• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eslerinde problem olanlar yada sebepsiz cocugu olmayanlar burada toplanalim

kumsalkumsal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
760
106
63
İstanbul
Arkadaslar varikosel olupta sonucu iyi olanlar yada kotu olanlar varikosel disinda sebebi olanlar ya da sebepsiz olanlar konusalim bildiklerimizden faydalanalim

cnm benim biraz karisik soyle ozetleyim uc yildir cocugum olmuyor esimin sperm hareket sayisi dusuk cikti daha sonraki birazcik daha iyi cikti cnm en son mumkemmeldi daha sonra rahim filmi cektirdigim doktor birden yukselmesi imkansiz dedi dogruydu o sure zarfinda olmadi test yanlis olabiliyormus simdi tup bebek yaptircaz cnm arkadasim eside o ameliyattan oldu cnm bi kacay sonra arkadasim hamile kaldi cnm bu ay keciboynuzi kurune baslicaz bende sogan lurune bide bunu yapalim tup bebege kadar cnm senin hikayen ne cnm

cnm benim biraz karisik soyle ozetleyim uc yildir cocugum olmuyor esimin sperm hareket sayisi dusuk cikti daha sonraki birazcik daha iyi cikti cnm en son mumkemmeldi daha sonra rahim filmi cektirdigim doktor birden yukselmesi imkansiz dedi dogruydu o sure zarfinda olmadi test yanlis olabiliyormus simdi tup bebek yaptircaz cnm arkadasim eside o ameliyattan oldu cnm bi kacay sonra arkadasim hamile kaldi cnm bu ay keciboynuzi kurune baslicaz bende sogan lurune bide bunu yapalim tup bebege kadar cnm senin hikayen ne cnm

işte geldim burdayım :3:

35 yaşındayım, 4,5 senelik evliyim. bende sorun yok eşimde 2,5 sene önce sayı normal ama ileri hareketli spermleri düşük çıktı ve varikosel dendi, ameliyat oldu. şimdi ileri hareketli değerleri düzelmiş görünüyor. hızlandımak için dr bana klomen tedavisine başladı, klomende ikinci ayımdayım, yarın çatlatma iğnesi yaptırmaya gidicem bu arada 1 aydır falan eşime de k.boynuzu kürü uyguluyorum..

allah herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar versin inşallah :emir_bebek:

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benimde eşimde hareketsizlik sorunu var tedavi görüyoz inşallah bebehimiz olacakkk

bende bebek ıstıyordum 2 tane kızım var.yenı bebek ıstıyordum yumurtlama sorunum vardı 2 ay klomen kullandım olmadı.gıtmedıgım doktor kalmadı.ınternette arastırdım sogan kürü ve incir kürü uyguladm eşimede içirdim.aynı zamanda aktardan degısık otlar aldım esımle ıctık ve 7 haftalık hamıleyım..son gıttıgımdoktor tüp bebek dedı ıkı kızımolmasına ragmen hanımlar uygulayın yan etkılerıde yok.

sogan kürü:gunde 3 adet soganı kabuklarını soymadan kaynatın 2 su bardagı olacak sekılde sabah aksam yemekten once ıcın.ben ıcıne bır adette havuc attım....
incir kürü:her sabah 20 adet kuru ıncıri kaynatın sabah aksam esınızde ıcsın sızde ıcın.
ben kullandım 2 ay sonra hamıle kaldım ınsallah sızınde olur...)
aktardan 100 er gram civan percemı. coban cantası.arsalan pencesı alın.her sabah bırer tutam bu otları kaynatıp ıcın ınanınkı faydası olacaktır.ben doktor tedavısını bıraktım bu cayları 1 ay boyunca düzenli içtim.ondan sonrakı ay adet gordum sonrasında hamıleydım.darsısı sızlere...

işte geldim burdayım :3:

35 yaşındayım, 4,5 senelik evliyim. bende sorun yok eşimde 2,5 sene önce sayı normal ama ileri hareketli spermleri düşük çıktı ve varikosel dendi, ameliyat oldu. şimdi ileri hareketli değerleri düzelmiş görünüyor. hızlandımak için dr bana klomen tedavisine başladı, klomende ikinci ayımdayım, yarın çatlatma iğnesi yaptırmaya gidicem bu arada 1 aydır falan eşime de k.boynuzu kürü uyguluyorum..

allah herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar versin inşallah :emir_bebek:

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benimde eşimde hareketsizlik sorunu var tedavi görüyoz inşallah bebehimiz olacakkk

merhaba cnm benim esimdede hareketsizlik var ama esine doktor bi ilac verdimi

bende bebek ıstıyordum 2 tane kızım var.yenı bebek ıstıyordum yumurtlama sorunum vardı 2 ay klomen kullandım olmadı.gıtmedıgım doktor kalmadı.ınternette arastırdım sogan kürü ve incir kürü uyguladm eşimede içirdim.aynı zamanda aktardan degısık otlar aldım esımle ıctık ve 7 haftalık hamıleyım..son gıttıgımdoktor tüp bebek dedı ıkı kızımolmasına ragmen hanımlar uygulayın yan etkılerıde yok.

