Eşlerimizin bizi güldüren halleri :))

eşim banyoda bozuk musluğu tamir ediyor bende o arada çamaşır atıcam çamaşırların ceplerine bakıyorum. bu arada eşim öğrenci yurdunda aşçı (kız yurduna da yemek götürüyor).
neyse eşimin cebinden bir bayan kimliği çıktı aranan fırsat dalgamı geçeyim dedim:))

elimde kimlik bu ne demek oluyor ne işi var bunun sende kıza nikahmı kıyacaktın dememle eşim yalvarmaya başladı. yok valla müdire yurda gönderdi, yurda bırakıcaktım unuttum, daha neler neler. ama kıpkırmızı oldu yüzü:))) (bu arada banyoda köşeye kısılmış hareket edemeyecek durumda bende elimde kimlik tepesinde:DDDD)

o zamana kadarki ciddiyetimi bozan kelimede bundan sonra geldi. belletmenin kimliği o valla nikah kıymayacaktım:)))) zavallım benle nikahlı olduğunuda unuttu:DDD ben kendimi tutamayıp koptuktan sonra kaçmak zorunda kaldım. çünkiiii jetonu düşen eşim peşimdeydi:DDD

Tatlım sende çok kötü bir yerde sıkıştırmışsın eşini.Banyoda tam savunmasız bir anda :9: :9: :9:

sayfa super dusunen arkadasların elıne saglık...

bılmyıorum sızınde eslerınızde de oluyor mu ama benım esım her sabah ıse gıtmek ıcın yanından ayrıldıgımda tam ustunu orteyım derken bır de bakıyorum kı elı hep pıjamasının ıcınde ne bu sımdı yaa...:D:D:D cocuk gıbı aynı usumus te koymus sanki...cok tuhaf gelıyor kocaman adam ala ala:D:D:D

Teşekkürler.biraz gülelim istedim sadece.Hepimizin topiği başıboş bırakmayın yani :1::1::1:
Bizimkinde pijamaya sokma değilde hazırolda bekleme durumu var nedense.:30:İlkhaftamızda tam uyandık,ikimizde uyku sersemiyiz, bana sarıldı eşim ,durumu anladığım anda indirmiştim terliği "rüyanda kadın mı görüyorsun sen,mahvederim seni" diye.Neye uğradığını şaşırmıştı garibim.:53::17::40::40::40:

Dün akşamki bi olayı anlatayım bende :)

Eşim işten geldi yemek yedik filan neyse bu akşam film izleyelim dedik. O filmi ayarlayana kadar bende laptoptan kkya filan bir bakayım dedim, önceki gün beni kızdırmıştı diye laptopla başka odada oturmuştum, o odadaydı hala laptop gittim bende bakıyorum. Oturduğum odada ışık yakmamıştım ekranın ışığında oturuyorum. Filmi ayarlamış eşim benim gelmemi bekliyor ama bunu değişik bir yöntemle halletmeye karar vermiş. Facebooktan bana şöyle yazmış "o pencereden bakan beyaz kafalı şeyde ne?" yani beni korkutacak biliyor korktuğumu çünkü, bende hani nerdeeeeeeee :52:diye çığlık atarak yanına koşacağım, nasıl plan, baya güldüm akşam akşam yaa :52: :27::27:

Çok güzel bir fikirmiş,uygulamalı bunu:1::1::1::1:

günaydın herkese

bu sabahtan bir olayı anlatayım kredi falan ödüyoruz malum yeni evlilik biraz dar boğazdayız eşimde normalde personelden sorumlu bir fabrikada birde avize mağazamız var akşamlarıda tamire falan gidiyor parasınıda kendine alıyor dün akşamda muhabbeti geçti ççok yoruldum ama para lazım gibisinden... sabah sürmek için oje bakıyordum çekmecemden ojelerimden birine bakarak yaa ojelerim hep kurumuş dedim garibim gayet masum bir ifadeyle dediki çoook çalışmam gerek çookkk... seviyorum kocişimi :9::9:

Son düzenleme:
günaydın herkese

bu sabahtan bir olayı anlatayım kredi falan ödüyoruz malum yeni evlilik biraz dar boğazdayız eşimde normalde personelden sorumlu bir fabrikada birde avize mağazamız var akşamlarıda tamire falan gidiyor parasınıda kendine alıyor dün akşamda muhabbeti geçti ççok yoruldum ama para lazım gibisinden... sabah sürmek için oje bakıyordum çekmecemden ojelerimden birine bakarak yaa ojelerim hep kurumuş dedim garibim gayet masum bir ifadeyle dediki çoook çalışmam gerek çookkk... seviyorum kocişimi :9::9:

ayyyy yazık.Ne kadar şanslı bir bayansın .Başkası olsa kıyameti koparırdı vallahi :1::1::1:

