dağınık kalsın,daha yenı evı süpürmedınmı,kim görcek fln der durur.napalım kaderımız.değişmıolar.ama genelde ben söylıyınce her işi bana yardımcı olmak için yapar cam sıler,balkon yıkar ezıle buzule,çamaşır toplar...:) ıyıdır saolsun ama o da özunde pıs ve dağınıktır...aslında dert çok dert etmeyın derım kızlar çunku; arkadaşımın eşi çok tıtız bır erkek kızı bayağ çıldırtıo,herşeye karışıo,yerı gelıo sız onun yanında dağınık ve pıs kalıosunuz..onun için takmayın bukadar.az takın az dır dır yapın.daha kötüler de var...

Aslında eşi çok tiitz olanlarda bizden daha dertli...
Eşimin abiside aşırı titizdir..
Eltimde çok şikayet eder bir gün atletlerimi ütülemeden yerleştirdin diye bütün çekmeceyi boşaltmış.
bazen diyorum keşke benimkide öyle olsa ..
Gece gündüz temizlik yapmaya razıyım ama başa gelmeyince bilinmez tabiii...

Back
X