• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşleri dağınık olup, bu konuda kafayı yiyenler var mı?

benim kocam hiç dağınık değildir Allah'a şükür. işten gelir gömleğini pantolonunu askıya asar. kirli ise kirli sepetine atar. :asigim:herşeyi yerli yerindedir... canım kocam benim...:asigim:

ama ben çok dağınığımdır. nasıl olsa ben topluyorum diye heryeri dağıtırım.-tatlicadiarzu-

ahh aynen benim eşimi anlatmışsın ev hergün savaş alanı gibi yaaa:1shok::1shok: fırınım arızalandı servis gelicek işten eve geldim koşa koşa aman tanrım ev savaş alanı gibi ( benden sonra çıktı eşim evden ) ağladım hırsımdan resmenkafamçokkarıştı
elini ayağını zorla yıkatırım senin gibi öfff anlatırken bile sinir bastıılaelaelaelaelae

aynı dertten muzdaribim hanımlar kötükedihüso.Geçen gün internette bunun üzerine bir yazı okumuştum hatta "ah erkekler" bölümünde paylaşmıştım "Kocanızı nasıl eğitirsiniz" diye bana taktikler mantıklı geldi 3 gündür uyguluyorum:uhm:.Mantığınıza yatarsa sizde uygulayın

benim kocam hiç dağınık değildir Allah'a şükür. işten gelir gömleğini pantolonunu askıya asar. kirli ise kirli sepetine atar. :asigim:herşeyi yerli yerindedir... canım kocam benim...:asigim:

ama ben çok dağınığımdır. nasıl olsa ben topluyorum diye heryeri dağıtırım.-tatlicadiarzu-

çoooooooook şanşlısın canım.ama sende dağıtma ama:kızgın:sonra eşin bizler gibi bıkar işler sana kalır söylemesi benden.......
hoşcakal

ay vallahi erkek çocuğu olan anneler lütfen buna bir dur deyin nolur yaa :Saruboceq:
benimde eşimi tembelleştirmiş kayınvalidem aman o bişeye sürmesin elini diye herşeyi önüne getirmiş
şimdi eşim ne kendi tabağını alır ne kıyafetlerini kaldırır herşey çıkardığı yerede kalır ev savaş alanına döner başa çıkamıyorum :çok üzgünüm: :a015:
yeni nesil böyle olmasın bari anneler size sesleniyorum nolur oğluşlarınıza kıyın birazcık kendi işlerini kendileri yapmayı öğrensin yoksa bizim gibi söylenen kadınlar gelecek yıllarda da var olacak biz geçtik bari bizim çocuklarımız çekmesin a.s.
amaaaan ne dertliymişim beea :oklava: :oklava: :oklava:

Son düzenleme:
dağınıklıktan hiç rahatsız olmam
aksine, çok topluluktan sıkılırım
rahatlığı severim.. kasmam..
mızmızlanmadan, olumsuzluk hissetmeden de toplarım..

Çok şanslısın arkadaşım, benimki evi1 ay temizlemeyim eminim çıtı bile çıkmaz...:oklava:

ay benim eşim hem dağınık hemde evin temizliğini bi hafta aksatıyım huzursuzluk çıkarır bi süpürge aç bari evin hali ne diye arkasını toplamaktan bi hal oluyorum ama o hem dağınık hemde evi temiz görmek istiyo deli edecek bu adam beni yaa :oklava:

ay vallahi erkek çocuğu olan anneler lütfen buna bir dur deyin nolur yaa :Saruboceq:
benimde eşimi tembelleştirmiş kayınvalidem aman o bişeye sürmesin elini diye herşeyi önüne getirmiş
şimdi eşim ne kendi tabağını alır ne kıyafetlerini kaldırır herşey çıkardığı yerede kalır ev savaş alanına döner başa çıkamıyorum :çok üzgünüm: :a015:
yeni nesil böyle olmasın bari anneler size sesleniyorum nolur oğluşlarınıza kıyın birazcık kendi işlerini kendileri yapmayı öğrensin yoksa bizim gibi söylenen kadınlar gelecek yıllarda da var olacak biz geçtik bari bizim çocuklarımız çekmesin a.s.
amaaaan ne dertliymişim beea :oklava: :oklava: :oklava:

