- Konu Sahibi kumsalkumsal
Arkadaslar varikosel olupta sonucu iyi olanlar yada kotu olanlar varikosel disinda sebebi olanlar ya da sebepsiz olanlar konusalim bildiklerimizden faydalanalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benim biraz karisik soyle ozetleyim uc yildir cocugum olmuyor esimin sperm hareket sayisi dusuk cikti daha sonraki birazcik daha iyi cikti cnm en son mumkemmeldi daha sonra rahim filmi cektirdigim doktor birden yukselmesi imkansiz dedi dogruydu o sure zarfinda olmadi test yanlis olabiliyormus simdi tup bebek yaptircaz cnm arkadasim eside o ameliyattan oldu cnm bi kacay sonra arkadasim hamile kaldi cnm bu ay keciboynuzi kurune baslicaz bende sogan lurune bide bunu yapalim tup bebege kadar cnm senin hikayen ne cnm
işte geldim burdayım
35 yaşındayım, 4,5 senelik evliyim. bende sorun yok eşimde 2,5 sene önce sayı normal ama ileri hareketli spermleri düşük çıktı ve varikosel dendi, ameliyat oldu. şimdi ileri hareketli değerleri düzelmiş görünüyor. hızlandımak için dr bana klomen tedavisine başladı, klomende ikinci ayımdayım, yarın çatlatma iğnesi yaptırmaya gidicem bu arada 1 aydır falan eşime de k.boynuzu kürü uyguluyorum..
allah herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar versin inşallah![]()
arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benimde eşimde hareketsizlik sorunu var tedavi görüyoz inşallah bebehimiz olacakkk
bende bebek ıstıyordum 2 tane kızım var.yenı bebek ıstıyordum yumurtlama sorunum vardı 2 ay klomen kullandım olmadı.gıtmedıgım doktor kalmadı.ınternette arastırdım sogan kürü ve incir kürü uyguladm eşimede içirdim.aynı zamanda aktardan degısık otlar aldım esımle ıctık ve 7 haftalık hamıleyım..son gıttıgımdoktor tüp bebek dedı ıkı kızımolmasına ragmen hanımlar uygulayın yan etkılerıde yok.
sogan kürü:gunde 3 adet soganı kabuklarını soymadan kaynatın 2 su bardagı olacak sekılde sabah aksam yemekten once ıcın.ben ıcıne bır adette havuc attım....
incir kürü:her sabah 20 adet kuru ıncıri kaynatın sabah aksam esınızde ıcsın sızde ıcın.
ben kullandım 2 ay sonra hamıle kaldım ınsallah sızınde olur...)
aktardan 100 er gram civan percemı. coban cantası.arsalan pencesı alın.her sabah bırer tutam bu otları kaynatıp ıcın ınanınkı faydası olacaktır.ben doktor tedavısını bıraktım bu cayları 1 ay boyunca düzenli içtim.ondan sonrakı ay adet gordum sonrasında hamıleydım.darsısı sızlere...
bende bebek ıstıyordum 2 tane kızım var.yenı bebek ıstıyordum yumurtlama sorunum vardı 2 ay klomen kullandım olmadı.gıtmedıgım doktor kalmadı.ınternette arastırdım sogan kürü ve incir kürü uyguladm eşimede içirdim.aynı zamanda aktardan degısık otlar aldım esımle ıctık ve 7 haftalık hamıleyım..son gıttıgımdoktor tüp bebek dedı ıkı kızımolmasına ragmen hanımlar uygulayın yan etkılerıde yok.
sogan kürü:gunde 3 adet soganı kabuklarını soymadan kaynatın 2 su bardagı olacak sekılde sabah aksam yemekten once ıcın.ben ıcıne bır adette havuc attım....
incir kürü:her sabah 20 adet kuru ıncıri kaynatın sabah aksam esınızde ıcsın sızde ıcın.
aktardan 100 er gram civan percemı. coban cantası.arsalan pencesı alın.her sabah bırer tutam bu otları kaynatıp ıcın ınanınkı faydası olacaktır.ben doktor tedavısını bıraktım bu cayları 1 ay boyunca düzenli içtim.ondan sonrakı ay adet gordum sonrasında hamıleydım.darsısı sızlere...
merhaba cnm benim esimdede hareketsizlik var ama esine doktor bi ilac verdimi
evet canım evikap trendal bide buay klomen verdi 4 aydır kullanıyo siz hangi ilaçları kullanıyosunuz bide sizde hreket nekadar canım
cnm esım bır ay klomen kullandı onun dısında hep her ay ben kullandım doktrom bana hareket sayısını arttıracak bı ilac yok dedı senın yumurtanın geliştırıp dollemeye calişcaz dedi cnm.esımın hareket sayısı %33 ıle%44 cıktı cnm ıkı sperm testı yaptırmıstı cnm.senın esının sayısı ne kadar cnm