canım benım yumurtalarımda sorun yok klomenle 3 tane gelısıyo yanı benım kullanmama gerek yok heralde dimi canım a.s.
Sevgili Sersoy um.. spor yapmak şart demişsin, çalışan insanlar olarak bu biraz zor olacak, yapılmasa bir işe yaramıyor mu yani??
Arkadaşlar yeni bişey buldum eşinizin spermlerinde sayı, hareket, hız ve yapı bozukluna iyi gelen bir vitamin bu ve yan etkisi olmadığı gibi etkili sonuç veriyor :teytey:
L-Carnitine in enerji üretimindeki rolü, erkeklerde üretkenliğinin arttırılmasına destek olması açısından önemli yer tutmaktadır. Son yıllarda bu konu ile ilgili L-Carnitine ile yapılan çalışmalar, L-Carnitine in erkek üretkenliğini arttırmada yardımcı olarak umut verici sonuçlar elde edilmiştir . Spermler, erkek üreme sistemindeki yolculuklarını tamamlayabilmek için oldukça çok miktarda enerjiye gereksinim duyarlar. Bu nedenle L-Carnitine in hem spermlerin enerji üretiminde hem de sperm hareketliliğinde önemli etkileri olduğu düşünülmektedir. Sperm sayısı az olan erkeklerde veya sperm hareketliliği bozuk olan kişilere L-Carnitine veya Asetil L-Carnitine takviyesinin etkinliğinin ölçüldüğü çok sayıda çalışma yapılmıştır. Anormal spermleri olan 100 erkek üzerinde yapılan bir çalışmada 4 ay boyunca bu kişilere günde 3 defa 1 er gram L-Carnitine verilmiştir. Çalışmanın sonunda bu erkeklerin sperm sayıları arttığı gibi sperm hareketliliğinde de anlamlı artışlar gözlenmiştir. Anormal spermleri olan 47 erkek üzerinde yapılan başka bir çalışmada da 3 ay boyunca günde 3 defa 1 er gram L-Carnitine kullanımı yine sperm konsantrasyonunda ve sperm hareketliliğinde anlamlı bir artışla sonuçlanmıştır.
canım paylaşımın için çok teşekkürler.ben nette biraz araştırdım ama değişik dozlarda ve markalarda bir çok L-carnitine var.sıvı halde olanı ve tablet olanı da var.hangisini tavsiye edersin biraz kafam karıştı da.
canım eczanelerde ve nette kolaylıkla bulabilirsin biz 50 ytl ödedik şişesine
Ayrıca size kullanmınıda anlatayım LCarnitine'i biz sabah kahvaltısı esnasında kullanıyorduk hem eşim hem ben L'arginine'i de aynı anda alabilirsin birşey olmaz öylede kullandık. Akşamlarıda aynı şekilde uyguladık. Ama her ikiside benim yumurtalarıma çok iyi geldi eski tedavilerime göre yumurta üretimim %50 daha arttı ve kaliteleride çok iyidi. Eşimde ise spermlerdeki değişikliği yazmıştım zaten. İnşallah sizlerede faydası olur.
not: L'carnitine 'in vucutta aktif olması için spor yapılması gerekiyor. Aksi takdirde çok etki göstermiyor.
seersoy mr
erhaba canım, L-Carnitine yi biliyorum . ama bu özleliği olduğunu bilmiyordum. bayanlar da yumurta gelşimi içinde gerçekten yaralı oluyor mu?. birde L'arginine isimli bir ilaç yazmışsın bu ilaç nedir. birlikte kullanıncamı yumurta gelişiminde faydası oluyor. cevaplar isen sevinirim canım.
merhaba bizde aynı durumdayız bende bi problem yok ama eşimde morfoloji ve hız problemi var tüp bebek bile denedik olmadı yaşım 24 eşim 25 yaşında 3,5yıllık eviliz gitmediğimiz doktor kalmadı ve hep bi arayış içindeyiz
L-arginine mi L-Carnitine hangisi daha etkili oligazospermia konusunda ve bende problem yok kullansam daha mı iyi olur acaba görümcem eczacı hemen isterim faydası varsa
sersoy79 ilgin için teşekkürler dün akşam dayanamadık aldk valla kullanıyo eşim l carnitin ve l arginine 3 aylık kür aldık gnc den ünlü bi doktor tavsiyesi ile satılıyomuş doktor alman hastanesinin üroloğu inş. faydasını görürüz bizimkiler tablet yalnız sıvı değil iyi olur inş.
biz arginmax ve l carnitine kombine olarak kullanıyoruz dün test yaptırdık hareketlilik 0 iken %15 olmuş şaşırdık 4 gün kullanım sonucu böyle galiba işe yarıyo
bu arada bide geçen ay adetim 25 gün geçti testte çıkmadı annem ameliyat olmuştu koşturmacadan sıkıntıdan gecikti dedim ama doktor dün düşük yaptığımı söyledi anlayamamış olabilirsin dedi ben de bu sebepten şoktayım:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?