- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Benim sorum bu
Bu adam ya gerçekten suçlu değil yada senden ve evlilikten umudunu kesmis bu rahatlik başka türlü açıklanamaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani deysmiyor öylemi ?
Birkere hata yaptim birdaha pisman olup toparlim demezmi insan ??
5aylik bir oglum var suan calismiyorum
evet buradaki herkes kendi yaşadıklarına göre bir şey söyler, kimsenin ne eğitimi ne aile çevresi ne örfü adeti ne kişiliği karakteri birbirini tutuyor dolayısıyla en iyisini yaparsınızPara sorun deyil sonucta burda konumuz yuvamiz. Herseyden önemli. Zaten bnde onala beraber olmadi bir uzmana gidip yardim almayi düsünüyorum cünki ikimiz tek yada ailedende biri olsa konusamiyoruz belki o sekilde biraz ilerleriz yada kararimi daha kolay vere bilirim gibi
Bilemem ki arkadaşım herkesin eşi farklı kimi değişir kimi değişmez odun kalırBnimde korkularim tam bu iste ya bu sekilde devam ederse
umarim pişman olmazsin.. aslinda benim anlattığım şu: adam başka biriyle evlenip boşanmasi yeniden kuzenimle evlenmesiydi benim düşüncem hata yaptığı düşünüyorum illa çocuk için araya gelmeleridir . tamam çocuk babasini isteyebilir.. çocuğun suçu yok ki.. önemli olan kadin-erkek evlliliğinde güven sevgi oluşmasi.. sevgi vardi kuzenim hala eski kocasini seviyordu fakat güvenemediği sölemişti.. ee güvenmiyorsa niye evleniyor.Bn kendim eyer bosanirsam ki oda biliyor söyledim ne cocuk icin nede baska birsey icin asla birdaha bir araya gelmem. Hata cocunu herzaman görebilirsin birakirim aileden birine görüs gününde gider görürsn ama bnim icin ölmüssündür dedim bn kagidi imzalayip onun önüne koydumda söylemistim yani kisaca yüzümü sesimi duyamasin dedim bn yapamazdm cunki bni yari yolda birakan insana dahada bidaha sans vermem ama o kadi imzaladi ve yolamadi bir hafta bekleti bnde secimini yap yarin yola deyince yolamaktan vaz gecti birbirimize bir sans daha verdik. O bna söz verdi bnde ona ama nekdar dogru nekadar yanlis zaman göstericek galba
Peki o adamin simdi bosanica kadin ne durumunda yani kuzeninden bosanip adam onu almis simdide geri kuzenine dönüyor o kadini bosaiyip kadin ne düsünüyor bi fikrin varmi. Adamda bi dengesizlik var bu is tükürdünü yalamak gibi birsey olmus.umarim pişman olmazsin.. aslinda benim anlattığım şu: adam başka biriyle evlenip boşanmasi yeniden kuzenimle evlenmesiydi benim düşüncem hata yaptığı düşünüyorum illa çocuk için araya gelmeleridir . tamam çocuk babasini isteyebilir.. çocuğun suçu yok ki.. önemli olan kadin-erkek evlliliğinde güven sevgi oluşmasi.. sevgi vardi kuzenim hala eski kocasini seviyordu fakat güvenemediği sölemişti.. ee güvenmiyorsa niye evleniyor.
eski kocasi ne için evlendi bilmiyorum. aldatan gene aldatir..
bencede dengesizlik olduğu düşünüyorum işde.. döndü.. bişeyde demedim hatta nikahina gitmedim.Peki o adamin simdi bosanica kadin ne durumunda yani kuzeninden bosanip adam onu almis simdide geri kuzenine dönüyor o kadini bosaiyip kadin ne düsünüyor bi fikrin varmi. Adamda bi dengesizlik var bu is tükürdünü yalamak gibi birsey olmus.
şans ver bence sonra bir daha denesemiydim diye aklında kalacaksa... çünkü öyle boşanıp ardından ayyy şimdi yapayalnız kaldım diye kendine hayatı dar edende gördüm.... ama erkekleri anlamak zor... her şeyi yapsan bile memnun olmuyolar hep daha fazlası hep daha fazlası.... sadece kendini düşün, nasıl mutlu olacaksan onu yap.... tabi bu söylediklerim karşıdaki insan evladıysa geçerli... dayak şiddet psikolojik şiddet yoksa... aldattı vs ise aldatmayan da yarın aldatır devir bozuk mayalar bozuk.... kimse elindekine güvenmesin... aldatmaya bi şans verilebilir.... çok insan görmezden gelerek sürdürüyor evliliğini.... eğer öyle olmasa varya evli çift sayısı çoook azalır.... haaaa tasvip etmesemde yüzyılın gerçeği.... şimdiii sopalarla dalcaklar bana ama düşüncem bu... bekarım ama koca boşamak kolay gelmiyo... yalnızlık zor bacım uyar oğluysa boşama gez toz ye iç adamla sömür adamı :) napçan boşanırasan bunları başkasıyla yapacak bu psikolojiyide düşün hangisi sana uyarsa.... benim çocukluğuma inmek lazım... aklım boşa gitsin iti diyo ama duyguları düşününce zor diyo.... güçlüyüm ben onsuz daha iyi olurum diyosan boşa..
Beennn.
Eşim sağolsun bir süre beni aşağılamakta çığır açmıştı.Maddi sorunlar yüzünden.Sonra ben işe girdim düzeldi sonra da bayaa bayaa düzeldi,ilk haline döndü hala o halinde çok şükür.
Bu aşamayacağım bir sorun değildi, evlilik de yeni sayılırdı,çözme yolunu tercih ettim.Unuttum mu ASLAAA ,kadınım ayol ben unutmam.
Herkesin kaldırabileceği yük ayrıdır,kimi aldatılmayı kaldırabilir,kimi dayağı,kimi sözlü baskıyı vs vs,değişir yani.
Bekar olduğunuz için böyle düşünüyorsunuz.
Sizi aldatan bir adamla asla ne eskisi gibi olur ne de bir aile olunur çok zor.
Çocuklar için sürdürülebilir belki o da kendini feda etmek demek.
Aldatıp da bir daha aldatmayan ne gördüm ne duydum daha da katmerli şekilde aldatıyorlar buu sefer nasılsa biliyor affeder rahatlığı ile.
Susup oturan görmezden gelen sevgisinden susmuyor adamın parası var ensesi kalındır kadın sırf parası için susar. Zaten çulsuz adam da aldatmıyor 2 kadın para varsa geliyor.
Konu sahibi, affedecekseniz bir kez daha yapacağını kabul ederek affedin gerçekçi olun onu öyle kabul edin Hiç sanmam ama yapmazsa ne ala. Yaparsa da hayal kırıklığına uğramayın.
Çoçuk varmıydı acabaBen şans verip barıştım. Ama değişmedi kendisi 20 gün beraber yaşayabildik ve baba evine döndüm.
2 gün sonra ilk davamız var.. keşke o zaman onla barışmayip dava açsaydimda şimdi 2. duruşmama gitseydim. Boşuna zaman kaybı. .