Kaç yıllık evlisiniz?nelerdir ne yapıyorsunuz her dediğinizi yaptırmak için? bazı eşlere bakıyorum erkek kadın için ölüp bitiyor kadının erkeğin gözünde bir değeri var bir de kendi eşime bakıyorum odun gibi acaba sevmiyor mu diye düşünüyorum.
her dediğimi yaptırmaktan ziyade bana değerli olduğumu her zaman hissettirmesini istiyorum. zorla bir şey yaptırılmaz zaten ben sadece bunun sevgiyle mi alakalı olduğunu merak ediyorum. başlığım gayet normal bakış açıları farklı olabilir saygı duyuyorum.Başlığın hoş değil. konuna gelince Her insanın kendine ait bir karakteri vardır. Eşini incele onun karakterini öğren neyi sever sevgisini nasıl belli eder. Ona odaklan nasıl orta yol bulabilirim diye bak kararlarında. Neden eşim her dediğimi yapsın ki diye düşünüyorum yada neden ben onun her dediğini yapayım.Birey değil miyiz sonuçta.Kukla ne işimize yarar. Yönlendirme değilde karakterini kabul etmek önemli bence bir eşin. Konuşarak anlaşarak herşey hallolur.
Geç bunları derken ne demek istiyor eşin , anlamadım .4 yıllık evliyiz. zaten bu aralar eşime bebekten dolayı kendimle hiç ilgilenemediğimi bu durumun beni rahatsız ettiğini söylüyorum ama geç bunları diyor yani o zaten evlendiğimizden beri giyinip süslenmemi bakımlı olmamı istemezdi
Açıkçası ağzımın içine bakan, her dediğimi yapan bir adamı ben hayatımda istemezdim.nelerdir ne yapıyorsunuz her dediğinizi yaptırmak için? bazı eşlere bakıyorum erkek kadın için ölüp bitiyor kadının erkeğin gözünde bir değeri var bir de kendi eşime bakıyorum odun gibi acaba sevmiyor mu diye düşünüyorum.
kendime bakmamı giyinip süslenmemi istemiyor. çok hafif bir makyaj yaptığımda bile yine süslendin diyorGeç bunları derken ne demek istiyor eşin , anlamadım .
kendime bakmamı giyinip süslenmemi istemiyor. çok hafif bir makyaj yaptığımda bile yine süslendin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?