Teşekkürler.biraz gülelim istedim sadece.Hepimizin topiği başıboş bırakmayın yani :1::1::1:
Bizimkinde pijamaya sokma değilde hazırolda bekleme durumu var nedense.:30:İlkhaftamızda tam uyandık,ikimizde uyku sersemiyiz, bana sarıldı eşim ,durumu anladığım anda indirmiştim terliği "rüyanda kadın mı görüyorsun sen,mahvederim seni" diye.Neye uğradığını şaşırmıştı garibim.:53::17::40::40::40:

heheh ya ben soruyorum bu ne boyle dıye hayırdır ruyanda neler yapıyorsun ....yok farkında bıle degılım dıyo...:))

Zamaninda cok guldugum ve hala da aklima geldikce guldugum bir olay paylasiyim bende.Esim ve ailesi beni istemeye gelicekler.Ben basta olmak uzere herkes heyecanli tabii.
Kapi caldi kosarak kapiya bakmaya gittim tabii benimle beraber annemlerde..
Kapiyi actim esimin elinde kocamaaann bir cicek oyle tatliydi ki :)))) tam hosgeldiniz diyecektim esim o heyecanla "Hosgeldinizz"
dedi..Bende "hosbulduk" dedim :)))))
Tabii butun millet gulmekten helak oldu.İsteme sirasinda bile esimin babasi buna durup durup guluyordu.

Zamaninda cok guldugum ve hala da aklima geldikce guldugum bir olay paylasiyim bende.Esim ve ailesi beni istemeye gelicekler.Ben basta olmak uzere herkes heyecanli tabii.
Kapi caldi kosarak kapiya bakmaya gittim tabii benimle beraber annemlerde..
Kapiyi actim esimin elinde kocamaaann bir cicek oyle tatliydi ki :)))) tam hosgeldiniz diyecektim esim o heyecanla "Hosgeldinizz"
dedi..Bende "hosbulduk" dedim :)))))
Tabii butun millet gulmekten helak oldu.İsteme sirasinda bile esimin babasi buna durup durup guluyordu.

hahayyyy:1: buma çok güldüm ama

eşim banyoda bozuk musluğu tamir ediyor bende o arada çamaşır atıcam çamaşırların ceplerine bakıyorum. bu arada eşim öğrenci yurdunda aşçı (kız yurduna da yemek götürüyor).
neyse eşimin cebinden bir bayan kimliği çıktı aranan fırsat dalgamı geçeyim dedim:))

elimde kimlik bu ne demek oluyor ne işi var bunun sende kıza nikahmı kıyacaktın dememle eşim yalvarmaya başladı. yok valla müdire yurda gönderdi, yurda bırakıcaktım unuttum, daha neler neler. ama kıpkırmızı oldu yüzü:))) (bu arada banyoda köşeye kısılmış hareket edemeyecek durumda bende elimde kimlik tepesinde:KK70:DDD)

o zamana kadarki ciddiyetimi bozan kelimede bundan sonra geldi. belletmenin kimliği o valla nikah kıymayacaktım:)))) zavallım benle nikahlı olduğunuda unuttu:KK70:DD ben kendimi tutamayıp koptuktan sonra kaçmak zorunda kaldım. çünkiiii jetonu düşen eşim peşimdeydi:KK70:DD
hahahahahahaha

kardeşime kız istemeye gidiyoruz eve girdik 7 çift terliği yanyana koymuşlar içeri girdim terliği giydim otırdum kız tarafı bakıp bakp gülüyor meğe bi ayağımda kırmızı diğer ayağımda krem terlik giyip oturmuşum bide görümceyim yani :)

ne güzel bi topikmiş ya yine devam etse keşke :)

kardeşime kız istemeye gidiyoruz eve girdik 7 çift terliği yanyana koymuşlar içeri girdim terliği giydim otırdum kız tarafı bakıp bakp gülüyor meğe bi ayağımda kırmızı diğer ayağımda krem terlik giyip oturmuşum bide görümceyim yani :)
:)))))))))))))

Back
X