Eşlerin ailesiyle anlaşma ?

Aynen canım aynen ben onların istediği gibi hergun gitmesem de yeri gelince gidiyorum yeri geliyor bilerek alissinlar diye 1 haftada gidiyorum ama gel bir de benim içimi sor sorun çıkartıcaklar diye evde huzurlu duramiyom:)

Alisirlar sen içinin rahat ettiği gibi davran yoksa çok yipranirsin. Elalemin ne dediğini diyeceğini boşver kendi huzurun için iyi ol başka bi zararları yoksa . Sadece çok gitmiyorsun diye sitem ediyorlarsa duyma bile .

İnan alisacaklar sen nasıl rahat hissedeceksen o şekilde gitmeye devam et.
Ha unutmadan emin ol her gün gitsen yine yaranamazsın bi kulp bulunur o yüzden çok da takmamak lazım .

Alisirlar sen içinin rahat ettiği gibi davran yoksa çok yipranirsin. Elalemin ne dediğini diyeceğini boşver kendi huzurun için iyi ol başka bi zararları yoksa . Sadece çok gitmiyorsun diye sitem ediyorlarsa duyma bile .

İnan alisacaklar sen nasıl rahat hissedeceksen o şekilde gitmeye devam et.
Ha unutmadan emin ol her gün gitsen yine yaranamazsın bi kulp bulunur o yüzden çok da takmamak lazım .

Ben kvde kaldım da noldu 4 günde ömrümü yediler yok makarna haşladıktan sonra soğuk suya tuttun mu(kp diyo bunu) öbürü de sürekli gerizekalıymışım sanki evde uzaylı var da ben iş bilmiyormuşum gibi ders verir. Yeğenleri desen evleri yakın her gün yemeğe gelirler,elti desen yemek sofrası kurulcaģı zaman gelir.Ay kanserlik hepsi :(

Ben kvde kaldım da noldu 4 günde ömrümü yediler yok makarna haşladıktan sonra soğuk suya tuttun mu(kp diyo bunu) öbürü de sürekli gerizekalıymışım sanki evde uzaylı var da ben iş bilmiyormuşum gibi ders verir. Yeğenleri desen evleri yakın her gün yemeğe gelirler,elti desen yemek sofrası kurulcaģı zaman gelir.Ay kanserlik hepsi :KK43:

Gerek yok işte bazılarına yapsan da kötüsün yapmasan da niye yorulacaksin ki o zaman . İnsan değer bilene emek vermeli tek taraflı olmuyor o isler .

Benim esim hergun gitmek ister ben haftada 2 kere ancak giderim
Bugun bir sorun oldu
Gordunmu neden hergun gitmek istemedigimi dedim
Haklisin dedi
Cok muhabbet tez ayrilik getirir

Tam bununla alakalı konu açacaktım bu konuyu gördüm. Ciddi sıkıntı yaşıyorum bu konuda her hafta mutlaka görüşmek gerekiyormus gibi göreve bağlanması sinir bozucu oluyor. Geçen hafta biz kv ye gittik eşim dün akşam diyor ki yarın annemleri çağıralım, istemiyorum yaa istemiyorum ne bu mecburiyet anlamıyorum hiç

Esin gitmek istemeyip susuyorsa sende eşimde evinde dinlenmek istiyor bizimde bir evimiz var isim var gücüm var hergün gelemem oğlunda hergün gelmek istemiyor de uzak olalım tatlı olalım de

İlk evlendiğimde şehrin bi ucunda onlar bi ucunda biz yaşıyorduk. İkigüne bir gidiyordum çalıştığım halde. Bi gün eşimle denk oldu 5-6 günlük tatil imkanı doğdu. balayına falan gidemedik çünkü cumartesi düğün pazartesi iş başı oldu. Sevgili kayınvalide burda kalırsınız herhalde kış günü nereye gideceksiniz dedi. Buyurdu yani hazretleri. Kayınvalidem ve kayınpederim sülalenin büyüğü o kadar alışmışlarki herkesi yönetmeye. Eltilere, kayıtlara, yengelere yaşlılara herkese ama herşeye karışıyorlar. Tamam dedim bundan sonra haftada bir gitçem. İlk başlarda eşim kızdı, ben yalnız giderim dedi gitti ben gitmedim. Misafir geldi çağırdılar, misafire gitmek için çağırdılar hiç birine gitmedim. Yok soğuk, yok gelmiyo, yok aramıyo dedilerBelli bi zaman sonra pes ettiler konuşmadılar.

Ama işin püf noktası şu bence. Herzaman siz diye hitap ederim. Evlerinde misafir gibi davranırım onlar bana gelince de öyle misafir gibi davranırım onlara. Yani sofra kuruyorsa yardım ederim. Çay demlemişse servise yardım ederim. Yani mesafeliyim ben.
Not: 8 senelik evliyim

Selam kızlar merak ettiğim bir konu eşinizin ailesiyle size yanlış gelen fikirlerde kötü olmadan nasıl orta yolu buluyorsunuz. Mesala benim eşimin ailesiyle sorunum hergun gitmemi beklerler haftada gittigm zaman sorun cikartirlar hiç gitmiyormusum gibi. Ben kestirip atarak orta yolu bulmak istemem. Sizler nasilsiniz evliliginizde ?

