eşlerinize ev işi yaptırmak için neler yaparsınız?

emeceli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
38
0
0
Antalya
merhaba bayanlar çoğumuzun en büyük derdi ev işine yardım etmeyen eşler hadi bakalım bayanlar yardım ettirmek için neler yapıyorsunuz, neler söylüyorsunuz yazalım belki bir çoğumuza iyi gelir bu fikirler bütün fikirlerimizi paylaşalım ve her eve iş yapan bir erkek gelsin inşallahhhhhhhhh kaydirigubbakcemile4

valla ben evli değilim nişanlıyım ama bazen nişanlım bize gelir ona yemek yaparım.yardım konusunda pek iyi olduğunu söyleyemem ama kıyamaz hiç.bi desemki yoruldum yada cilveli cilveli aşkım yardım edermisin desem zıplar yerinden hemen koşar sağolsun.oyyyy kurban olayım ben onu yaratana:asigim:

cnm bence düzeni seven ve temiz erkekler iş yapar yardım eder..dağınıklıktan rahatsız olmayana ne kadar naz da yapsan caz da yapsan sökmüyor..ben çok uğraştım yardım etmeyi bırak kendi dağınıklığını toplasın yeter diyorum ama yok olmuyor..çok konuşup dır dır yapınca da aramız kötü oluyor..

valla tatlım ben hiç bişey yapmıyorum yapmadımda sanırım bu kişiyle alakalı eşim sağolsun her konuda yardım eder bana şimdi işede başladım herşeyi beraber yapıyoruz yemeği temizliği bunun için özel bişey yapmadım sanırım sevgisinden birazda insanın içinde olucak ayrıca derli toplu bir erkek sanırım daka ılımlı bu işlere:lepi::lepi::lepi:

hiçbişey yapmama gerek yok.kendiliğinden yapar zaten. Sağolsun biraz titizdir. Ben bişey demeden derler toplar,çok şanslıyım bu konuda. Çok tatlı yaa:asigim:

benimki çok fena bu konuda..
başka batan huyu yok da idare ediyorum.

evlenince işim zor..

en başından öyle alıştırmak gerekiyor sanırım bi de?
sevgilim yemek temizlik hiç beceremediğimi bilir ilerde işimiz var senle bana kaldı yine fln der bakalım nolcak merak ediyorum :D

Ev işi falan yapmaz bizim ki nerdeee bir çorap orda bir çorap burda çok titiz olduğumu da bilir halbuki ama beni kızdırmak en büyük zevkidir.

alıştırmayla alakası yok.
içinde varsa yapar
benim eşim çok temiz titiz hiç dağınıklığa gelemez
bense dağınık değilimdir ama biraz rahatımdır
oyüzden eşim hiç durmaz
her işime yardım eder
şimdiye kadar da yardım et demedim içinden geliyor

Bu konuda bende çok şanslıyımm :lepi: hiçbirşey söylemem gerek yok ben salata yapıyosam eşim masayı kurar :asigim: yada tam tersi olur canım beniim yaa çok yardım eder bana sağolsun :1hug:

Back
X