Maşallah valla ne güzel herkesin eşi yardımcı oluyormuş. Ben de arada bir ütü yaptığı zaman şanslı görüyordum kendimiAma sizin eşlerde baya maharet varmış. Biz de 1bçk yıllık evliyiz.Çalışan bir bayanım. Bizim de bu iş bölüşümü konusunda başta çok kavgalarımız oldu. Ama maalesef ben asla temizlik yapmam diyor başka birşey demiyor. Hiçbir zaman süpürge tutmadı,toz almadı ya da vileda yapmadı. Ama bana da hep kadın tut diyor. Kadın tutmaya o teşvik etti beni. Ayda bir genel temizliğime kadın geliyor. Camları kadın siliyor. Ben de haftada bir toz,süpürge ve vileda işlerini hallediyorum.Ütüye gelince tüylerim diken diken olduğu için genelde birikir birikir birikir sonra eşim söylene söylene alır ütüler
Allah var benden de güzel ütüler. Baba işi tekstil çünkü. Mutfağa gelince ben zaten ondan birşey istemem çok zevkle yaparım mutfak işlerini. Birtek denizz ürünlerinde eşim devreye girer. Bir de misafirim geleceği zaman isyan bayrağını çekince banyoyu temizler, lavabo vs. bir de ortalığı toplar, sofrayı kurar. Aslında arasıra sinirime dokunuyor adaletsizlik diye ama maalesef bazı kalıplaşmış iş ayrımlarını değiştirmek zor
![]()
Senin eşinde gayet yardımcıymış canım hakkını yeme.
Zaten ütü yeter de artar bile, keşke benim eşim sade ütüleri yapsa benim için o kadar nimet olur ki:)