- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
ewet ben de para mevzusunun aramızda asla konuşulmaması gerektiğini düşünürüm hep üstelik eşime bile sormam onlar şunu kaça aldı ne yaptı etti diye zaten eşim de karakteri gereği aynı şirkette oldukları halde merak edip öğrenmez.Ama kaynım da çok meraklıdır bu tarz şeylere.Neyi ne kadara aldığımızı öğrenebilmişse eşiyle hemen paylaşır.Biraz boşboğazdır kendisi Ama yeri gelince de eşinin bu yönde kıskançlığından şikayet eder.
eltim bu mevzuyu açtığı için bunu konuştuk ve ben de 2 cümle cewap werdim kapattım.O zamandan beri rahatsızım belki de şundan onun hatalarını görmesini herkesin bildiğikonuştuğu eksiklerini farketmesini isterdim.Ama gelin görün ki o kusursuz ve iyi niyetli biri kendince tabiki.İçimi dökmediğim için kendi kendimi yiyorum sanırım.Bunları o bana bu cümleyi sarfetmeden önce de düşünüyordum ama netice de karşılıklı saygı varsa bir şekilde yürüyecek diye düşünürdüm.Tabi benim hiç beklemediğim bir şekilde saygıyı bozunca sinirlendim sanırım.
Bakalım daha bir elti daha gelecek o zaman neler olacak:))
valla canım o zaman biraz yüzsüzlüğe hatta edepsizliğe vurcaksın açık açık söyliceksin, şakayla karşık size ne ya, sanane kardeşim, ben sizi merak ediyor muyum diceksin, bazen böyle yarı şaka yarı ciddi içini bi kaç cümleyle dökmekte fayda var, emin ol bu kadar futursuz olmaz ondan sonra

Son düzenleme: