Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bayanlar benim eşimin spermiyogramında sayı oarak cok düşüklük yok ama yapısa bir sorun gördüm dedi doktor klomen verdi eşime birde e vitamini verdi eşlerinizden klomen kullanıp sonuc alanların paylaşımarını bekliyorum sevgilerle....
merhaba..benimde eşim klomen kullanıyor..sperm sayısı normalden biraz düşük çıktı.yapısal bir sorun yok ama sperm sayısının artması için herhalde..2 ay sonra tekrar test yaptırıcak. o zaman belli olur artık,umarım işe yarar..
ya benim eşimde sperm sayısı normal ama hızlı hareketli 10% doktor az buldu acaba klomen işe yararmı.Bu arada ürolog hiçbir sorun yok dedi ama jinekolog beğenmedi.
parılcım baska ürologo gösterin o zaman doktordan doktora değişiyo tedavi yöntemleri belki verir eşim suanda kullanıyo klomen iğnede verdi 2 tane bakalım bekliyoruz 2 ay sonra test istedi bir daha hayırlısı olsun inş.hakkımızda.....
ya kzılar bizde eşime test yaptırdık ilkinde hareketlilik %5 çıktı çok kötüydü anlıcanız ben bir aydan fazla keçboynuzu kürü uyguladık pekmezini yedi ayriyetten hergün düzenli mevsim meyvelerinden bol bol yedi ve bir buçuk ay sonra eşim başka bir yerde tekrar test verdi ve bu sefer harketlilik %50 çıktı inanamadık ya testlerde bi yanlışlık vardı yada yediği içtiği şeyler çok büyük etki yaptı valla en olduğunu anlayamadık anlıcağınız.size sorucağım şey sizin eşiniz birkeremi test verdi sadece ve buna göremi eşinzie ilaç verdi 2 veya 3 defa test istemedimi
canım bizim doktor eşimden test istedi onun sonuçlarına bakarak iğne verdi ve klomen kullanacak 2 ay boyunca ondan sonra tekrar test yapılacakmış eşinin o sekilde düzeldiyse cok iyi sanslısınız derim bizde bekiyoruz bakalım ne olcak işe yarar umarım doktor bu arada bizede dedi keçiboynuzu yee cokça diye demekki bir yararı var sevgilerle....