Eşleri yola getirme yöntemleri

leyyal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
61
7
13
nelerdir ne yapıyorsunuz her dediğinizi yaptırmak için? bazı eşlere bakıyorum erkek kadın için ölüp bitiyor kadının erkeğin gözünde bir değeri var bir de kendi eşime bakıyorum odun gibi acaba sevmiyor mu diye düşünüyorum.

kişilik meselesii..kimii öyle kimii öyle iştee...sen değer vereceksiin kii karşıdaki da değer versiin..ama değerden anlamıyorsa sonuç kötüü oluyor..

Onun nasıl davranmasını istiyorsan öyle davran ufak ufak yaptır

aslında değer veriyorum ama hiç aramızda karı koca sıcaklığı yok bana sıcaklık göstermiyor

Kaç yıllık evlisiniz?

Başlığın hoş değil. konuna gelince Her insanın kendine ait bir karakteri vardır. Eşini incele onun karakterini öğren neyi sever sevgisini nasıl belli eder. Ona odaklan nasıl orta yol bulabilirim diye bak kararlarında. Neden eşim her dediğimi yapsın ki diye düşünüyorum yada neden ben onun her dediğini yapayım.Birey değil miyiz sonuçta.Kukla ne işimize yarar. Yönlendirme değilde karakterini kabul etmek önemli bence bir eşin. Konuşarak anlaşarak herşey hallolur.

benim istediğim şey sevdiğini belli edecek değerli olduğumu hissettirecek bana aşkla bakmasını istiyorum ama yok maalesef. ben ona yaklaşsam da o aynı değişmiyor

her dediğimi yaptırmaktan ziyade bana değerli olduğumu her zaman hissettirmesini istiyorum. zorla bir şey yaptırılmaz zaten ben sadece bunun sevgiyle mi alakalı olduğunu merak ediyorum. başlığım gayet normal bakış açıları farklı olabilir saygı duyuyorum.

Canim diger konunuda okudum esinle daha farkli problemleriniz var bence. Dogumdan sonra bayanlar bebege yoneliyor bu cok dogal ama erkeklerde bu sure zarfinda esinden uzaklasabiliyor malesef. Bence oncelikle kendinle ilgilen daha ozenli giyin bakimlarini ihmal etme.esin eve geldiginde bebegin kucaginda karsila esini guler yuz ve mutlu bi ifadeyle. Once kendinden basla. Sen bi adim at. Bazi erkekler bunlara takilir icine kapanir isinr verir yogunlugu. Sen onun dikkatini kendine bebeginize yogunlastirmaya calis. Bazen bebeksiz biseyler yapin.bunlari denedinmi bilmiyorum ama yapmadiysan bi yerden basla ilerleme gormuyosan sorununuz daha farkli bi boyutta demektir.sen elinden geleni yap kayitsiz kaliyosa esinin derdi baska

bende bundan bahsedecektim bakış açıları. Belki başka türlü gösteriyordurda siz göremiyorsunuzdur. Bazı insanlar sevgilerini gösteremezler bildiğimiz yollardan hani konuşarak anlaşarak yumuşatma yoluna bakılabilir diyorum o yol bulunabilir. Her insanın içinde eşine karşı sevgi vardır ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama konuşarak bulun o sevgiyi değeri.Anlatmazsanız ne istediğinizi söylemezseniz içinizde vesveseler oluşur buda sizi üzer.

4 yıllık evliyiz. zaten bu aralar eşime bebekten dolayı kendimle hiç ilgilenemediğimi bu durumun beni rahatsız ettiğini söylüyorum ama geç bunları diyor yani o zaten evlendiğimizden beri giyinip süslenmemi bakımlı olmamı istemezdi

Geç bunları derken ne demek istiyor eşin , anlamadım .

bende nişanlıma karşı öyleyim. her insan duygularını dışa vuramaz. bende görünürde ilgisizim sürekli pohpohlamayı sevmem ama bu sevmediğim anlamına gelmez. emin ol kişilikle alakalı bir durum bu.

Açıkçası ağzımın içine bakan, her dediğimi yapan bir adamı ben hayatımda istemezdim.
İnsanın bir kişiliği, duruşu, fikri olmalı. Benim fikrimle hareket edecek adamı ne yapayım..
Ama iyi anlaşmak kolay. Birbirinizin fikirlerine saygı duyar, konuşabilir, iletişim kurabilirseniz aşılmayacak sorun kalmaz. Ve sınırlar da önemli. İki tarafta kendi sınırını korumalı, karşı tarafın sınırlarına saygı duymalı benim bakış açıma göre.

bende nişanlıma karşı öyleyim. her insan duygularını dışa vuramaz. bende görünürde ilgisizim sürekli pohpohlamayı sevmem ama bu sevmediğim anlamına gelmez. emin ol kişilikle alakalı bir durum bu.

bu yaşıma kadar öğrendiğim bişey varsa, oda kimse kimse için tavrını tarzını değiştirmiyor. değiştirse bile bi süre sonra yine eski haline geri geliyor.
bazısı çok ilgilidir ama her haltı yer, bazısı ilgisiz görünür ama sadıktır gerçekten sever. tamamen karakter meselesi bana göre.

kendime bakmamı giyinip süslenmemi istemiyor. çok hafif bir makyaj yaptığımda bile yine süslendin diyor

Anladım . Eşinizin ya başka bir sıkıntısı var ya da eski fiziğinize henüz dönmediyseniz bunu problem yapıyor olabilir .
Bir süre kendinizi geri çekin , normal davranın .
Aşırı ilgi , şikayet , serzenişten uzak durun . Biraz da böyle gözlemleyin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…