ben oğluma küçüklüğünden beri aşılamaya çalışıyorum,odasını toplamasını,kirlilerini kir sepetine atmasını(hatta küçükken benimsesin diye odasına kirli çamaşırları için sevimli bir sepet almıştım)vs..14 yaşına kadar herşeyini kendi yapıyordu,topluyordu,yemeğini kendi ısıtıp yiyordu(yemeğini ısıtması için bile elektirikli ocak almıştım daha az tehlikeli diye)çok düzenli idi ama...............sonrasında herşey bitti.Çorapları çalışma masasında ,kitaplarının arasında,bardaklar sıralı biçimde bilgisayar masasında,tabaklar tepsiler nerde yediyse orda salonda yada mutfakta....şu an 18 yaşında yani arkadaşım annelerinde yapacakları bişey yok bu konuda maalesef:a015: belirli bi yaşa kadar belki ama sonra nasıl isterse öyle davranıyorlar.......

Eşim eşim canım eşim.Dağınıktır,düzensizdir,ben ardından toplarım herşeyi.
Başlarda çook dert yandım,çok yoruluyorum filan diye sızlandım ,nolur dedim yapma dedim ama nafile...
Kayınvalidem tembel alıştırmış,suyunu bile ayağına bekler,mutfağa girmemiş hiç,ondan sanırım.
Ben ne mi yapıyorum ,bu saatten sonra şükrediyorum ,olsun ben toplarım diyorum ,şaka yollu alıştırmaya çalışıyorum ama sorun etmiyorum artık.
Nasıl mı???
Eşiyle beraber mutfağa yardım için girip de;
-Bu çaydanlık böyle konmaz ,sapı yanacak...
-Bu bulaşıklar neden hala yıkanmadı,
-Bu tozu niye almadın,bi karış toz var vitrinde...
-Halıyı niye süpürmedin,kötü görünüyo...
... vs vs diyip eşlerine -illallah-dedirtenleri gördüm de ondan.
İnanın çok temiz,titiz,düzenli erkeklere bişey beğendirmek ve sabretmek daha zor.Sizi beğenmiyolar bu sefer...Aman kalsın...
Çok şükür,bana kusur da bulmaz ,işlerime asla karışmaz,evi süpürmesem sesini çıkarmaz.Ben böyle muluyum.Öylesindense böylesi bin kat daha iyi ...

Benım de esım dagınık hihoyyyt O da ısten gelır pantolonu cıkarır o pantolon yere dustugu pozısyonda kalır sankı ıcınde bırı hala nefes alıyomus gıbı.Otururken sıcaklar sweetshirt unu cıkarır ters halde basucunda kalır.sıgara ıcer kullukler yatak altında sehpa ustune olur. Bılgısayar basında sıgara ıcer her taraf kuldur. Zorla banyoya sokardım artık zorlamıyorum kendı anlıyor yıkanması gerektıgını kaydirigubbakcemile3 Yenı bırsey alırız eve ambalajları heryerde darmadagınık dururb o onu monte eder tornavıda bılmem ne ne ıstersen bırakır oyle yatar tv izler.Tamam ne acelesı var der tv karsısında uyuyakalır ben toplarım.Mısal akvaryumdakı balıklardan bırı parazit kapmıs gırdı banyoya dıger akvaryumu yıkadı odanın ortasına ıslak ıslak getırdı gazete ıle ıcını dısını sıldı sonra oturdu tamam alıcam onu ne zararı var sana dedı sonra babamla topladık akvaryumu bız de. Ama kocişimi seviyoruumm Şeniz

Back
X