- 13 Haziran 2020
- 395
- 22
- 18
- Konu Sahibi siyahibiri
YAzdım yaşadıklarımıBende turbanliyim, ama esimin disardaki kadinlara nasil bakacagi hic aklima gelmedi
Ne yasadinizda esiniz size bunu hissetmeye sebep oldu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YAzdım yaşadıklarımıBende turbanliyim, ama esimin disardaki kadinlara nasil bakacagi hic aklima gelmedi
Ne yasadinizda esiniz size bunu hissetmeye sebep oldu.
Haklısın hiç böyle değildim ne ara bağımlı olup üstüne böyle düştüm bilmiyorum.Kendini üzmek için bahane arıyorsun... Kendini sev kendine değer ver eşine değil...
Aldatma aldatanin karaktersizligi ile alakalidir. Aldatilanin konuyla ilgisi yok.Dışarıya çıkınca bi bakıyorum podyum gibi güzel kızlar fizikler her şey on numara ben de çok kilolu falan değilim 1 çocuğum var hatta eskisine nazaran daha zayıfım boyum tipim idare ederama söz konusu eşim olunca dışarda kim bilir kimleri görüyor bakıyor beğeniyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum ben tesettürlüyüm o yüzden onun içi çok rahat kolay kolay kıskanmaz beni. Evde kendime bakar giyinirim ama yeterli görmüyor korkuyorum yada eşim tarafından bu cabam komik bulunuyor. Siz de böyle misiniz abartıyor muyum
Şöyle ki ailem de sevilmedim değer verilmedi evlat ayırdılar çok iyi yerlere geldim ama hiç beğenilip takdir edilmedim abim tarafından 10 yaşında tacize uğradım. ne yaptığını çok sonra anladım. Aklım bile ermiyordu. Dayaklar yedim. Erkeklerden nefret ettim. Haksızlığa uğradım yıllarca yatılı okullarda sevgisiz ilgisiz disiplin adı altında ezilerek aman olay çıkmasın diye susarak büyüdüm eşim beni bu hengamenin ortasından aldı sevgiyi yeniden öğretti erkeklere guvenebileceğimi herkesin aynı olmadğını .. kardeşim nişanlı kızı aldattı. Kızın haberi yok ben biliyorum elimden bi şey gelmiyor bunca şeyden sonra belki ben çok şüpheciyim. Bilmiyorum. Çevrem yok pek bir de insan herkese soramıyor her şeyi. Buradan danışıyoruz işte. İnsanların acılarını bilmeden yargılamayın saf değilim seviyor ve güvenmek istiyorum sadece.Aynen dışarısı bakımlı kadın dolu. Ve bence biri kuyruk sallasa eşiniz affetmez(eski konulara bakılırsa) ama siz KEMALİM YAPMAZ dersiniz
Çok üzüldüm benim yaşadığım şeylerin bi kısmını yaşamışsınız... çok zor çok bence durumunuz varsa psikoloğa gidinŞöyle ki ailem de sevilmedim değer verilmedi evlat ayırdılar çok iyi yerlere geldim ama hiç beğenilip takdir edilmedim abim tarafından 10 yaşında tacize uğradım. ne yaptığını çok sonra anladım. Aklım bile ermiyordu. Dayaklar yedim. Erkeklerden nefret ettim. Haksızlığa uğradım yıllarca yatılı okullarda sevgisiz ilgisiz disiplin adı altında ezilerek aman olay çıkmasın diye susarak büyüdüm eşim beni bu hengamenin ortasından aldı sevgiyi yeniden öğretti erkeklere guvenebileceğimi herkesin aynı olmadğını .. kardeşim nişanlı kızı aldattı. Kızın haberi yok ben biliyorum elimden bi şey gelmiyor bunca şeyden sonra belki ben çok şüpheciyim. Bilmiyorum. Çevrem yok pek bir de insan herkese soramıyor her şeyi. Buradan danışıyoruz işte. İnsanların acılarını bilmeden yargılamayın saf değilim seviyor ve güvenmek istiyorum sadece.
