• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerimiz ve dışarıdaki hayat

siyahibiri

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
395
22
18
Dışarıya çıkınca bi bakıyorum podyum gibi güzel kızlar fizikler her şey on numara ben de çok kilolu falan değilim 1 çocuğum var hatta eskisine nazaran daha zayıfım boyum tipim idare eder😃 ama söz konusu eşim olunca dışarda kim bilir kimleri görüyor bakıyor beğeniyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum ben tesettürlüyüm o yüzden onun içi çok rahat kolay kolay kıskanmaz beni. Evde kendime bakar giyinirim ama yeterli görmüyor korkuyorum yada eşim tarafından bu cabam komik bulunuyor. Siz de böyle misiniz abartıyor muyum

Dışarıya çıkınca bi bakıyorum podyum gibi güzel kızlar fizikler her şey on numara ben de çok kilolu falan değilim 1 çocuğum var hatta eskisine nazaran daha zayıfım boyum tipim idare eder😃 ama söz konusu eşim olunca dışarda kim bilir kimleri görüyor bakıyor beğeniyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum ben tesettürlüyüm o yüzden onun içi çok rahat kolay kolay kıskanmaz beni. Evde kendime bakar giyinirim ama yeterli görmüyor korkuyorum yada eşim tarafından bu cabam komik bulunuyor. Siz de böyle misiniz abartıyor muyum
Abartıyorsunuz bence,eğer eşiniz kendi eşini tesettürlü tercih edip dışarda diğer açık saçık mankenimsi kızlara bakacak bir tipse zaten onun yanında durmayın bir dk bile. Bırakın kendinizi kabul ettirmeyi. 🤷🏻‍♀️
dünyanın güzeli bitmez, insan elinden geldiğince bakımlı olmaya kendini güzelleştirmeye çabalamalı nitekim siz de onu yapıyormuşsunuz zaten. Bunun haricinde başkalarını düşüne düşüne bu hayat geçmez gerçekten.

Son düzenleme:
Sizin araniz yoktu,esin sirtini donup yatiyordu.Duzeldiniz mi ? E adam sirtini donuyordu? Yorgundu,isteksizdi.
O is (sizin tabirinizle) cozuldu galiba.Simdi adamin disarida gorduklerini mi sorguluyorsunuz :)
Hala aynı. Her şeyi sorguluyorum bir bir işte hata bende mi onda mı ilişkide mi bi tek ben mi böyleyim analiz yapıyorum

Her güzelden daha güzel biri illa ki vardır. Hele bu zamanda -kimseyi kınamıyorum- insanlar neredeyse çıplak dolaşıyor. İster istemez erkeklerin gözü kayabilir. Ancak insanın karakteri yerindeyse nihayetinde sahip olduğuna sahip çıkar böyle şeyleri dert etmeyin, gereken özeni gösteriyorsanız kendinize çok da takılmayın derim

Naparsaniz yapin isterseniz heryerinizi baştan ayağa estetik yaptirin, devamli makyaj yapin dunyanin enn guzel kadini siz olamazsiniz. Farkli bir guzelligiyle, ozelligiyle sizden dikkat cekici birileri illa ki cikacaktir.
Dunyada bir tane guzel kadin yok, çook var. Kendinizi insanlarla yaristirmayin, kendinizi seveceginiz hale gelin sadece.

Eşinizden de bir tane yok. Esinizden daha yakisikli, daha fit bir suru adam var. Eşiniz boyle bir panige giriyor mu ki siz giriyorsunuz???
Sizin kaybetmekten ölesiye korktugunuz adam icin herkes ölüp bitmiyor, emin olun disaridaki o cook guzel kizlarin dikkatini cekmiyordur bile sandiginiz kadar.

Her güzelden daha güzel biri illa ki vardır. Hele bu zamanda -kimseyi kınamıyorum- insanlar neredeyse çıplak dolaşıyor. İster istemez erkeklerin gözü kayabilir. Ancak insanın karakteri yerindeyse nihayetinde sahip olduğuna sahip çıkar böyle şeyleri dert etmeyin, gereken özeni gösteriyorsanız kendinize çok da takılmayın derim
Öyle çok severek mücadele ederek evlendim çocuk oldu benden uzaklaştı korkuyorum işte

Hala aynı. Her şeyi sorguluyorum bir bir işte hata bende mi onda mı ilişkide mi bi tek ben mi böyleyim analiz yapıyorum
Böyle düsünmeyin bence bu psikolojik baskı sonuçta sizinle evlenirken gördü fiziginizi yüzünüzü sonradan böyle olmuş sorun çok farklı

Bazı kadınlar senin gibi düşünüyor çevremde de var arkadaşım. Habire kendini başkasıyla kıyaslar. Sizi bu düşünceye iten şey nedir gerçekten anlamıyorum

Naparsaniz yapin. İsterseniz heryeriniz estetik olsun, devamli makyaj yapin dunyanin enn guzel kadini siz olamazsiniz. Farkli bir guzelligiyle, ozelligiyle sizden dikkat cekici birileri illa ki cikacaktir.
Dunyada bir tane guzel kadin yok çook var. Kendinizi insanlarla yaristirmayin, kendinizi seveceginiz hale gelin sadece.

Eşinizden de bir tane yok. Esinizden daha yakisikli, daha fit bir suru adam var. Eşiniz boyle bir panige giriyor mu ki siz giriyorsunuz???
Sizin kaybetmekten ölesiye korktugunuz adam icin herkes ölüp bitmiyor, emin olun disaridaki o cook guzel kizlarin dikkatini cekmiyordur bile sandiginiz kadar.
Bu kesinlikle böyle tabi ama eşim de ilgi çekecek biri bu zamanda

ben tesettürlüyüm o yüzden onun içi çok rahat kolay kolay kıskanmaz beni.
O iş sadece tesetturle olmaz.Yani tesetturlu olup da gayet şık ve modern gorunen kadinlar da var.Kiskanilmamaninizin nedeni tesettur degil bence.Bana duydugu guven deseniz anlarimda sadece bunu tessetture baglamaniz da dogru degil..

Son düzenleme:
Bazı kadınlar senin gibi düşünüyor çevremde de var arkadaşım. Habire kendini başkasıyla kıyaslar. Sizi bu düşünceye iten şey nedir gerçekten anlamıyorum
Aslında eleştirilmekten oluyor doğum sonrası hastalanıp 13 kg almama rağmen 32 kg verdim önceden kilolu diye dalga geçen eşim sonra çok zayıfladın söylesin böylesin dedi durdu biraz kilo alıp kendime gelsem yine kilo aldın diyor yüzümle fiziğimle dalga geçiyor takdir sıfır devamlı eleştiri

Bence abartıyorsunuz.
Özgüven kadını daha güzel gösteren bir şeydir. Bu şekilde hissettiriyorsanız eşinize onun da size bakışı değişir.
Artı olarak podyum güzelleri de evli çocuklu adam aramıyordur emin olun😄
Podyum güzelleri değil herhangi insanlardan bahsediyorum yalnızca örnek verdim şuan kim birinin evli çocuklu olmasını takıyor ki

Back
X