Eşlerimiz için L- Carnitine Mucizesi

Merhaba,
cla aldım buna ek olarak spor esnasın da kullanabılecegım bır l carnıtıne almak ıstıyorum.
bana onrenebılecegınız daha once kullanıp faydasını gordugunuz bı marka onerebılır mısınız

Arkadaşlar iyi akşamlar hepinize. Daha önce Kübik10 nicki ile üye olmuştum ancak engel yedim neden kaynaklı bilmiyorum . Tekrardan hesap açtım. Açmamın sebebi ise mutlu haberi aldık ve yaptıklarımızla belki bazı arkadaşlara bir faydamız olur diye düşündük. Geçen yıl temmuz ayından beri çocuk istiyorduk ancak olmadı. Şubat başı gibi hastaneye kontrole gittim eşimle beraber. Önce ben muayene oldum herhangi bir sorun çıkmadı. Doktor birde sperm testi istedi. Gittik yaptırdık sonuçlar diğer gün çıkıyormuş evimize döndük. Diğer gün eşime e mail ile sonuç geldi ve biz şok olduk. toplam 24 milyon sperm ve ml de 4 milyon vardı ve ileri ghareket sıfırdı doğrusal olmayan hareketli %70 çıktı. Bu sonnuçları görünce eşim çok üzüldü bir hafta kadar sonra üroloji doktoruna gittik yani şubatın 20 si gibi felan . ürolojide ultrasonda her hangi bir sorun çıkmadı. Doktor kan testi ve sperm testi istedi tekrardan.Kan testinde sadece testesteron hormonu çok az düşük çıktı. Sperm testi ise 3 ml sperm 18 milyon toplamda doğrusal olmayan hareketli hız %52 ileri hız yine 0 çıktı.Doktor Klomen, Zinco 220 ve Omepa Q10 yazdı. Eşim yaptığı araştırmada Omepa Q10 yerine XY infert diye bir ilaç aldı. Bunları mart başı gibi kullanmaya başladı. Bunun yanında aktardan iki şişe çakşır suyu, üzüm çekirdeği tozu, maca tozu , keciboynuzu , kestane balı felanda aldık . Maca tozu , kestane balı ve üzüm çekirdeğini karıştırdı tabi içerisinide biraz kuruyemiş fındık fıstık badem ceviz felan kattı. bbunları mart sonuna kadar felan kullandı. kullanımıda şu şekil yaptı : Sabah aç karna çakşır suyu iki çorba kaşığı kadar suyla içti. Kahvaltıdan sonra ilaçları aldı klomen zinco xy yi. Daha sonra okula gittiğimiz için akşam geldiğinde maca tozlu macunda yedi bir tatlı kaşığı. Akşamları yatmadan da keçiboynuzu kürü bazen özü içti. Mart ayı sonuna ddoğru burdan öğrendiğimiz ve harekete iyi geldiğini araştırdığımız sıvı L Karnitin aldık . 1000 ml ve 2000 ml. Bu sırada Çakşır suyu bitti zaten. Keçiboynuzu ve macunu da aksatmaya başladı. Bu arada sigara içmeye de devam etti. Mart ayı sonunda karnitine başladı . 1000 ml olan sabah bir porsiyon akşam bir porsiyon toplam 2000 ml karnitin almaya başladı. Okuldan geldikten sonra spor yapmaya başladı evde kenndisi dambılla spor yapacağı zamanda gün içerisinde karnitin almadı. spordon 15-20 dk önce 2000 ml karnitin aldı. Nisan ayı boyunca hemen hemen haftanın 4-5 gün 1 saat kadar spor yaptı. Telefonumda bir program var adetle ilgili normalde 24 nisanda olmam gerekiyordu ama olmadım. Umutlanmakta istemedim biraz daha zaman geçsin istdim. Tabi eşimde sürekli bir hesap peşinde kaç gün geçti kaç daha önce geçikmiş mi felan :) dün test aldık veeeeee çift çizgiii. Allaha bin şükür . Cumada Doktora gideceğiz inşallah. Bulunduğumuz bölge ve meslekten dolayı hemen gidemedik. İnşallah bizim gibi sorunu olan arkadaşlara da Allahım hayırlı zamanda hayırlısıyla verir. Belki bazılarına umut olur diye yazdım. Tabi dua ettik her şeyin başı dua . RAbbim hayırlısıyla herkese kucagına almayı nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…