Bu zamana kadar kendi içimde yaşadım acılarımı. Ağlamadan sızlamadan ağladığımı yaralarımı göstermeden. Çünkü gösterirsem acımazlardı bunu bilip dusunerek.. ve hep aktif olarak geçirdim zamanımı atlattığımı düşünmüştüm. hamileyken eşimin bu durumları çıktı meydana ben en cok ona güvenmiştim o yüzden en çok o yıktı beni. Doğum sonrası lohusalık diye düşündüm ama baktım geçmiyor Görüştüm 2 ayrı psikologla depresyonda olduğumu söylediler. Baya toparlandım şuan şükür. Ama çok şey var tabi bi yeri toplasam diğer kısım dağınık kalıyor, bakalım psikologlar da az para değil. Bir de ben gerçekten iş için değil de beni anlayıp yaralarımı sarabilecek iyileştirebilecek birini istiyorum diğer yandan. Çünkü birine danışsam sonra ulaşamıyorum terapi istiyorum demez paranı peşin ödemezsin kimsenin umrunda olmuyorsun maalesefÇok üzüldüm benim yaşadığım şeylerin bi kısmını yaşamışsınız... çok zor çok bence durumunuz varsa psikoloğa gidin
Mesela eşinin ilgi çekecek nesi var?Bu kesinlikle böyle tabi ama eşim de ilgi çekecek biri bu zamanda
Eşimin illa kimsede olmayan bi özelliğinin olması gerekmez. Ben merak ettiğim bi durumu paylaştım yalnızca. Eşimi yerlere göklere sığdırmaz değilim ne o Kıvanç ne ben başağızMesela eşinin ilgi çekecek nesi var?
onda olup da başkasında olmayan ne var sanıyorsun ?
Bu arada sen de portakalın mandalinanın yavrusu mu olduğunu sanıyorsun?Mesela eşinin ilgi çekecek nesi var?
onda olup da başkasında olmayan ne var sanıyorsun ?
Eşiniz sizi sevmiyor ki burdaki asıl önemli olan bu dışarıdaki kadınlara bakma ihtimali değilAslında eleştirilmekten oluyor doğum sonrası hastalanıp 13 kg almama rağmen 32 kg verdim önceden kilolu diye dalga geçen eşim sonra çok zayıfladın söylesin böylesin dedi durdu biraz kilo alıp kendime gelsem yine kilo aldın diyor yüzümle fiziğimle dalga geçiyor takdir sıfır devamlı eleştiri
Bu zamanda ilgi çekecek biri dediğine göre diğerlerinden farklı özellikleri olması gerekmiyor mu? Allahtan yerlere göklere sığdırmaz değilsiniz yoksa pencereden baktırmayacaksınız. Yorumlar kafanızı toplamanıza yettiyse ne güzel rica ederizEşimin illa kimsede olmayan bi özelliğinin olması gerekmez. Ben merak ettiğim bi durumu paylaştım yalnızca. Eşimi yerlere göklere sığdırmaz değilim ne o Kıvanç ne ben başağızYorumlar ufkumu genişletti bakış açımın yanlış olduğunu anladım herkesin eşi var herkeste ait olduğu yöne döner, aitse dönecektir. kendi açmdan baktığımda benim de beğendiğim insanlar oluyor ama sevdiğinin yeri daha farklı. zorlamaya gerek yok maksat kalpler düşünceler kirlenmesin. Güldük eğlendik ağladık dağılabiliriz.
Teşekkür ederim.
Portakalın mandalinanın yavrusu sanmıyorumBu arada sen de portakalın mandalinanın yavrusu mu olduğunu sanıyorsun?![]()
Siz buna izin mi veriyorsunuz bana böyle diyecek ağzına yapıştırırım lafı dışarıda kaslılara onun yanında gözlerim pörtlemiş gibi bakarım bir daha lafını bile edemez eşiniz kaslı fiziği süper biri mi şu erkeklere kendinizi ezdirmeyin yavAslında eleştirilmekten oluyor doğum sonrası hastalanıp 13 kg almama rağmen 32 kg verdim önceden kilolu diye dalga geçen eşim sonra çok zayıfladın söylesin böylesin dedi durdu biraz kilo alıp kendime gelsem yine kilo aldın diyor yüzümle fiziğimle dalga geçiyor takdir sıfır devamlı eleştiri