Eşlerinize ne pişiriyorsunuz?

mmry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
771
442
103
kizlar aksam esleriinize ne yemegi yapiyorsunuz ?.artk sinirleniyorum 3.5 yillik evliyim esim hic bseyi sevmiyor.ben mi cok sebzeciyim o mu cok etci akil verin.(kabak,patlican,karnabahar,brokoli,bulgur,barbunya,taze fasulye,bamya,kisir,mercimek kofte,tarhana corbasi,makarna,ispanak,pirasa en nefret ettikleri arasinda. ben yiyorum diye balik yiyor pek mutlu olmadan yine mecburlktan tavuk sote yiyor ama sevmeden.sz ne pisiriyorsunz yksa sinirden catlicam artk

Sevmedikleri o kadar çok ki sevdikleri daha az gibi .
Sevdiklerini ona yapın kendinize de istediğiniz sebzeden yapın.
Çok şükür eşim o konuda mızmızlık yapmaz.
Ne yaparsam bayıla bayıla yer.

kizlar aksam esleriinize ne yemegi yapiyorsunuz ?.artk sinirleniyorum 3.5 yillik evliyim esim hic bseyi sevmiyor.ben mi cok sebzeciyim o mu cok etci akil verin.(kabak,patlican,karnabahar,brokoli,bulgur,barbunya,taze fasulye,bamya,kisir,mercimek kofte,tarhana corbasi,makarna,ispanak,pirasa en nefret ettikleri arasinda. ben yiyorum diye balik yiyor pek mutlu olmadan yine mecburlktan tavuk sote yiyor ama sevmeden.sz ne pisiriyorsunz yksa sinirden catlicam artk
Bütün saydığın sebzeler pişirilir afiyetle yer hatta sebze ağırlıklı yapta sağlıklı besleyelim der bazen brokoli karnabahar ve havuç sadece haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt yaparım acaip yeriz bence eşini kv. Çok şımartmış

Yemek topiklerinde sorsan daha cok bilgi alabilirsin burasi pek yeri degil.

Bütün saydığın sebzeler pişirilir afiyetle yer hatta sebze ağırlıklı yapta sağlıklı besleyelim der bazen brokoli karnabahar ve havuç sadece haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt yaparım acaip yeriz bence eşini kv. Çok şımartmış
bayilirim havucu kizartip yogurtlamaya ama onuda sevmedi.artk yetti onceden takmiyordum ama artk batmaya basladi

Cig de olsa yiyor şükür her şeyi
Esin cok yemek seciyormus ama bi yandan iyi degil mi sevdigi seyleri öğrenip sürekli onlari yaparsin. Yoksa bi de cesit mi bekliyor?

Annesi ne pişiriyorsa onlara gittiğinizde sizde aynını yapın,ona alışıktır :)

valla benimkide cokkkkkkkkk yemek ayırır tavuk soteyi bile neden güvecte yaptım diye kavga ettik artık dedim ya aksam gelirken esnaf lokamtasından yemek al yada kendi basının caresine bak zaten ayda 2 hafta gececi yemek yapmıyorum erken gidiyo ise sabhatcıykende ya annemdeyiz ya dısardan sparis ederiz yada kahvaltı yaptıgım oluyo ben cok severim sebze et soslu yemekler ama benimki balık bile sevmez tavuk sevmez et sever ondada büftek olucak öyle sulu yagnili sevmez

Sevmedikleri o kadar çok ki sevdikleri daha az gibi .
Sevdiklerini ona yapın kendinize de istediğiniz sebzeden yapın.
Çok şükür eşim o konuda mızmızlık yapmaz.
Ne yaparsam bayıla bayıla yer.
bende aileden oyle gordum ama cok farkli hicbisey bilmiyor .ne kadar guzel karsilikli yemek yemek ah ah .(

Annesi ne pişiriyorsa onlara gittiğinizde sizde aynını yapın,ona alışıktır :)
benimkinin annesi hic bisey yapmamıs klasık kuru pılav baska bisy yemiyodu esim ilk evlendigimizde dısarda yemeye oda alısmıs benim gibi benimde isime geliyo valla her aksam düsün düsün yap yemez eeee dedim ne halin varsa gör

3.5 senedir az çok fikir sahibi olmuşsundur sevdiği şeyler konusunda ona onun sevdiklerini kendine canının çektiğini yap ;)

benimkinin annesi hic bisey yapmamıs klasık kuru pılav baska bisy yemiyodu esim ilk evlendigimizde dısarda yemeye oda alısmıs benim gibi benimde isime geliyo valla her aksam düsün düsün yap yemez eeee dedim ne halin varsa gör
valla benimkide cokkkkkkkkk yemek ayırır tavuk soteyi bile neden güvecte yaptım diye kavga ettik artık dedim ya aksam gelirken esnaf lokamtasından yemek al yada kendi basının caresine bak zaten ayda 2 hafta gececi yemek yapmıyorum erken gidiyo ise sabhatcıykende ya annemdeyiz ya dısardan sparis ederiz yada kahvaltı yaptıgım oluyo ben cok severim sebze et soslu yemekler ama benimki balık bile sevmez tavuk sevmez et sever ondada büftek olucak öyle sulu yagnili sevmez
bende dedim artk ama disardan yemesin annende ye dedim artk .)

Benim eşim de et agırlikli beslenir. Ama aralara ben sebze yemegi sıkıştırırım.
Günlük menüde çeşitli yemek istemez tek yemek olsun der.
Fırinda tavuklu patates, sulu köfte, tavuk kızartması, yahni aralarada dedigim gibi sebze yemeği bu döndü döner gider.

O
o zaman boş verin kendi zevkinize göre pişirin isterse yer istemezse yemez.aç kala kala yemeyi öğreniyorlar,eşimden biliyorum.

Back
X