sogan kürü:gunde 3 adet soganı kabuklarını soymadan kaynatın 2 su bardagı olacak sekılde sabah aksam yemekten once ıcın.ben ıcıne bır adette havuc attım....
incir kürü:her sabah 20 adet kuru ıncıri kaynatın sabah aksam esınızde ıcsın sızde ıcın.
aktardan 100 er gram civan percemı. coban cantası.arsalan pencesı alın.her sabah bırer tutam bu otları kaynatıp ıcın ınanınkı faydası olacaktır.ben doktor tedavısını bıraktım bu cayları 1 ay boyunca düzenli içtim.ondan sonrakı ay adet gordum sonrasında hamıleydım.darsısı sızlere...

bilgilerin icin tesekkurler cnm bisey sormak istiyorum aktardan aldigin bu otlar neye iyi geliyor yazarsan cok sevinirim

bilgilerin için tesekürler ama sen an azından hamile kalabiliyosun ve 2 kızın var, bunların rahatlıgı var sende.. biz hamile bile kalamadık daha...:50:

evet canım evikap trendal bide buay klomen verdi 4 aydır kullanıyo siz hangi ilaçları kullanıyosunuz bide sizde hreket nekadar canım

cnm esım bır ay klomen kullandı onun dısında hep her ay ben kullandım doktrom bana hareket sayısını arttıracak bı ilac yok dedı senın yumurtanın geliştırıp dollemeye calişcaz dedi cnm.esımın hareket sayısı %33 ıle%44 cıktı cnm ıkı sperm testı yaptırmıstı cnm.senın esının sayısı ne kadar cnm

merhaba arkadaşlar bizde bebek istiyoruz ama kaç yıldır ne yaptıysak olmadı alamadık bebeğimizi kucağımıza evlendikten 1 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım ama olmadı 2.5 aylıkken malesef karnımda öldü ve küretaj ile aldılar.sonra 3 defa aşılama ve 3 defa tüp bebek yaptırdık ama onlarda olmadı en sonu geçen ay yaptırdık ve düştü.doktor önce embirio için çok güzel kaliteli diyordu şimdide embirio kalitesiz demekki diyor.anlamadım.gerçi eşimin sperm sayısı,hareketliliği ve kalitesi çokda iyi değil.ama ilk hamileliğimin kendiliğinden olması bizi umutlandırıyor.birde sebebinin ve bu sayıların düşük olmasını eşimin çok kafaya takması olduğunu düşünüyorum.şimdi eşimle konuştuk bir yıl tedaviye ara verip kürlerle doğal yoldan kafayada takmadan denemek istiyoruz.bakalım hayırlısı.sizlerden de yardım istiyoruz.
özelliklede arı sütü ve polen kürünü çok iyi diye duydum.bunların hepsini hem sağlığımız için hemde bebek için denemek istiyorum.

Slm arkadaslar 31 aylik evliyim bebgm yk. Ve esimde varikosel var ama sperm degerleri duZgun ckti iki uroloji doktoru bu degerlerle cocuk olur ddi sdce bnm esimde lokosit vardi ilac verdi gcti ama bnm kendi kadin dogum doktorum hareketlilik sanki azck dusuk dedi ama esimin doktorlari olur ddi . Ama. Olmdi dha bende pkoluyum klomen kullandm olmdi . Doktorum rahim filmi istedi korkudan gidemedim . Sogan suyu ictim 32.gun adet oldum smdi incir kurune basladm 12 gundr icyrm bklm kismet. 2 ay snr esim doktora gtck sperm testi ve renkli ultrasyona girck yani kontrol oluck. Ama bende mantar oldu bi kc kere doktor buda gebeligi engeller ddi ve umut edyrm esim Ameliyat olmdn ins bebegm olur Hyrlisi ins ve esim agustosda askere gitck hyrlisi olsun rbbm istyn herkeze versin . Cok esinde varikosel olp hamile kalan vr rbbm hyrlisini vrsin bende ck istyrm olmick korkusu vr esim rahatlatiyo hep genede rbbm en hyrlsni vrsn .

cnm esım bır ay klomen kullandı onun dısında hep her ay ben kullandım doktrom bana hareket sayısını arttıracak bı ilac yok dedı senın yumurtanın geliştırıp dollemeye calişcaz dedi cnm.esımın hareket sayısı %33 ıle%44 cıktı cnm ıkı sperm testı yaptırmıstı cnm.senın esının sayısı ne kadar cnm

canım bizim hareketlilik ilk teste yüzde 5 diileri hareket 3 ay ilçtan sonra şimdi yüzde 30 nisanda kontrol var inşallah yine artmıştır aslında yüzde 20 daha artsa idel oluyo sayımız iyi oyüzden bekliycem biraz daha yaza aolmazsa aşılama düşünüyorum nasip inş gerek kalmaz

Back
X