• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerimiz ve dışarıdaki hayat

O iş sadece tesetturle olmaz.Yani tesetturlu olup da gayet şık ve modern gorunen kadinlarda var.Kiskanilmaninizin nedeni tesettur degil bence.Bana duydugu guven deseniz anlarimda sadece bunu tessetture baglamaniz da dogru degil..
Şık modern görünen bi durumda değilim ☺️Baya örtülüyüm pek dikkat cekmem

Podyum güzelleri değil herhangi insanlardan bahsediyorum yalnızca örnek verdim şuan kim birinin evli çocuklu olmasını takıyor ki
Çok güzel bir kadın da ikinci kadın olayım demez merak etmeyin. Ben bekarken demedim mesela. Normal bir kadın zaten normal olarak çevresindeki bekar yakışıklıları değerlendirir. Emin olun kocanıza ölen biten yoktur, tıpkı benim kocama ölen biten olmadığı gibi

Bu kesinlikle böyle tabi ama eşim de ilgi çekecek biri bu zamanda

Sandiginiz kadar ilgi cekse sizinle evlenmezdi. Coook guzel kadinlar tarafindan asiri ilgi ceken adamlarin ozguveni dahi olmayan biriyle evlenecegini sanmiyorum, hic gormedim en azindan ben. Siz buyutuyorsunuz.

Benim eşime, benim yanimda asilan bir kadin dahi oldu (birlikte oldugumuzu farketmemis) ama herkes eşimi bekliyormuş, hemen kapacaklar gibi bir dusunce oluşmadi bende acikcasi.

Mesele sadece ilgi cekmekse ben de cekiyorum. 🙄 Gidip aldatmam mi lazim?
Guzel cirkin herkes birilerinin ilgisini çekebilir. Her aldatan asiri yakisikli veya guzel degil

Siz kendinizi aynada seveceginiz hale getirmeye bakin ve ozguveninizi toparlayin bir an once. Bu kocami kapacaklar kafasi tehlikeli. Eşinize de boyle yansitirsaniz devamli adam ben neymisim kafasina girer. 😁

Aslında eleştirilmekten oluyor doğum sonrası hastalanıp 13 kg almama rağmen 32 kg verdim önceden kilolu diye dalga geçen eşim sonra çok zayıfladın söylesin böylesin dedi durdu biraz kilo alıp kendime gelsem yine kilo aldın diyor yüzümle fiziğimle dalga geçiyor takdir sıfır devamlı eleştiri
Anlaşıldı. O arkadaşım da eşinden çok eleştiri alır. Yoksa arkadaşım mısın 😁 sorun eşinde o zaman sende ya da dışardaki kadınlarda değil. 13 kg almış 32 vermişsin bu çabaya bile saygı duyulmalı.

Esim doktor oldugu icin her gün bir sürü kadin görüyor. Sokaga ciksada bir sürü kadin görüyor. Aklima hic "acaba gözü baskasina kayar mi" diye gelmedi. Dünyada benden bir sürü kat kat güzel kadin var. Hepsini kompleks yapsak vay halimize. Esim simdiye kadar süphelenecek veya kirici bir davranista bulunmadi bu konuda. Benim ondan baskasina bakmayacagimi bal gibi bildigi icin ici rahat :D sizi kendinizi böyle hissetmenizi sürükleyen kendi öz güvensizliginiz mi, yoksa esinizden mi kaynaklaniyor? Önemli olan bu

Öyle çok severek mücadele ederek evlendim çocuk oldu benden uzaklaştı korkuyorum işte
Şimdi baktım eski konularınıza, eşinizin hesapları olduğunu oradan başka kızlara baktığını hatta erkeklere kız gibi kendini gösterip tahrik amaçlı mesajlar yazdığını anlatmışsınız. Böyle bir adam için uğraşmak bu kadar uğraşmak bile boş bence. Siz bir de kendimi nasıl gözüne sokarım diye düşünüyorsunuz.

