Benide azarlıyor hanımefendi o yuzden olabilir mi yoksa banane kim nasıl olur sa olsunEşinizin babasının huysuzluğu sizi neden ilgilendiriyor ki?
Siz kendi gelinlik vazifelerinizi yapın.
Adamın karakterini de kayınvalideniz düşünsün.
Önce kocanla iyi ol gerisi teferruat sorun netam olarak[/QUOTE.
Sorun benide azarlıyor yok aramış telefonuma bakmamışım bir keresinde su şişesinin kapagını acamamıştım hastaydım halim yoktu bunu duydu sen böyle olursan aç kalırsın falan diye demediğini bırakmadı
Benide azarlıyor hanımefendi o yuzden olabilir mi yoksa banane kim nasıl olur sa olsun
Benide azarlıyor hanımefendi o yuzden olabilir mi yoksa banane kim nasıl olur sa olsun
Bence ağzının payını verin, kibar bir dille tabi
Nasıl alışırsa öyle gider çünkü
Eşinizin babası da olsa sizi azarlamaya hakkı yok kimsenin
Madem Kv ve görümcemle aran iyi sadece kp ile kötü adamı bu saatten somra sen değiştiremezsiniz maalesef. Ne konuşursa duymazdan gel eşinle de askım bu konuda tartışmaya gitme bence. Boşa iliski yıpranırmerhabalar ben 4 aylık evliyim kayınvalidem ve görümcemle çok iyi anlaşıyoruz fakat kayınpederimle aynı değil. Esimde babasının huysuz oldugunu kabul ediyor ama ben bazen buna dayanamıyorum saygısızlık yapmak istemediğimden ona sesimi pek cıkarmadım ama bazen hareketleri malesef beni rahatsız ediyor ve ben bunun esimle aramızda sorun yaratmasını istemiyorum.sizden tavsiye bekliyorum aile konusunda es tutumu nasıl olmalıdır?cevaplarınız için şimdiden tesekkürler
Garibim o da o kadar ezilmiş ki lafı dinlenmiyor hiçKayinvaliden uyarsin kayinpederini. Kocasi sonucta, onun dilinden o anlar. Gormuyor mu seni azarladigini
Ama iste kendi yasadiklarini sana yasatmamasi gerek. Seni ezdirmemesi gerek. Koruyup kollamasi gerek. Bence...Garibim o da o kadar ezilmiş ki lafı dinlenmiyor hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?