- 21 Mart 2018
- 10
- 8
- 16
- 36
- Konu Sahibi Bahargeldi06
-
Selam kizlar. Kadinlar kulubunu ara ara okuyordum. Benim buraya konu acmamda bugune kismetmis.
Sorunum esim ile ilgili.
Esim 30 ben 28 yasindayim. 3 yillik evliyiz ve 1 yasinda kizimiz var.
Disaridan bakinca cok mutlu gorunen bir evliligim var. Gelin gorun ki iceride hic huzur yok.
Esim genel olarak iyi biri. Icki sigarisi yok. Beni aldatacagina ihtimal vermiyorum. Evcimen ve kiziyla cok ilgilenir.
Ama bu aralar aramizda nerdeyse hic sohbet yok. Kizimla ilgili 3-5 kelime tamam.
Gece yattigimizda ikimizde arkamizi donup yatiyoruz. Ne bir sarilma, ne bir sevgi sozcugu hic bir sey yok. Ne ara bu hale geldik anlamiyorum. Gun gectikce birbirimizden soguyoruz.
bu aralar surekli sonumuzun ne olacagini dusunuyorum
Neden boyle olduk niye mutlu bir cift olamadik gercekten anlamiyorum.
Bu konulari konusabilecegim kimsem yok. Sizinle paylasmak istedim
Gururuma yediremiyorum. O cabalamayinca bende cabalamak istemiyrm.ilk adımları siz atsanız belki devamı gelir..
Sorunumun tatille alakasi yok. Zamanim bol oldugu icin konu acmiyorum. Derdim oldugu icin konu aciyrmYahu butun okudugum konular hemen hemen yeni uye. Okullarda tatile girmedi ama?
Gururuma yediremiyorum. O cabalamayinca bende cabalamak istemiyrm.
Eşiniz genel anlamda iyi ise yedirin gururunuza bişey olmaz siz karı-kocasınızGururuma yediremiyorum. O cabalamayinca bende cabalamak istemiyrm.
Okullular bu tarz “sıkıcı” konularla ilgilenmezler.Yahu butun okudugum konular hemen hemen yeni uye. Okullarda tatile girmedi ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?