Eşlerinizi nerde buldunuz? 30 yaş üstü evlenme olasılığı???

duruhelva1414

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
22
36
3
Kızlar ben de evlenemeyenlerdenim. Yaşım 30 küsür. Benim kısmetim mi kapalı yoksa ne bileyim. Yıllardır karşıma tanışabileceğim biri de çıkmıyor. Öyle yalnız başıma yaşıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Sizler nasıl tanıştınız? 30 yaş üstü evlilik yapanlarınız var mı? Lütfen bana akıl verin.

Kilit nokta başlıkta gizli. Aradığın için bulamiyorsun. 24 yaşındaydım hiç ciddi ilişkim olmamıştı ben de hep niye diye sorguluyordum. Sonra aman olmazsa olmasın dedim işime gücüme odaklandim eşim çıktı karşıma. Evren sen bakarken soyunamaz, sırtını döneceksin 😅

Bu konuda söyleyeceğim tek şey; sosyal medyadan uzak durun. Güvenilir erkek sayısı çok az oralarda. İkincisi de arkadaşlarınıza söyleyin. Benim birçok arkadaşım böyle evlilik yaptı.
Sosyalleş bence sosyal medyadan uzak dur

Şimdi sosyal medya kötü uzak dur mesajımı vereyim önce herkes şanslı olamıyır bu konuda annem beni gerçekten kadir gecesi dogurmuş. Instagramdan tanıştım kör kütük aşık oldum evlendik hiç te pişman değilim eşimden yine olsa yine kocamla evlenirim manyak aşıgım ona herifim işsizdi bide eevlendiğimde şimdi memur oldu ve çok mutluyum Allah agzımızın tadını bozmasaın amin :halay: :rapci:

Ben eşimle sanal ortamda tanıştim 16 yıl önce ..tanıştıktan 3 yıl sonra da evlendik.İkimizde aynı şehirde olduğumuz ve bir acelemiz de olmadığı için uzun uzadıya eşimi tanıma fırsatı bulabildim.. Başka şehirden birisi ile iki -uc görüşülup evlilik hazırlığına girilecek hiçbir yöntemi tavsiye etmem

dagcilik ve ya fotografcilik ilginizi çekiyorsa gunluk gezilerde birileri ile tanisma ihtimaliniz çok fazla.

herkes yazmis ben de yazayim sosyal medyadan kesinlikle uzak durun.

bir de bence bekarken biraz yanlis da degerlendiriyoruz. sahsen ben saniyordum ki biri ile tanisicaz, ilk andan sevgili olarak bir birimizi tanimaya devam etmeliyiz. arkadaslarimdan da gozlemlerim bu sekilde. oysa ki zaten taniyip, arkadas oldugumuz, birlikte vakit gecirmekten keyif aldigimiz kisilere hic sevgili olabilir gozu ile bakmiyoruz. ama cevremde arkadasliktan sevgililige donup, mutlu evlilikleri olan insanlar var. evli olmayan ama cok yakin arkadas olan kadin, erkek arkadaslarimin iliskilerini bir level oteye tasimalari icin ara ara konusurum ben mesela. ama bunaltmam tabi, yilda 1 2 defa :) yani demem o ki etrafinizda birlikte vakit gecirmekten cok keyif aldiginiz, yaninda mutlu oldugunuz erkeklere de bir şans verin.

Arkadaşım vesile oldu. Evlenmek için kız arıyormuş arkadaşım beni söylemiş. Tanıştıktan bir hafta sonra evlenme teklif etti bir ay sonra nişan 8 ay sonra düğün. Arkadaşlarınoza esprili şekilde tüüh sizin kalıbınıza millet arkadaşını kuzenini everiyor siz Bi işe yaramıyorsunuz gibi laflar ederek akıllarına sokun

Bu dönemde zor. Hep maske var. Benim için diş gülüş çok önemli. Maskeler bir çıkıyor dişler çarpık hayal kırıklığı. En güzeli pandeminin bitmesini beklemek 😁.

cozulmez dert degil. goturursunuz bir doktora lamine yapılır dişlere. temiz olsun yeter.

Back
X