Ben de şaşkınım aslında.Bu kadar modern kültürlü adam nasıl değiştî diye.Ben de agresifleştimEsin anlayissiz biri degilmis anladigim kadariyla . Ben onu demek istedim. Hadi bisey yapmiyor olsa neyse madem imkanin var kadin cagiriyorsun kullan bunu sende ne zamn ihtiyac duysan cagir.her erkek yapmaz ev isi seninkide yapmayanlardan heralde . Ev isi bitmez onu diyorum birak strese girme adamda buyun gun calisyor . Ev isi Yapmak istemiyorda olabilir fitratlarinda yok zaten.ben ki butun gun evdeyim bazi gunler cocuklarla ilgilenmekten baska bisey yapmiyorum icimden gelmiyor.sal gitsin bosver iliskjniz yipranmasn. Boyle seyler icinde tartisma ama sana sundugu imkanlarida sonuna kadar kullan.
beEsin anlayissiz biri degilmis anladigim kadariyla . Ben onu demek istedim. Hadi bisey yapmiyor olsa neyse madem imkanin var kadin cagiriyorsun kullan bunu sende ne zamn ihtiyac duysan cagir.her erkek yapmaz ev isi seninkide yapmayanlardan heralde . Ev isi bitmez onu diyorum birak strese girme adamda buyun gun calisyor . Ev isi Yapmak istemiyorda olabilir fitratlarinda yok zaten.ben ki butun gun evdeyim bazi gunler cocuklarla ilgilenmekten baska bisey yapmiyorum icimden gelmiyor.sal gitsin bosver iliskjniz yipranmasn. Boyle seyler icinde tartisma ama sana sundugu imkanlarida sonuna kadar kullan.
kocam şu an hepsini okuyor.rezil oldum.beni savununMerhaba,
Evet gerçekten ben mi çok şey istiyorum? Ilk başta bakım ortak dedik ama bebek gece kalkınca ben besliyorum(biberon ile) eğer hasta isem yorgunsan veya bebek hastaydı kendi Kalkıp BAKIYOR.Önceden hafta sonu gece bakıyordu şimdi ona da uyaanmıyorum uyandır diyor seni uyandırana kadar ben kalkarım.Akşam eve geldiğinde oynuyor eyvallah.Akşam yıkanacaksa yıkıyor ama ev işlerine bulaşmıyor.kadını çağır yapsın diyor.kadın haftada bir geliyor.Diğer günler evi kim süpürcek?istediğinde erkek maç izlicem diye odaya kapanıyorsa ben de ertesi gün film izlerim sen iki saat çocuğa bak ama o zaman kıvırıyor.Yardım kelimesi mesela? Eşine yardım etmek.Niye yardım? Iş bölümü bu...Tamam sen çalışıyorsun da ben de bebek bakıyorum benim şartlarım daha ağır.
Siz de durumlar nasıl? Eşitliği kurabildiniz mi?