Her gün gitmek nedir ne yapacaksınız ki gidip insan kendi ailesine bile her gün gitse tuhaf olmaz mı kendi evimiz temizliğimiz yemeğimiz ne olacak biz çalıştığımız için ya da bana abartı geldi bilemiyorum. Biz ailelere genelde 2-3 haftada 1 kere gideriz onları da ne zaman istersek çağırırız araçla mesafemiz de 2 aileye de 15-20 dakika ancadır.

Biz esimle birlikte soyle bi cozum yplu bulduk. Eger benim ailemin esimi rahatsiz edecek hareketleri varsa esim bana soyluyor bende sanki ben rahatsiz olmus gibi onlara soyluyorum yahut onun ailesiyse konu tam tersi. Mesela ilk evlendigimizde kaynanam surekli yemege cagiriyordu aksamlari. Ben calisiyorum yorulmiyim diye kapida karsilayip gelin sofra hazir diyordu (karsilikli oturuyoruz) bende esime benim yemeklerime alismasini istedigimi soyledim o da annesine her zaman cagirma ben hatumun yemeklerini yemek istiyorum demis sorun cozuldu boylelikle

Soylesin dursunlar hergunde gitsen yine kulp takarlar bisey bulurlar kendi bildigini yap ailesinin hosuna gitmedigi bi durumun olursa bunu kocana onlari kotulemeden anlat

Selam kızlar merak ettiğim bir konu eşinizin ailesiyle size yanlış gelen fikirlerde kötü olmadan nasıl orta yolu buluyorsunuz. Mesala benim eşimin ailesiyle sorunum hergun gitmemi beklerler haftada gittigm zaman sorun cikartirlar hiç gitmiyormusum gibi. Ben kestirip atarak orta yolu bulmak istemem. Sizler nasilsiniz evliliginizde ?
İç içe yaşamayı seven biri değilim hergün gel desinler zorla götürecek halleri yok hergün gitmem eşimi yollarım ben gitmem

Bu senin yapabileceğin bi şey değil. Burda kilit nokta eşinin tavrı. Ben eşimin ailesi ile pek görüşüyorum. Çünkü eşim beni hiçbir şeye zorlamıyor.

Tam bununla alakalı konu açacaktım bu konuyu gördüm. Ciddi sıkıntı yaşıyorum bu konuda her hafta mutlaka görüşmek gerekiyormus gibi göreve bağlanması sinir bozucu oluyor. Geçen hafta biz kv ye gittik eşim dün akşam diyor ki yarın annemleri çağıralım, istemiyorum yaa istemiyorum ne bu mecburiyet anlamıyorum hiç
Yaa kaynanaya gitmek görevimiz olmuş sabki. Bizde ki durumlar çok gülünç benimde eşim pek gitmek istemez bende sorun cikariyorlar diye goturuyorum çünkü intikamlarini eşime beni kotuleyerek veya kendilerine acindirarak aliyorlar sonra aramız bozuliyor. Ama haftada en fazla 2 gidiyorum hergun gittgmde oldu kıymet bilinmedi..

Esin gitmek istemeyip susuyorsa sende eşimde evinde dinlenmek istiyor bizimde bir evimiz var isim var gücüm var hergün gelemem oğlunda hergün gelmek istemiyor de uzak olalım tatlı olalım de
Ozaman da oglumuzu sen degistirdin diyorlar:))

Orta yol bulma cAbam yok:)

Ozaman da oglumuzu sen degistirdin diyorlar:))
Eşinden ve ailesinden korkmuyorsan he ben degistirdim de gelemem sürekli isim var evim var de bilmiyorum yani ben herşeyi yuzlerine dediğim için bana öyle bi laf diyemezler deselerde biz bi aileyiz ve sürekli sizinle olamam olamaz benimde evin var derim yani ayıp bişey degil

İlk başta laf ederler ama alışırlar taviz verme duymazdan gel

İlk evlendiğimde şehrin bi ucunda onlar bi ucunda biz yaşıyorduk. İkigüne bir gidiyordum çalıştığım halde. Bi gün eşimle denk oldu 5-6 günlük tatil imkanı doğdu. balayına falan gidemedik çünkü cumartesi düğün pazartesi iş başı oldu. Sevgili kayınvalide burda kalırsınız herhalde kış günü nereye gideceksiniz dedi. Buyurdu yani hazretleri. Kayınvalidem ve kayınpederim sülalenin büyüğü o kadar alışmışlarki herkesi yönetmeye. Eltilere, kayıtlara, yengelere yaşlılara herkese ama herşeye karışıyorlar. Tamam dedim bundan sonra haftada bir gitçem. İlk başlarda eşim kızdı, ben yalnız giderim dedi gitti ben gitmedim. Misafir geldi çağırdılar, misafire gitmek için çağırdılar hiç birine gitmedim. Yok soğuk, yok gelmiyo, yok aramıyo dedilerBelli bi zaman sonra pes ettiler konuşmadılar.

Ama işin püf noktası şu bence. Herzaman siz diye hitap ederim. Evlerinde misafir gibi davranırım onlar bana gelince de öyle misafir gibi davranırım onlara. Yani sofra kuruyorsa yardım ederim. Çay demlemişse servise yardım ederim. Yani mesafeliyim ben.
Not: 8 senelik evliyim
Bende aynı sizin gibiyim yoksa yapışık bi ilişki olacak ve ben nefret ediyorum bu durumdan. Aynen hakkımda sizin yazdığınız gibi konuşuyorlar. 1.5 senelik evliyim

Back
X