Aslında eleştirilmekten oluyor doğum sonrası hastalanıp 13 kg almama rağmen 32 kg verdim önceden kilolu diye dalga geçen eşim sonra çok zayıfladın söylesin böylesin dedi durdu biraz kilo alıp kendime gelsem yine kilo aldın diyor yüzümle fiziğimle dalga geçiyor takdir sıfır devamlı eleştiri
Hanımefendi eşinizin size saygısı yok!
Bunları yapan insanın sevgisi de yoktur bence.
Eşiniz böyleyken dışarıda, sizin deyiminizle kapalı ve bakımsız kadınlara bile bakabilir.

Şimdi baktım eski konularınıza, eşinizin hesapları olduğunu oradan başka kızlara baktığını hatta erkeklere kız gibi kendini gösterip tahrik amaçlı mesajlar yazdığını anlatmışsınız. Böyle bir adam için uğraşmak bu kadar uğraşmak bile boş bence. Siz bir de kendimi nasıl gözüne sokarım diye düşünüyorsunuz.
Erkeklere kız gibi mesajlar yazmak mı😳

Dışarıya çıkınca bi bakıyorum podyum gibi güzel kızlar fizikler her şey on numara ben de çok kilolu falan değilim 1 çocuğum var hatta eskisine nazaran daha zayıfım boyum tipim idare eder😃 ama söz konusu eşim olunca dışarda kim bilir kimleri görüyor bakıyor beğeniyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum ben tesettürlüyüm o yüzden onun içi çok rahat kolay kolay kıskanmaz beni. Evde kendime bakar giyinirim ama yeterli görmüyor korkuyorum yada eşim tarafından bu cabam komik bulunuyor. Siz de böyle misiniz abartıyor muyum
Guven olmadan evlilik olmaz sadece ev arkadaşligi olur. Bir omur kocam başkasina bakmasin diye susleneyimle hayat geçer mi?

Adriana Lima’nın dahi aldatıldığı şu dünyada olayın artık sizin bedeniniz, güzelliğiniz ile alakalı olmadığını anlayamadınız mı?

O adamın eğer hamurunda varsa aldatır, engel olamazsınız. Ancak böyle sürekli kurcalayıp analizler yaparak hayatı kendinize zindan edersiniz.

Çalışmıyorsanız kendinize bir iş edinin, bu enerjiyi oraya harcayın.

Dışarıya çıkınca bi bakıyorum podyum gibi güzel kızlar fizikler her şey on numara ben de çok kilolu falan değilim 1 çocuğum var hatta eskisine nazaran daha zayıfım boyum tipim idare eder😃 ama söz konusu eşim olunca dışarda kim bilir kimleri görüyor bakıyor beğeniyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum ben tesettürlüyüm o yüzden onun içi çok rahat kolay kolay kıskanmaz beni. Evde kendime bakar giyinirim ama yeterli görmüyor korkuyorum yada eşim tarafından bu cabam komik bulunuyor. Siz de böyle misiniz abartıyor muyum
Neden kendinizi podyum kızları tipleri ile kıyaslıyorsunuz ki.
Bu kadar mı kendinize özgüveniniz eksik.
56 yaşlındayım torun sahibiyim özgüvenim tavan mesela bende...

erkeklere kendini kadın gibi tanıtmak mı :(

Bu işler guzellige bakima bakmiyor malesef.bazen cirkin diyebileceginiz biri esinizin hosuna gidebilir.takmayin boyle seyleri kafaya kendinize guvenin

konu sahibi (ve sizin gibi düşünen tüm kadınlar)
aldatmak güzellikle alakalı değil. öyle olsa adriana lima da hülya avşar da aldatılmazdı. eğer karakteri buna müsaitse aldatır bir insan.
siz kendinize güvenmedikçe eşiniz size böyle davranmaya devam eder.
ki başta çok hatalı. siz evde kendinize özenince dalga geçen bir erkeğin dışarıda başka kadınları beğenmesinden korkmayın.

Eşiniz çok mu yakışıklı? Hadi diyelim çok yakışıklı bakalım o kızlar ona bakar mı? Eğer eşinizin böyle bir meyili varsa zaten durmayın yanında. Bir de lütfen şu adamları şu kadar gözünüzde büyütmeyin.

Bi konu vardı onu hatırlattı...Kızın eşi polisti, herkes benim kocama bakıyor ya kaparlarsa modundaydı, fena takıktı buna sürekli konu açardı

Back
X